-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én 1.0003-mal toltam végig, de itt is voltak bugos küldetések, pl. az első banditaírtásos küldetés ugyanúgy zöld marad a pda-n, ugyanúgy beadja a family rifle küldetést a bárban a fószer, miután már megcsináltam, az egyik banditát (asszem poker a neve) véletlenül se találom az agropromban, stb.... Még pár javítás azért ráférne a játékra.
Viszont nekem csak 1-2-szer fagyott ki össz-vissz, tehát úgy tünik azt már javították. -
adalbert1
veterán
Az army warehouse pályán van, ami a bar pályáról nyílik. Itt utána mész tovább az úton, és bal kéz felől lesz.
223: Na ja, csak sajnos én azt nem találtam meg. Viszont lenyomtam az npp-s pályát (elsőre nagyon nehéznek tünt, de csak végig kell rohanni rajta), utána megtaláltam a gp 37 lőszerével működő thunder szerű fegyvert és az exoskeletont is. -
adalbert1
veterán
Ja, hát én is úgy látom, hogy a thunderről le kell mondanom, mert bár közelharcra az egyik legjobb fegyver, úgy tünt, hogy a későbbiekben már nem annyira lehet közelkerülni az ellenfelekhez, hogy használni tudjam. GP 37-hez lehet venni lőszert a bárban és yantarban is, vintarhoz viszont csak yantarban, és találni lehet sajnos.
-
adalbert1
veterán
A vintar bc-t megkaphatod a duty-s generálistól is, miután a bulldog 6 (vagy vmi. ilyesmi a neve) grenade luncher-t elhozod neki a freedomosoktól, plusz a freedom bázison is lehet találni egyet. A gp 37-et már meg nem mondom kitől vettem el, de ha jól emlékszem, ez is kb. az army warehouse pályán lehetett...
Szerk.: de ha emlékeim nem csalnak, akkor a red forest felé vezető úton is van 1-2 embernél.
Másik, m209-es gránátot honnan lehet szerezni? Mert ahogy néztem gránátvetőkbe való gránátokat csak találni lehet, venni nemAz m203-as grenade lunchert valakinek sikerült felrakni a gp37-re? Mert azt írja, hogy jó rá, de sehogy se sikerül rárakni, csak Trs301-re.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
Na sikerült találni, habár még elég sokat kellett lehentelni érte.
Még egy kérdésem lenne, red forest környékétől kezdve, mihez lehet legtöbb ammo-t találni, ill, mi a leghatékonyabb? Thunder S14, Vintar BC, Gp 37 vagy Chaser 13? Mert ugye ennyit nem lehet cipelni, és jó lenne megtalálnom az ideális kombót. -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Nemrég kezdtem én is a játékot, de a hangulata nagyon ütős, főleg hogy erősen fallout feelingem van közben, amit nagyon szerettem...
Most kellene menni majd a red forestbe, de ahogy eddig néztem az a küldetés kurva nehéz még a a legjobbnak tünő fegyverekkel is (GP-37 és vintar bc 12 sniper), egyszerűen a sor katona szétkap, ahogy haladok előre az úton.
Ezért inkább elkezdtem a mellékküldetéseket nyomni, van egy olyan is Yantarban, hogy vigyem el a tudós tagnak egy snork testrészét, ezt egyszerűen nem tudom lenyomni, sehogy se sikerül levágni róla semmit, ha megölöm vhogy, és utána vagdalom össze-vissza a késsel, és akkor sem, ha eleve késsel ölöm meg. Ezt hogy a fenébe lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest