- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
No éppen 1 perce toltam végig a gamét,és 2 befejezést meg is néztem,a harmadikat már nem birtam volna idegekkel....Asszem most egy pár napig n.f.s.-ezek,hogy kivsit lenyugtassam magam.
Hehe,2 hét alatt toltam végig,és ezalatt a két hét alatt végig 160 fölött volt a pulzusom -
hülyegyerek
addikt
Pedig simán mennie kellene a te gépeddel...Szerintem cserélj vga drivert.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
hülyegyerek #430 üzenetére
OK,kint vagyok,csak kicsit rövidet látok
Na most akkor csapos barátom,aztán irány Pripjaty
-
hülyegyerek
addikt
ok,majd csak meglesz...csak egy kicsit unalmas,igy hogy már mindenkit legyaktam a közelben....
-
hülyegyerek
addikt
Az a számkód egy medkittel,meg lőszerrel teli szobába vezet,de ez a szoba nem visz sehova.Amerre jöttem,van egy olyan szoba,ahol a közepén egy csőcsonk ál ki a földből,amúgy semmi más nincs ott.Na emléxem,hogy erre jöttem befelé,viszont most az ajtó zárva van,mellette meg ilyen elhúzhatós,görgős fal van,viszont az csak résnyire van nyitva,nem férek ki rajta.Tehát semerre sem tudok kimenni...
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
Hali.
Kikapcsoltam az agyperzselőt,és éppen kifelé dzsanáznék,már a lépcsőn feljutottam,csak ahol befelé jöttem,ott zárva vagyon az ajtó.Van egy zárkombinálós ajtó is ,csak annak meg nem tudom a kódját.Hogyan tovább? -
hülyegyerek
addikt
Hali.
Hogyan fognak a mentéseim megmaradni,ha felteszem a patchet?Simán kivágom a mentéseket,aztán patchelés után visszamásolom? -
hülyegyerek
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek,és a többieknek is,akik nem hagytak egyedül ezzel a problémával.
Titszelet.Retspec -
hülyegyerek
addikt
Hal.
Annál a küldinél vagyok,mikor Ghost hullájától kell elszedni a dokukat.Na most megvannak,azt a mágnesmutánst is legránátoztam,viszont mikor visszamegyek a pince aljára,a sárga létrákhoz,amiken az épületből lejöttem,vissza már nem tudok mászni,mert nincs a létrának alja...merre tovább?Már az öngyilkosság foglalkoztat. -
hülyegyerek
addikt
Üdv.
A Zónában a kocsmában egy fószer adott egy küldit,miszerint hozzam el neki a családi fegyvert.Elmentem a pályaudvarra,ott vagyok a ládánál,ahol kellene lennie,és mégsincs ott...Akkor hol lehet?Elvitte a cica?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest