- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxboro
tag
válasz
3psilon #1677 üzenetére
Szia! Tegnap este nyomtam a game-t, találkoztam a dokival, de artifactokat amiket írtál, sajnos nem találtam....pedig átkutattam minden zugot... Tudsz valami linket vagy leírást, amiben az artifact-ok csokorba vannak szedve?(név,kép,tulajdonság) angolul is lehet.
Innen a csaposhoz kell mennem, vagy vissza a Vezetőhöz Cordonba?
Üdvözlet!
Tetszett az írásod a logout-ban, találó gondolatok... -
válasz
3psilon #1658 üzenetére
6-7 tiszta találatú fejlövés persze hogy elviszi a túlvilágra, de a fegyver hibáiból fakadóan nem lehet mindig tiszta találatot végrehajtani... ez a bajom nekem igazából
Belátom azt is, hogy realisztikus, mert a való életben sem lehet olyan pontosan lőni, hogy 300 méterről lelődd a fán ücsörgő madárból kipottyanó sz@rt... mind1 végül is... én vagyok a béna úgyis...
-
Mr. Green
tag
válasz
3psilon #1567 üzenetére
A legfrisseb van fent mindenből (mint mindig, ez az alap
). Kicsit vvettem a csúszkákat, és most nem fagy ki és nem swappel mint állat, feltételezhetően a vison distance miatt csinálta, most az 75 % körül van (amugy játék közben észre sem lehet venni a 100 vs 75-öt), és naon fain minden. Bár a játéknak a memokezelése naon idegesít, ezt remélem kijavítják majd a clear sky-ban (új verzióju engine lesz (x-ray 1.5) uhogy bizakodom).
-
-
vagamo
őstag
válasz
3psilon #1480 üzenetére
Nagyon kis hasznos iromány! Köszönjük
Ez is nagyon hasznos, ha valaki elakad! Végigjátszás
Me ezi is S.T.A.L.K.E.R optimalizálási kalauz -
Apophis
őstag
válasz
3psilon #1371 üzenetére
Nálam az 50 kiló nem okozott gondot: 1 fegyver (minek több?), 50+ kötszer, 30 körüli vegyes medkit (ebből is annyi esik, mint a büdös rosseb, Bar stashben is volt vagy 100 tartalék, rengeteget eldobáltam), 30-40 antirad és az artifactek. Nincs értelme gyűjtögetni, a legértékesebb (5k) artifacteket érdemes megtartani, a többi kuka. Mikor 50 fölé érek, inventory check és ott helyben eldobom az összes felesleget (valag kaja, gránátok, artifactek), így is 200k fölött voltam a végén. Szvsz ha valaki kereskedőt játszik és mindennel elcaplat a vendorokhoz, 1 milla is könnyedén összejön - aztán nincs mire költeni
-
Hun'reeth
őstag
válasz
3psilon #1341 üzenetére
Épp az benne a jó, hogy az elején gyengusz vagy és a fegyvereid is azok. Meg kell tanulni a fejlövést különben szevasz
meg ha megnézed tisztán látszik ha messze lősz, hogy adott fegyverek épp olyan pontatlanok ahogy kell. A jobb fegyverek egyre pontosabbak az S14 pl. az addig favorizált oboakanhoz vagy Ak47-hez képest mérföldekkel jobb. A GP37 meg már a csúcs. Szóval jól van ez így kitalálva. Realisztikus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest