- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello sztalker barataim!
Tudnatok segiteni esetleg, hol talalok a jatekhoz 100% jatekmentest, ami jo az 1.0005-os verziohoz? Regebben felnyomtam megint a notira a jatekot, a trader moddal es a megfelelo trainerrel, mondom hentelek kicsit, de amik vannak menteseim nem igazan mukodnek vele. Szerintem azon lehetett valami masik mod is, azert nem tolti be oket.
Koszi elore is!
-
(#7201) rétisün, (#7202) h8core, (#7207) emre
Koszonom szepen mindegyikotoknek, ezt en akkor inkabb most kihagyom.
-
válasz
- = Zk = - #7181 üzenetére
Olvasd el az adott linken levo cikket. En is csak nezek most, hogy tenyleg van OL2010?
-
válasz
Kassadin #7151 üzenetére
Jo kis ruci az exos, de futni tenyleg nem lehet benne. Azt nem tudom megmondani, hogy megeri-e, nekem messze nem volt ra penzem akkoriban. Anelkul is vegig lehet vinni, az eromuben pedig ugyis kapsz egyet ingyen.
Ha van annyi penzed, hogy utana is marad fegyverekre/loszerre, akkor szerintem ne sajnald ra.
-
válasz
- = Zk = - #7148 üzenetére
Meg most beleborzongok, ha meghallom.
-
válasz
proci985 #7099 üzenetére
A crysis eleg jol skalazhato es nagyon meghalalja az eros hardvert. Nalam erre nem lehet panasza, ezert semmifele problemat nem tapasztalok vele, pedig a szo szoros ertelmeben csontra ki van maxolva.
A stalker mar mas teszta, ott a motor ilyen. Eddig 3 gepen futtattam 3 fele oprendszer alatt es mindig akadozott. Megszoksz vagy megszoksz. Egy igazi stalker viszont nem foglalkozik ilyennel, csak mikor szakmazunk akkor kerul elo a dolog.
A 36-os az tud is rotyogni rendesen.
Nekem kicsit cifran van most, mert a 36-os raptoron fut a mostani win7, viszont a 300-as velocira vannak telepitve a jatekok es nagyobb programok, emellett van egy 10 gigas particio rajta, amire xp van telepitve es persze az xp progijai is erre a vinyora vannak telepitve.
-
válasz
Winner_hun #7092 üzenetére
Akkor jatszal xp alatt.
-
válasz
Winner_hun #7090 üzenetére
A stalker eseteben teljesen mindegy, hogy xp vagy win7, akad az xp alatt is rendesen.
-
válasz
rétisün #7047 üzenetére
Nincs mit!
Megmondom oszinten, ahogy kileptem a szidorovicstol, megdobbant a szivem es azt ereztem, hogy maszkalnom kell a zonaban. Nekem olyan atmoszferat es jatekelmenyt adott a soc, amit egyik "folytatas" sem tudott, meg megkozeliteni sem.
Ma belovom a sulyt/egyebeket es holnap este nyomulok egyet.
-
Elozmeny: [link]
Nem volt fent a soc, de mondom segitek, ezert felnyomtam a gamet es ki is csomagoltam a fileokat, majd el is kezdtem atirogatni egy csomo mindent, de kozben eszembe jutott, hogy anno hogyan mokoltam a jatekkal, marmint szorakozasbol, amugy normalisan vegigjatszottam tobbszor is.
Na szoval, a soc-hoz is letezik trader mod, megpedig ez itten: [link]. Ha ezt bemasolod akkor az osszes kereskedonel lesz minden, mar az elejen akar bevasarolhatsz. Aztan meg amit erdemes hasznalni az az 1.0005-os trainer, nyilvan azt, amennyire fel van patchelve a jatek, ide feltoltottem ezt is: [link]. A numpad gombjaival tudod ki/be kapcsolgatni az opciokat. Pl. a 9-es gomb ad +100000 rubelt es akkor nem kell szorakozni a trader fileokkal. De van meg bent egy csomo minden, nezd meg.
-
válasz
JetiRulez #6738 üzenetére
Olyan gyakran van velem is, hogy percenkent kb 20-szor nezek ra az ajtora a hatam mogott, vagy felek kimenni sorert a konyhaba, meg ma ejjel is csernobillal almodtam
, igaz reggelig arrol neztem filmeket, lehet agyamra ment. Meg volt, hogy az elso reszt abba kellett hagynom kicsit, mert nem birtam mar az izgalmat, a cs-ben is volt, mikor sotetben ertem a voros erdobe es a pofamba ugrott a szorny, h felugrottam, aztan kimentem az erdobol es aludtam reggelig es ugy vissza, tokom se maszkal ott ejszaka. Mindenkire mas hatassal vannak a jatekok, ki mennyire eli bele magat is sokat szamit, de ha mar nem is alszol tole, tenyleg ne eroltesd.
-
válasz
skeleton91 #6722 üzenetére
Szinten zenesz.
-
válasz
skeleton91 #6717 üzenetére
Grat, ez tenyleg gyors volt.
Azert jo eredetiben birtokolni ezeket a gyongyszemeket.
-
válasz
skeleton91 #6703 üzenetére
Emailt kuldenek.
-
válasz
skeleton91 #6700 üzenetére
08.25-en rendeltem. Ha meg szeretned venni rendelj nyugodtan mert tudnak hozni, kulfoldrol szerzik be.
-
Szuper
, brutalisan nez ki! Tortenetrol tudunk valamit? Valahogy az angolom csak a crack-re meg a serialra van kihegyezve.
-
válasz
Medvelászló #6686 üzenetére
-
Itt van a kezemben a game, nagyon orulok neki!
Ez egy igazi gyongyszem.
-
-
Erdekes dolog tortent. Feltettem az 1.05-os patchet+a 2009-es modot es siman mukodnek az alap stalker 1.03-as mentesei+billeges sincs.
En se ertem, de szep es jo.
-
Erre a billegesre nincs meg info? Felraktam megint, a mentesek is mennek faszan
, de billeg mint a gep.
-
Az egesz jatek 3,5 giga, ott valami cumiztatas lehet.
-
válasz
skeleton91 #6625 üzenetére
Ugy en is vegigtoltam parszor, de egy ido utan kell valami uj.
-
válasz
skeleton91 #6623 üzenetére
Jatszol vele? En is majd a heten elkezdem elorol.
-
válasz
skeleton91 #6621 üzenetére
Igen, azert linkeltem, szerintem brutalisan szep ez a 2009.
-
-
válasz
Medvelászló #6610 üzenetére
keresni kene egy masik forrast, mert ez igy nehez lesz.
-
válasz
Medvelászló #6608 üzenetére
leszedsz egy torrent klienst, feltelepited es abban megnyitod a filet.
-
-
válasz
Medvelászló #6485 üzenetére
Jol birod akkor. Engem mar 10 per utan kiidegelt, abb is hagytam. A graf amugy nagyon szep, de ez a villogas total tonkreteszi szvsz, nem lehet ezt vlahogy kivenni belole?
Ol 2.2-t meg en se nyomtam vegig, lehet rakattanok arra, mondjuk a 2009 mod is brutalis.
-
válasz
Medvelászló #6483 üzenetére
A Te szemed nem folyik ki a feher bevillanasoktol?
-
válasz
skeleton91 #6463 üzenetére
Nalam semmi mod nincs bent, de valami file biztos atirodik, regebben is volt hasonlo, de pl az alapjatekkal es a 2009-as moddal illetve az ol moddal soha.
-
válasz
Medvelászló #6461 üzenetére
En se, valami filet kene visszairni, amit azt szabalyozza, hogy jaraskor mekkora "amlitudoval" billegjen a sztaker.
-
válasz
Medvelászló #6459 üzenetére
Nem, mert mear sidorovich utan billeg, bar lehet pertut ittak aze....
-
Oksi, koszi mindkettotoknek!
Elobb feltettem es jarasnal billeg jobbra-balra az user, regen is talalkoztam mar vele, nem tudjatok mitol lehet?
-
válasz
Medvelászló #6454 üzenetére
Aha, akkor en is atirom majd 500-ra, ki kene probalnom. Ennek a tortenete ugyanaz, mint az alap game-e?
-
válasz
Medvelászló #6451 üzenetére
Jo nehez lehet a mod, ha ennyi cuccal maszkalsz. Vagy csak keszulsz a legrosszabbra?
-
válasz
Medvelászló #6449 üzenetére
Eleg kellemes sulyhatarod van.
-
válasz
Medvelászló #6327 üzenetére
Tanulj meg oroszul.
-
válasz
zolka78 #6262 üzenetére
Fene tudja, én nem nagyon vettem ruhákat, bár az ol-módban igen, mert ott volt pénzem xarásig a sok artifaktból, de az alapjátékban nem vettem egyet se, mindet úgy találtam.
Hát érdemes időzni sokat, hihetetlen élmény a játék minden másodperce. Persze azt a 300 ezer quickloadot lesztámítva....
-
válasz
- = Zk = - #6240 üzenetére
Vaz, nemtod mi az a szeppuku? Nem néztél szamurájos filmeket?
[link]
-
válasz
Medvelászló #6238 üzenetére
Ha visszagondolok engem mi várt ott, inkább egy azonnali szeppukut javasolnék.
-
válasz
Medvelászló #6191 üzenetére
Egyszerűbb, ha kiutazol az igaziba, csak előtte utald át a számlámra a lóvét, elleszek én abból itt a gép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest