- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mosquitoo #6247 üzenetére
Na közben sikerült. Cafatokra tépte egy Soulból varázsolt örvény
Nem volt semmi bejátszás, semmi üzenet.. csak egy kis mutáns spawn. Pl. jöttek a "desszantosok"
Visszavergődtem nagyjából a Bárig, de mivel nem lehetett semmit csinálni, így most ment a game az uninstallba. Talán majd egyszer nekifutok az OL 2.2-nek is.. és akkor még itt van a 2009 is
-
Mosquitoo
senior tag
*** OL 1.3.3 ***
Sziasztok!
Valakinek sikerült már megölnie Kosheit? Én most jutottam el hozzá. Az utolsó teleport az erőműnél ledob Koshei 100 méteres körzetébe. Nos, vagy azonnal megfőzi az agyam, vagy összemosódott képpel el tudok futni.. Lenne egy kis probléma. Nem fog rajta az RPG
Elvileg anomáliával kellene megölni, de hát lehetetlen megközelíteni, mert megjelenik jobb oldalt az a kis agy ikon és elkezd pirosodni, aztán pirosan villog a kép is és végül megfőzi az agyam.. Szóval hogy öljem meg anomáliával, ha lehetetlen megközelíteni?
Remélem tud valaki segíteni
Üdv
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #6009 üzenetére
Hmm, ez fincsin néz ki.
A gépigénye nagyon megugrik, vagy hasonló marad az eredetihez? Mert képek alapján nagyon brutálisan néz ki!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
silencio #5987 üzenetére
Ott qrtad el, hogy azzal a néhány exo-s Szolgálati idiótával letámadtad a Szabadságiakat. Azokat kell hagyni a francba és akkor tudsz haverkodni a Szabadságiakkal is. amikor visszamész a Bár területére akkor majd mondja is a Szolgálat parancsnoka, hogy 8 idióta szolgálatos megszegte a szabályokat és engedély nélkül támadták meg a Szabadságiakat... aztán mehetsz vissza leitatni a csapost, stb.. minden összefügg mindennel
-
Mosquitoo
senior tag
Érdekes ez az alfa verzió... olyan, mintha egy teljesen más játékkal játszanék.
Azon nagyot mosolyogtam, amikor a zombik és a pseudodögök elkezdtek harcolni egymással...
Valamelyik OL modban benne van ez a feature? Kár, hogy az alapjátékban már nincs benne...Az a rengeteg épület, amiket most láttam először... És akkor belegondolok, hogy ezekt hosszú ideig fejlesztették, aztán a végén meg kivágták őket és ki tudja hány óra fejlesztés ugrott így a kukába... Nem csoda, hogy több, mint egy évet késtek vele.. Talán még így is csoda, hogy ekkorra elkészültek ahhoz képest, hogy mennyivel másabb mint a 2004-es verzió.
Azért annak mindenesetre örülök, hogy a God Modot bennehagyták az alfa verzióban...Amúgy tényleg nem lehet benne sprintelni, vagy csak én nem találtam a megfelelő billentyűt?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5965 üzenetére
Már töltöm is.
-
Mosquitoo
senior tag
Na, itt egy jó kis hír
Új játékot tölthetnek le ingyen a fejlesztőstúdiók kulisszatitkai iránt érdeklődő gamerek. Az ukrán fejlesztésű S.T.A.L.K.E.R frissen letölthetővé tett régi tesztverziójában a Zónát járó játékosok szabadon kóborolhatnak a végleges játékban elzárt területeken, sőt, öreg szovjet járműveket is vezethetnek.
Lehet, hogy abba a bizonyos Death City-be is be lehet menni? Ez érdekes lehet...
szerk: Hoppá, VinoRosso megelőzött
-
Mosquitoo
senior tag
Ha kicsit tovább mész a síneken, akkor ott tényleg nagyon nagy a sugárzás, de kicsit visszább van egy rés, ott alig van sugárzás, csak sok arrafelé a mutáns.
-
Mosquitoo
senior tag
Kinek érdemes inkább odaadni a Gyógyító Berill ruhát? Az Ökológusoknak, vagy Freedomnak? (Vagy Freedomnak nem is a Yantari ruha kell, hanem a Vörös erdei?)
-
Mosquitoo
senior tag
Hehe apám a FarCry után rászabadult a Stalkerra...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mosquitoo #5389 üzenetére
Tényleg, vannak még a lila éjjellátós ruhák is, csak most nem akarok olyat venni 100 000-ért (főleg, hogy tudom, hogy van egy SEVA ruha Wild Territoryn egy házban, csak még nem jelent meg az a secret stash), de gondolom, hogy azzal a fajta éjjellátóval jóval többet látni. (Még nem nagyon használtam az előző végigjátszásaimban sem, mert először ugye nem tudtam, hogy van (
), másodszor meg a Warehousestől exoban toltam végig, aminek ugye nincs éjjellátója (Nemrég rájöttem, hogy az Exoskeleton kitinvázat jelent...
).
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Bencom ™ #5388 üzenetére
Na igen, X-16 végig TELJESEN sötét, éjjellátó nélkül nincs sok esély, csak azt látod amit előtted megvilágít a lámpád, és egyszercsak whorrrr, nézel erre-arra, és hopp, repül egy snork... Viszont a Stalkerruhának a zöld éjjellátójától kifolyik a szemem... De talán még mindig jobb, mint a semmi...
Ha jól sejtem, OL 1.3.3-mal tele lesz az X-16 "polgári zombikkal", amiket utálok, mert csak zabálják a lőszert... na, ellenük kiváló a shoti. És végre ellövöldözhetem az addig összegyűjtött söréteket...
Találtam egy (fejlesztett) huzagolt csövű SPAS-12-őt, közelharcra egész jó, 8 töltény fér bele és jó gyorsan tüzel. A Winchester M1300-ba csak 6 töltény fér és kicsit lassabban tüzel, viszont jóval pontosabb és erősebb, nomeg másfél kilóval könnyebb. Még vacillálok, hogy melyiket kínáljam a zombiknak/snorkokankÉs ne mondjátok, hogy ne vigyek shotit, mert úgyis vinni fogok...
-
Mosquitoo
senior tag
*** OL 1.3.3 ***
Bementem Yantarnál az X-16 lab bejáratához, ahol az a telep van körülötte. Mod nélkül hemzsegtek a zombified stalkerek már a kapunál, de most arrafelé (és bent a telepen, de még nem a labor bejáratánál) eddig egy zombit se láttam, csak 5-6 snorkot...
szerk: Bár amikor Kruglovot kisértem a mérésekre, a labor felől jött először a kint lévő 3 zombi, aztán jött még vagy 8, amit furcsálltam is... lehet, hogy kijöttek onnan és ők voltak azok, és most azért nincs ott a snorkokon kívül senki?
-
Mosquitoo
senior tag
A raklap bukta, a kém átlát rajta a sas szemével...
Én azt úgy csináltam, hogy hátrasprinteltem a tanyán KÍVÜL, hátul bementem és föl a faházban a létrán a faház padlására, persze úgy, hogy ne lásson meg. Ott várakozni kell, aztán majd egyszercsak kiírja, hogy várd meg amíg előhívja a zsoldosokat , aztán hogy öld meg a kémet. (Asszem). Megölöd szépen a kémet és megvárod, amíg egy KIS IDŐ MÚLVA jön 3 zsoldos a zsoldos tábor felől és őket is meg kell ölnöd. Összeszeded a hulláktól a cuccokat és mehetsz is vissza Lukashhoz.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5345 üzenetére
Szóval Poltergeistek?
OL 1.3.3-ban már van belőlük bőségesen az X-18-ban, de szerintem a pokol fokozathoz képest nevetségesen könnyen meghaltak (vagy csak ez a fegyver volt egy kissé erős nekik?
) és egy láb nélküli test "robbant ki" a kis szaladgáló izéből...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4747 üzenetére
Rájöttem, azok a "kis testek" bizony egy kísérletezés céljai, belőlük fejlődtek ki a Pseudogiantok (az egyik ilyen tartály el is van törve és nincs benne test, és ugye a laborban egy elszabadult Pseudogiant randalíroz.).
AthlonXP: megjelenés: Szeptember 24 [link]
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5339 üzenetére
Szuper.
Ezt szeretem a Stalkerben, hogy az FPS-ek között egyedülálló.
Kell benne jó sokat olvasni, gondolkodni és dönteni. Tehát magyar verzió elengedethetetlen.
-
Mosquitoo
senior tag
Nem tudom, mi lehet vele, én simán meg tudtam nézni.
SPOILER!
Akkor leírom, hogy mi volt a videóban.
Az elején zsoldosként ébredünk egy táborban, ott beszélni kell egy vezetővel, aki elküld egy másik, Sid féle kereskedőemberhez, aki ad nekünk fegyvert. Megmutatja, hogy az elején merre kell mennünk és sok sok beszélgetés van benne. Elindulunk a mocsár felé, amikor is ránkszólnak rádión, hogy anomáliák, artik stb, és karakterünk 20 csavar/perc sebességgel (
) elkezdi szórni a méretes csavarokat. Egy kis idő múlva előkap egy detektort (jobbkézben a csavar, balkézben a detektor) és egyszercsak elkezd iszonyatosan villogni, majd karakterünk fölvesz egy artifaktot és abbamarad a villogás. Ekkor átjut a mocsáron és sűrűn elkezdi szórni a sörétet néhány mutánsra. Az újratöltés sokkal látványosabb és talán gyorsabb is lett. Újabb üzenet a rádión, hogy menjünk föl az előttünk lévő toronyba. Karakterünk így is tesz, ahol találkozik egy másik Stalkerrel, és a toronyból ketten elkezdik lőni a földön lévő mutánsokat. Jön egy blowout, majd elsötétül a kép (Gondolom karakterünk megfelelő védelem nélkül meghalt). Újból a táborban ébredünk (így érzékeltetik a játékmenet sokszínűségét) újból beszélünk sok emberrel, felvesszük a fegyvert és átkelünk a mocsáron, de most nem megyünk föl a toronyba, hanem Stalkereknek segítünk egy másik frakció ellen harcolni. (Talán ugyan annál a toronynál, aminél az imént halt meg, de nem biztos, nem emlékszem pontosan.) Ha őket elintézte, elmegyünk egy kapuhoz ahol egy másik Stalker vár minket egy küldetéssel. Mutatnak még pl. grafikai ficsőröket és lényegében ennyi volt a videó (legalábbis ennyire emlékszem.
)
Spoiler vége.
-
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5313 üzenetére
Áááztá! Elsőre teljesen azt hittem, hogy ezek vmi játékból vannak... khm... kicsit élethű lenne a STALKER?
És így mellékesen, az egyik kép neve pont az volt, hogy Stalker (és volt egy Doom 3 nevű kép is)
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
Hmm... ezt eddig nem is tudtam, megtaláltam az igazi Kalasnyikovot, méghozzá Yantarban a prof árulja... És ilyen fura lőszert használ, amit sehol nem lehet találni...
Összehasonlításképp: AK-47 vs. AK-74 -
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5294 üzenetére
1.3.3ban még nem vándorolnak (sajnos)
Szerintem a C.S. után végigtolom a 2.2 (vagy addigra 2.3)-mal
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5288 üzenetére
1.3.3-ban az a Fruit Punch nincs is ott, épp az imént jártam arra.
Elvittem Sidnek az x-18 doksikat, aztán amikor jöttem ki, ott volt egy Megszállott nevű fickó, aki azt a feladatot adja, hogy védjük meg a Stalker tábort a zsoldosok támadásától, de amint elfogadom a feladatot, ki is írja, hogy feladat elrontva...És ebben az OL-ben ezt már nem először csinálta...
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
Nekem egyszer a "I want to be rich" volt, első végégjátszás volt, nem tudtam a laborról sem, de másodszorra már elmentem a laborhoz, de kíváncsiságból bementem a Kívánságteljesítőhöz, de akkor is ugyan ez volt... Csak azt nem értem, hogy miért akar gazdag lenni, amikor milliomosként mentem oda, vagyis már gazdag voltam?
-
Mosquitoo
senior tag
Már alig várom ezt az OL-féle teleportolás utáni továbbmegyek részt.
vagy OL-ben az egész teleportálós cucc ki van szedve? (És be van rakva helyette Koshei?)
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Rifleman10 #5258 üzenetére
Valami olyasmi.
És valóban, kb. harmadszorra sikerült egy normális sorozatot összehoznom.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Rifleman10 #5256 üzenetére
Fraps...
De olyan gyorsan nyomogattam az F10-et, hogy elfüstölt a billentyűzet...
-
Mosquitoo
senior tag
Csináltam jó sok képet a kedven mozdulatsoromról és beraktam egy .zip-be, innen lehet letölteni. Ha elég gyorsan pörgeted a képeket, mozgókép lesz.
(Az a mozdulat, amint kipöccinti az FT200-on a gránátvető irányzékát.
)
-
Mosquitoo
senior tag
Apróbb baki: még le sem mentem az X-18-ba, Wild Territoryn még nem is jártam, de már 2x annyi a rangom, mint a többi exo-s Stalkernek... és ez még nőni fog... Ennek valahogy úgy lenne értelme, hogy pl. Pripjaty környékén kerülnék be az elsők közé...
mod: Ja.. egyébként alapjátékban úgy volt 600 000 pézem, hogy már vettem Freedomnál 2 exo-t 200 000-ért darabját...
-
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
proci985 #5237 üzenetére
Amelyik nem működik, annak általában a rakterében szoktam szunyókálni.
Szerintetek egy gyorstüzelő Kala 400 páncéltörő golyóval, egy Shoti 200 söréttel és egy FT200 (?)(Egybeépített távcsöves, gránátvetős gépfegyver, alapjátékban Chernobylban találkozni vele) 1200 páncéltörő lőszerrel, egy Viper-5 300 páncéltörővel, egy .45-ös 200 tölténnyel elég lesz az X-18-ba?
-
Mosquitoo
senior tag
Megtaláltam az első működő KAMAZ-t, Dark Valley-ben!
És úgy repeszt, hogy csak na!
Hiába, a 6x6 megteszi a magáét!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5225 üzenetére
Kipróbáltad többféle anomáliával is? Vagy próbáld meg általánosabb artifaktokkal, mert szerintem a Batteryvel, meg Mamagyöngyével nem lehet, mert az csak úgy van és nem anomália hozza létre.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
AthlonXP #5205 üzenetére
És hát reménykedjünk, h az a CS orosz verzió csak valami kirippelt béta-verzió.
(Ha nem az, akkor nem néztem utána eléggé
)
A Crysis nem volt más, mint egy grafikai ámítás, nuku történettel, játéknak álcázva. Csak azért csinálták olyanra, hogy az emberek megvegyék a legújabb videókártyákat, RAM-okat, procikat... Nevetséges, hogy egy core 2 Duo 3.0 GHz-el és egy 8800 GT-vel akad... (Ez nem az én konfigom volt)
A Crysis Warhead valszeg azért optimálisabb, mert azt már játéknak szánták.
Másik nagy reménységem, hogy a Far Cry 2 elinduljon...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Csiborbogár #5199 üzenetére
Ki adja a Talk To chef missziót? mert én túl korán beszéltem vele és azóta csak a szokásos -Tudsz mondani valami érdekeset? dumát nyomja.
Egyébként valószínűleg azért küld vissza, mert nincs nálad elég "nedű".
A Chef benyakal vagy 3-4 Vodkát.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5191 üzenetére
"Ha megszerzem a narancssárgát is, simán felcsaphatok Kennynek"
De akkor majd mindig kinyírnak a patkányok!
-
Mosquitoo
senior tag
LOL!
Okos gyerek faliújság üzenete a MyVIP-es Stalker klubban
Gyerek:
"figyusztok nekem meg van az a mentés amikor megtaláljuk strelokot és kinyirjuk és így kapjuk meg a jó végét mert ez az igazi feladatun"Egy másik hozzászóló::
"omg... hogy nyírod ki strelokot?? ha játék során nem derülne ki egyértelműen számodra, te magad vagy strelok"
Gyerek:
"de nem mi vagyunk strelok mi vagyunk megjelölt strelok meg valahol a zóna északi oldalára valahogy átjutott valami titkos átjárón és ezt nekünk meg kell keresni"3 másik kommentelő: " -.- "
Én:
"Úgy néz ki, elég kevesen játszották végig normálisan a játékot, amikor a titkos Monolith laborban a hologramm fickó mindent elmond... és az is kiderül, hogy TE (azaz Marked One) vagy Strelok. De ez már Strelok búvóhelyén kiderül amikor találkozol a dokival és elárulja a Pripjaty-i rejtekhely koordinátáit."Gyerek:
"a doki meg a hologram csávó kamuzik hogy mi vagyunk a lövész azé kamuznak me megakarják védeni lövészt
azé hogy ne nyírjuk ki . de én ezt nem hittem el .
valahol a prypiat belsejébe járkáltam és találtam egy ajtót.(nagyon nezéz megtalálni)és ott megtudod hol van lövész és el kell menni oda és ott lesz persze védik mind1 ha a fegyvereseket elintézitek
megtaláljuk persze védi magát de elöbb utóbb kinyirjuk (sok az élete ugy hogy sok ideig kell löni
és megdöglik"És a gyerek csak nem fogja föl, hogy mi vagyunk Strelok
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #5133 üzenetére
Dark Valleyben az a kapu Kordon felé az alapjátékban is ott van, arra kell elmenni. Legalábbis én mindig elmentem, mert van egy olyan feladat, hogy Dark Valleyben nyírd ki a banditákat és Sid-hez kell visszamenni jutalomért. És ha már ott vagyok, Sid az X18-as doksikba is beleolvas.
szerk: Ezek szerint katonák miatt kell arra menni? Erre nem emlékeztem.
-
Mosquitoo
senior tag
Na bakker gondoltam elmegyek már az X18 labba... Odaérek, legyalulom a banditákat Shotgunnal, aztán akkor nézem, hogy annyi Secret Stash van, hogy tényleg 5 tonna teherbírás kéne ahhoz, hogy fel tudjam szedni azt a sok kacatot... Megint fordulok vele vagy ötször a bárig meg vissza de tuti, hogy addigra meg visszaspawnolnak a banditák...
-
-
Mosquitoo
senior tag
(#4983)-ra valaki valamit?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4991 üzenetére
Nekem is olyan volt, hogy a Lukash adta a küldetést, hogy segítsek a Stalkeroknak visszaverni a banditákat, de a banditák nem voltak sehol... kénytelen voltam elmenni a táborukig és 4 törpével együtt legyilkolni mindenkit és utána Lukash megadta végre a jutalmat.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Csiborbogár #4984 üzenetére
Ha jól emlékszem, az alagút falán fut egy cső, arra kell fölugrani és ott nem sebez az anomália.
-
Mosquitoo
senior tag
Mit és hol , hogyan kell átírni, hogy egy tár NATO lőszer ne 1100 rubelbe kerüljön? (NPC-ktől 16 rubelért lehet venni) Mert ez így irreálaisan drága...
-
Mosquitoo
senior tag
Na, amióta csináltam egy védőgátat a Raktárak és Bár közé, azóta nem jött a mutánshorda.
És mi volt a Freedom bázison a satuban? Na mi? Hát AK-74 távcsővel, gránátvetővel, hangtompítóval. Pont mint az enyém.
És még egy bug: A Mazoista Stalker.
-
Mosquitoo
senior tag
Na, az arénában följavult 80 körülire az FPS, így már végre tudtam harcolni.
Viszont nagyon komoly volt: az utsó 3 menetet úgy nyertem meg, hogy jött egy blowout, azok fogták a fejüket én odamentem és leknifeoltam / fejbelőttem őket...
És ugye ahogy térdelnek, én meg közelről fejbelőttem őket, szabályos kivégzés volt...
ja és sry a tripla kommentért...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Csiborbogár #4965 üzenetére
Jaaaa, ott kóborol egy Politergeist, azt kéne kinyírni és szabad lesz az út.
Ez a Poltergeist a "Kopogószellem", egy homályos folt cikázik a levegőben és tűzcsóvákat dobál feléd, Nos, nem szabad spórolni a lőszerrel, vagy 3 tárat bele kell engedni mire kifingik végre, aztán szabad az út.
Remington: "rántott törp" LOL
Jó a szöveged!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4963 üzenetére
Törppapa...
Mondjuk én annál valami jóféle Shotgunra gondoltam meg néhány tucat gránátra.
De kösz a tippet.
A Raktáraknál az Irányítókat és a mutánshorda többi tagját főleg Elektró és Ugródeszka (Springboard) anomália nyírt ki, majd megpróbálom azokat.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4961 üzenetére
Hehehehe
Azt elmondaná valaki, hogy ez a Burer zsíros főtörp merre található és hogyan, mivel kell kinyírni?
Ja és ez a Koshei ellen melyik anomáliát érdemes "legyártani"?
Csiborbogár: Most Agropromnál vagy? Mert ott elvileg nincs semmilyen torlasz csak kisétálsz... más katonai dokumentumokra pedig nem nagyon emlékszem, csak Kordonnál, de ott is simán ki lehet jönni...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
remington2 #4959 üzenetére
Hát a leírás alapján az erőmű udvarán található meg, halhatatlan, de retteg az anomáliáktól. Több, mint valószínű, hogy ő az.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Bencom ™ #4925 üzenetére
Állítólag Koshei is halhatatlan.
"megfelelő mennyiségű robbanószer és RPG"
(#4922): tudom, hogy elteszi a fegyvert, de azt úgy általánosságban a beszélgetésekről mondtam, nem csak kizárólag Sidorovichról, mert az npc-k nem beszélnek veled, ha az arcukba nyomod a fegyvert.
-
-
Mosquitoo
senior tag
Csak a Raktáraknál lévő dutysok lesznek ellenségek, mert azok valami "lázadók", ha a Bárnál beszélsz a boss dutyssal akkor ő elmondja ezt (és persze azért is nem lesznek ellenségek, mert a Bárnál mindenfelé dutysok vannak és a bázisuk is ott van és ha ellenségek lennének akkor a Bárnál mindenki lőne Rád ha le kéne gyilkolnod egy dutyst.)
Viszont az érdekes, hogy ugye a mutánsok legyilkolták Skullékat, én azt mondtam Lukashnak, hogy én gyilkoltam le őket, aztán adta a kémes küldetést (amit úgy teljesítettem, hogy nagy ívben megkerültem, a falu végében bementem hátulról a faházba ott föla tetejére, megvártam amikor előjönnek a zsoldosok és legyilkoltam mindenkit), teljesítettem, de nem lettek zöldek... vagy ilyenkor még nem is kell barátnak lenniük?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #4885 üzenetére
Én az 1.3 miatt tettem fel újra... most meg már 2.2...
-
Mosquitoo
senior tag
-
Mosquitoo
senior tag
Úgy néz ki, itt mindenki legyilkolja Freedomot, csak én nem?
-
Mosquitoo
senior tag
Bencom: jahogy a Desert Eagle már az OL hatása...
Nos, nálam ez a Duty vs. Freedom úgy zajlott, hogy nem vettem föl Skull-tól a küldetést, hogy zúzzuk le a Freedomot, hanem mentem az eredeti küldetésemhez, aztán mire mentem vissza, a "kis csipet csapatnak" hála egész Duty feküdt... Megyek Freedomhoz... megkeresem Lukash-t, oszt mondja neki a szokásosat, hogy (M1: Marked One, L: Lukash):
M1: -Láttam néhány Duty-s fickót...
L: -Hányan voltak?
M1: -Úgy nyolcan lehetnek.
L: -Gyerünk, meg kell őket semmisíteni!
M1: -Már elintéztem őket...
L: -Mit mondtál, hány ember?
M1: -Nyolc ember.
L: -Ejha, gyorsan dolgozol, Te sztalker!A Mutánsok szépen elintézték a melót.
AthlonXP: az a törpe rohadt egy mutáns... telekinézissel hozzádvág tárgyakat és el tudja téríteni a golyókat!
Amikor rálőttem, ilyen furcsa burok volt körülötte, mintha egy örvény anomáliában állna (anomáliának nyoma sem volt), ilyen védőteret képez mega körül és ilyenkor lehetetlen megölni, mert a gránátot is eldobta 20 méterrel arrébb!Ja és a minigunnal simán mászkáltam Sztalkerruhában, nem kell ahhoz exo...
(OL 1.3.3)
-
Mosquitoo
senior tag
Mert ha Pripjatyban megszerzed a dekódolót és elmész a titkos Monolith laborba, akkor vannak a "jó" befejezések. No meg persze a hologram doc elmond mindent, aki szintén Streloknak szólít, de még mindig megmarad a "Kill the Strelok" küldetés.
Szóval vagy csatlakozol a C-öntudat programhoz, akkor befekszel a zöld cuccokba és vége, vagy nem csatlakozol, akkor szétlövöd, majd az Erőműben rengeteg teleportálgatás, és a végső teleportnál videó, hogy elfekszik a srác a fűben és Zónának nyoma sincs...szerk: de majd a többiek elmondják részletesebben is, mert ők tudják,hogy pl. mi az a zöld cucc
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #4846 üzenetére
Bizony ugyan azzal.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #4844 üzenetére
Amit kiszedtem belőle 1000 lőszert, elég lesz egy darabig a Dragunov SVD Mk2-mhöz.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
- = Zk = - #4842 üzenetére
Schwarzit sajnos nem adott mellé, ezért eléggé össze-vissza lő... miután leirtottam a Kimérákat és a vérszopókat, a törpöt nem bírtam, mert kivédte a golyókat és mire az irányító vs. zombi hordához jutottam, elfogyott belőle a lőszer!
pedig szépen megfeküdnének tőle a zombik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest