- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detox!
senior tag
mennyél elöl és egy idő után követni fog a doki, a lényeg hogy takarítanod kell előtte az utat hogy ő biztonságban legyen, tehát indulj el a helikoptertől Északra (de ez nem tuti) és ő majdd követni fog
Ndruu: thx, már rájöttem h lámi voltam, megvan az út sőt most érkeztem meg NPP-be
, hámitmonnyak azok a helik nem hiányoznának
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
én sry nem figyeltem h mindig így írsz, csakhát ez a sok pontpontpont furcsán jön le annak aki először látja
Viszont megköszönve az eddigi segítségeteket lenne mégegy kérdésem:
az agyperzselő kikapcsolójánál található ajtónak mija kódja? Illetve most megkaptam a küldit h lopakodjak be a szarkofágba, és a kérdésem az lenne hogy oda az agyperzselős alagúton kell bejutniJahh meg kavarogtam már midenfelé de az Istennek se találom a szabadba vezető utat, bízom bene h a kódos ajtó rövid úton kifezet.. Jahh meg láttam még két kódós ajtót is ebben a katakombában és érdekelne hogy mi értékeset találok azok mögött, vagy mindenképp be kell-e jutnom oda? Csakmer már a tököm tele van ezzel a sok labirintussal
Előre is thx, ha sikerül kibogozni vmit a káosz hszéből -
-
Detox!
senior tag
thx
Nos: köszi az infót, mégha egy kicsit hogyismondjam butusnak nézel is. Term mindenkit leraboltam akit lehetett és minden műtárgyat összeszedtem (megnéztem a rejtekhelyeket), szvsz csak így lehet 200K-m
A katonáknál lévő fegyók viszont soxor nem passzolnak, az enyémekkel és így a skulló sem ugye., obokan lőszert hiába akarnék Vintarba, GP37be, SVDbe rakni.. Szal nem kell egyből hülyének nézni az embert. Na nembaj úgyis már rég fordult elő ilyen... -
Detox!
senior tag
Hali!
Lenne egykét kérdésem:
Most ott járok amikor vmi antennát kell átkutatnom, X16 meg X18-as labar már megvolt. Szal a kérdésem az lenne hogy hol van vmi nagyobb volumenű (sokminden van nála) kereskedő?? A pultosnál meg a tudósnál alig van vmi, SVD2 lőszer meg absz. nincsés nehézkes mindig visszamászni a kordonos kereskedőhöz.. Meg érdekelne még hogy azon kívül a fegyókon kívül amiket a kordonos palinál kapni, lesznek-e a későbbiekben még új stukik, páncélok? egyébként tele vok lóvéval 200K rubelem van
. Jahh meg még1 uccsó: hogy lehet a gránátvetőket felrakni a fegyókra?
Sry a sok lámaságért és előre is thx -
Detox!
senior tag
hopp időközben kinéztem magamnak a Ventar+GP37 kombót ez optimális választás
Meg elég jókat írtak róla szal megvettem a 40K-s katonai páncélt, mitmondjak elég jó védeleme vanjobb ennél az 50rongyos
-
Detox!
senior tag
Hy Agains
Kérdéssel fordulnék hozzátok. Nemrég kezdtem el nyomni a stuffot, és most a Bárban járok ahol már túl vok az arénaharcokon és van 100K-m. Szeretnék bevásárolni vmi jókis fegyverkombót, de fogalmam sincs mihez nyúljak mertugye nem biztos hogy mindegyikhez lesz a későbbiekben lőszer.. Szal plz. ajánljatok nekem egy erős-pontos-sorozatlövő stukit- meg egy jó mesterlövészt is, de plz mindenképp olyat amihez a későbbiekben is lesz töltény. Nomeg egy jó pácnélzat-ruha is kellene arra is mondgyatok vmit plz. Egyébként én magyarítottam szal ha tudtok magyar ruhanevet mondjatok
Előre is Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Whisky topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest