Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak egy kis érdekesség...
Kétszer játszottam végig, és mindkét alkalommal a Pripyat-ban található ''Aréna'' nevű részt átugrotta a játék... Mentem Pripyatban (valahol ott az óriáskerék környékén jártam) és mikor bejött az átvezető videó az Arénáról, hogy ott mennyi vaddisznó, meg bazookás emberke van, majd vége lett a videónak, töltött a játék, betöltötte az Arénát, majd láttam egy képkockát, hogy jönnek felém a vaddisznók meg ilyenek, erre abban a pillanatban újabb töltés következett, majd az NPP előtti hídon álltam (ahol az anomália miatt lezuhan a nagy helipopi) a betöltés után (tök jó volt)
1.000-s verzió, semmi extra
kicsit megkönnyítette a dolgomat a játék, de nem örültem hogy azt a részt átugrotta (ráadásul mindkét alkalommal)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52-ES PS4 IS !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield