- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
VinoRosso #6677 üzenetére
Én alapvetően szeretem a szöszmötölős játékot a stalkerben. Nekem bejön ez a titkos katonai hadművelet. Úgyhogy nem tudod elvenni a kedvem.
Egyébként betöltésnél kressel mint állat. Most próbálom a 3. javító fixet hozzá.
-
emre
veterán
válasz
VinoRosso #6316 üzenetére
Már bocs, de a fenti képen kérlek mutas rá a gamedata mappára.
Ez a free verzió, gondoltam kipróbálom.A telepíthetővel nincs gondom, lassan unalmasra modolom. A múltkor átírtam a medusa tulajdonságait, és olyan mértékben sikerült hogy egy szál késsel, kötszer és medkit felhasználása nélkül kinyirtam a kpl. Bár népességét.
-
emre
veterán
válasz
VinoRosso #6311 üzenetére
Igen, zsír, patch nélküli angol nyelvű game jön le, amihez a support oldalon lehet megtalálni az 1.005-ös peccset.
Viszont azt nem tudom, hogy erre hogy a rossebbe teszem fel a feliratot, esetleg mod-okat:
Ha valkinek van valami ötlete nem tartsa vissza
Ja és mivel a parancsikon az oldalon való reggel működik esélytelen az önálló futtatásra. -
Adler
aktív tag
válasz
VinoRosso #5130 üzenetére
Hali!
Vista alatt hogyan megy a Stalker(eredeti van meg csak eddig XP alatt játszottam vele). Ezalatt azt értem hogy szimplán felteszed a játékot a Vista alá és már játszol is?
nem kell semmit buherálni a Vistával, hogy normálisan működjön a játék és ne akadjon ki?
Csak azért kérdezem mert olvastam, hogy vistát nem igazán szereti. nem kell semmilyen progit alkalmazni (ha jól emlékszem akkor valamilyen 3dgabber progi volt amit írtak) hogy ne akadjon ki a játék vagy egyáltalán elinduljon vista alatt.
előre is köszi a választ
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #5140 üzenetére
a mi sulinkban mai napig így mennek a gépek, némelyikben még cd olvasó sincs (dvd meg csak a tanári gépben van
) csodálkozom hogy egyáltalán sikerült lanba kötni az összes gépet.... egyszer rendeztek nálunk kegy cs bajnokságot, nem tudom melyik verziót nyomták, de a gépek ismeretében én nem is neveztem, elég uncsi játék lehetett... 5 perc szaggatás, 10 mp játék, és ha loser vagy már pont ki is lőttek
remington: az alapjátékban egyirányú, oda tesz le, ahol nimble ruhája van, és az egy zsákutca visszafelé, szóval csak dark valleyből lehet a kordonba eljutni, valszeg ol-ben megoldották a vissza utat is.
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #5130 üzenetére
hehehe, aoe2 és stalker, más nekem sem kell
remington: úgy értem, csopaszon az xp elmegy szerintem 128 megával, de csak hasraütve mondtam egy számot... millenium nekem ment 128 megával plusz aoe-2 és szaggatott csúnyán, de ment. Mondjuk hogy XP csupaszon ment volna annyival (ezek alapján szerintem reális) Vista alapon sokkal többet eszik. De nem vitatkozom olyan dologról amit nem próbáltam ki, nekem eleve már csak azért sem tetszett a vista, mert csicsás, mittomén, mikor meghallottam, mennyivel dobja meg a programok mem-igényét, akkor meg már csak legyintettem hogy hát igen, nekem nem is kéne...
a malacfarm mögötti kapu az a malacfarm mögötti kaput jelenti, ami egyirányú utat nyit a kordon felé (kordon felől nem átjárható, de dark valley-ból el lehet jutni rajta a kordonba) nem értem, mi nem érthető rajta? Alapban is benne van nem csak a modban, én rendszeresen közlekedtem rajta, sőt x18-ból kijövet nem is tudsz a másik irányba menni, mert egy valag katona zárja el az utat, és sid bácsi külön rádión beszól neked, hogy nehogy arra menj, menj a rövidebb úton.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VinoRosso #5125 üzenetére
vista nem eszik annyit. 3.2 giga memmel lazán elvan ultra grafikán (WO és PE fent van). pár helyen Bar mellett procilimit miatt akad meg, mert csak egy magot használ... olyan 3.2 ghzs core2es felett már talán ott sem.
vista x86, 4g ram, stb... szóval korántsem swappel, tapasztalatból;> bár tényleg a supreme commander után a stalker képes megenni a legtöbb memóriát. 1.6nál több memóriát én még nem láttam, hogy megevett volna.
-
remington2
senior tag
válasz
VinoRosso #5132 üzenetére
Ezt csúnyán elírtam, az xp+stalker akart lenni. 32 bitnél nem kezeli normálisan a 4 giga ramot, és ebből még lejön a vidikari ramja, arra írtam. És xp alatt nekem másfél giga volt cakkundpakk az egész (1,6 körül).
2 helyet említ: az egyik a labor bejárata, amit őriznek, a másik a malacfarmon túli kapu, amelyről nem tudja, hova vezet. Lehet, hogy ez csak a modban van, és utalás az új átjárási lehetőségre?
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4934 üzenetére
mivel látszik, hogy egyenes derékkal, kihúzott testtartásban repül, nem úgy mint aki épp meghal, vagy bárki más a zónában, látszik belőle, hogy halhatatlan.
Rifleman10: A vidiben meg a kutyával, az a doki, aki fejbevág egy gránáttal sztrelok búvóhelyén, és több vidiben is benne van.
Remington2: ne keverd össze a fals endinget a rossz befejezéssel. A falsh az a kívánságteljesítős 5 darab végződés, meg van két valós befejezés, abból az egyik "jó" (amikor nem csatlakozol) a másik "rossz".
M@nH.: sidorovichról volt szó, youtube-on meg tudod keresni, valami stalker what the hell néven, vagy ilyesmin volt fenn.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
VinoRosso #4882 üzenetére
Majd lehet kipróbálom, de most egyhuzamban végigtoltam kétszer úgyhogy, lehet csak a Clear Sky-al tolom legközelebb...
Megjelent az Oblivion Lost mod 2.2:
Letöltés
Újítások az előző OL-hez képest:
- csatlakozhatsz más frakciókhoz,
- magad köré gyűlythetsz npc-ket akik követnek.
- pénzért békét is lehet kötni a frakciókkal
- a befejezés után az A-Life "szabadabb" lesz, fejlődik a felszerelés, a rangok
Lassan előbb lesznek kész egy CS szintű kieggel mint a fejlesztők...Ja és új játékot kell hozzá kezdeni (amúgy lehet ezt még kipróbálom, bár az OL 2.1.1-el vittem végig utoljára, de ez kiváncsivá tett, mindenesetre még egyszer szerintem már nem viszem végig...
)!
-
$p@rr0w
őstag
válasz
VinoRosso #4880 üzenetére
Hát szerintem nem, mivel a bump mapping pont hogy viszonylag kis erőforrást igyényel ahhoz képest milyen jól néz ki ráadásul az alap gameban is van. Én a megnövelt FOV-ra és a HDR-re tippelek, ill. van benne valamilyen noise effect is, ráadásul az utóbbi kettő elég zavaró... De ha nem próbáltad akkor minek mondod?
-
remington2
senior tag
válasz
VinoRosso #4754 üzenetére
Ha a Yantar-beli tudósokról beszélsz, ők külön ágon vannak (elvileg), helikopterrel hozták őket a zóna "különlegességeinek" tanulmányozására.
Más: mióta törpökkel találkoztam, elkezdett bugzani a játék. Egy-két alkalommal kilépett az asztalra (secpec alatt), most pedig egy quicksave-em nyomta el, ha rákattintok, kifagy villámgyorsan.
Szerk: bocs, hogy nem tudom normálisan megfogalmazni, hogy látok hiányzó mozaikdarabkákat, de majd a negyedik-hatodik végigjátszásnál már tökéletesen tudni fogom
-
Hun'reeth
őstag
válasz
VinoRosso #4687 üzenetére
Nem tudom én csak az OL-ben csináltam.
(#4683) remington2: én is ilyesmit akartam írni, hogy jó-jó az OL DE az a fajta következetesség és fejlődési lépcsőzetesség ami megvan az alapjátékban és ami nagyon-nagyon sokat jelent játékélmény szempontjából sajna el van szúrva az OL-ben. Ez a legnagyobb hibája.
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4621 üzenetére
Az atomrobbanást nem ők csinálták ez igaz, de a második, nooszféra beli robbanást igen! És valóban a rossz dolgokat akarták megszűntetni, de nem jött össze nekik, csak még jobban eldurvultak a dolgok a második robbanás után is. Tehát úgy képzeld el, hogy ott van csernobyl, rendesen mint most is, aztán egyszercsak bekövetkezik egy második robbanás, ami teljesen másképp viselkedik, mint az első, és onnantól lesznek anomáliák/szabadul el a pokol, stb... na ezt csinálta/csinálná a c öntudat.
athlon: annak életben kell maradnia, nekem eddig mindig életben maradt... csak lefeküdt, mert ott volt mellette egy zombi, na meg persze a sugárzás, de azt pillanatok alatt leszedtem mikor magamhoz tértem, adtam egy elsősegélycsomagot a profnak, és ez mindegyik végigjátszásomnál így volt.
-
remington2
senior tag
válasz
VinoRosso #4615 üzenetére
Bár nem szó szerint idézem, de eredetileg majdnem ezt mondja: amikor babráltak a nooszférával (annak érdekében hogy jobbá tegyék a világot), elkövettek valamilyen hibát és a nooszféra megsérült. A nooszféra sérülése egybemossa a tudatot (nooszféra) és az "igazi", fizikai világot, és a kettő a zónában "találkozik". Mintha valóra válnának a gondolataid.
A sztori fő ágával komoly gondom nincs, csak nehezen tudnám megemészteni, hogy az egész nem létezik, meg eléggé inkonzisztens lenne. Valami rossz fordítást olvastam korábban, és ez találkozott az akkor még sötétebb részletekkel, pusztán ezért kérdeztem rá itt, hozzáértők között.
Viszont az Öld meg Strelokot rész fantasztikusan ki van találva, ahogy "felbérelnek" saját magad megölésére
. Szegény c-tudat meg talán mégsem olyan okos, hiszen hibákat hibára halmoz -->1. robbanás 2. javítási kísérletek (ami csak rosszabb lett), 3. Strelok.
Szerk: na igen, a monolit-szekta. Amikor Red Forestbe értem, és láttam mi van ott
első gondolatom az volt hogy hogyan maradnak ezek itt életben. Sugárzás, élővilág, nem gyerekjáték már arra.
Ha már a konzisztenciánál tartunk: a végén látható a tartály, amiben fekszenek, összekapcsolva. A doksik közül az egyik említi, hogy miután megkezdték a kísérletet, pillanatok alatt átvették az irányítást (az összekapcsoltak), és akkor már ők parancsoltak. De a személyzetek hova tűntek? A SZU felbomlása után elmentek onnan, akkor ki vagy mi vezérli a gépeket?
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4553 üzenetére
Az obokánt én nem szerettem, egyedül akkor használtam egy darabig, mikor Borovhoz kellett elmenni, és elvettem a speces obokánt a banditától. Na akkor lecseréltem a gyorstüzelő AK-mat arra, de miután leadtam a bárban, visszacseréltem... Szal egyedül akkor használtam, kb 20 percig...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
VinoRosso #4544 üzenetére
Fordítóprogram szerint: A feledés veszített.
Gondolom az lehet a lényege, hogy ugye az emberek megpróbálják elfelejteni a katasztrófát, de ugye Zóna, mutánsok és... műkincsek -> egyre több Stalker -> egyre több kijutó hír, ez lehetetlenné teszi a felejtést, vagyis a felejtés veszített...
Ez csak az én szubjektív véleményem.
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4544 üzenetére
ehemm... értem.... fura cím, végülis ha a játék sztorivonalát nézzük (mármint a végkifejletet) akkor illik rá
Mosquitoo: kizárt... x labba lemenni AK-val?? :'( Alapon van ott pár politergeist, aztán pseudogiant, aztán ki tudja mit pakoltak még bele OL-ben, aztán kifelé katonák... hát ha te 600 AK golyóval lemész, akkor bátor vagy
-
AthlonXP
őstag
válasz
VinoRosso #4540 üzenetére
Azok igen idegesítő kis dögök. Asszem 2féle támadása van: Ha bizonyos távolságon belűlre kerűlsz, akkor el kezd karmolni( olyan 5-10 méterről...) és eközben olyan erővel meglök, hogy métereket repülsz hátra ( biztos használja az ERŐ sötét oldalát...
). Alig lehet megközelíteni. Viszont ha sikerűl a közelébe menned, akkor meg el kezd ütni-verni, karmolni stb...
Ja, és ráadásul elég nehéz őket leszedni, én mindíg páncéltörő lövedékeket használok ( ha már van lehetőségem...), de sokszor egy tárat is bele kell ereszteni mire kinyiffan. Szoktam gránátvetős stukival is lőni őket, hát gránátokból is kell neki vagy 3-4, szal nagyon bírják a kiképzést. Pripjatyban lesznek bőven, meg asszem az erőműnél is...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
VinoRosso #4513 üzenetére
Azzal az .exe-vel nem kéne felülírni az alapjáték .exe-jét?
Tyűű gyerekek ma jót röhögtem.
Kijöttem Strelok búvóhelyéről, kb éjfél volt, jó sötét. Már korábban szereztem egy fasza hangtompítós AK-t (a kissebbiket), fölmásztam a toronyba aztán onnan szedegettem le a katonákat és nem tudták, hogy hol vagyok.
Természetesen a fejükön világított a lámpa, íg nem voltak nehéz célpontok.
Apropó, OL-ben végre van értelme az éjjellátónak!
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #4499 üzenetére
Az összes kép a katonai raktáraknál készült. Gyakorlatilag az egész pályát körbe lehet járni "kivülről". A 3 kép amit kérdeztem a vörös erdei kijáratnál van, a mamas-os kép pedig a bár felöli kijáratnál készült. Jól mondod, a zsoldostábor mellett lehet a sziklákon keresztül kijutni a pálya szélére (csak óvatosan, volt hogy leestem a semmibe) és mindkét irányban körbe lehet érni, csak a bár felöli kijáratnál nem enged elsunnyogni, ott megkérdi átlépek-e a másik pályára
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
VinoRosso #4502 üzenetére
Nem kaptunk olyan szép tuning-Nivát
Meg a járműveket is megcsonkították.
Ha jól tudom, eleinte lehetett volna venni a kereskedőtől valami cuccost, amivel meg lehetett javítani egy kocsit, meg lehetett hozzá venni benzint. De mivel úgy elveszett volna a varázsa, hogy mindenhová kocsival, nem tudták úgy megcsinálni a tereptárgyakat, úgyhogy inkább kivették a járműveket...
Igaz, az OL-ban lehet vezetni Lada Nivát meg vmi UAZ terepjárót, csakhát föllökik a Fleshek és szétesik.
-
Sanyix
őstag
válasz
VinoRosso #4443 üzenetére
oblivion lost-ba van ilyen nap, meg még van mellé float 32. De én egyébként a reinstall előtt nem emléxem ilyenre, legalábbis nem ilyen feltűnőre.
Egyébként nekem is a látótér szélén is csíkokban villog az árnyék, néha meg ilyen kisebb területen a fűben ahol nincs semmi aminek árnyékot kéne vetnie, állandóan oda is fordulok a rohadt mozgásra.
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4376 üzenetére
ne felejtsd el, hogy a vista sokkal jobban megfogja a gépet, mint az XP! Általában vista alatt ugyanahhoz a játékhoz minimum negyed gigával több ramot ajánlanak, meg ki tudja még mit...
amúgy párszor belefértél volna a mod időbe
amúgy a becsapódás-os artifact azt hittem a bloodsuckerek és hasonlók ellen véd, de aztán láttam, hogy van karmolás is, és akkor már nem tudtam, mi mi ellen véd, egyszerűen leszedtem mindet, felruháztam magam golyóállósággal meg pár elektróval hogy sokáig tudjak futni, kutya sosem tudott megközelíteni, a bloodsuckereket meg igyekeztem minél hamarabb leszedni, hogy nagy kárt ne tegyenek bennem, meg a ruhámban...
Kicsit szar, hogy minden egyes anomália ellen más védelem kell: pl a gyümölcs puncs ellen kell a pellicle, az elektro ellen csak a battery jó, a tűz ellen csak a tűz elleni jó, az ugródeszka ellen (elméletileg) jó az ütés elleni, de egyszerűen nem tudod úgy felszerelni magad, hogy minden ellen védve legyél valamennyire, meg még a golyókat se szopd be nagyon
én pl simán összevontam volna a karmolást és ütést, illetve a vegyi és kémiai égést, stb...
-
ricsy888
senior tag
válasz
VinoRosso #4378 üzenetére
Lehet benne valami. Viszont tegnap még próbálgattam és azt vettem észre ha driverből állítom be 4x-re akkor nem úgy látszik mint az átlagos élsimítás hanem olyan volt mintha magasabb felbontáson játszanék tehát a nagyobb recékből több kicsi lett és nem ilyen elmosódott. (de az is lehet, hogy már a szemem rossz.
)
persze az FPS számot ez is nagyon levitte. Áltlag 50-60-ről levitte 20-40 közé szóval valami csak volt. -
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #4339 üzenetére
Jaja, és legalább futni is lehet benne. Csak az éjjellátója gáz....ezért mostanában a Duty-s full páncélt favorizálom, szerintem kiegyensúlyozottabb mint a SEVA. Ha elhasználódik se gond, felrakok 5-6 elem artifaktot és belegyalogolok egy elektromos anomáliába (de ezt te úgyis tudod, te fedezted fel
)
-
Hun'reeth
őstag
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #4311 üzenetére
Én is erre írtam, az alapjátékban a GP-re nem ment fel a gránátvető, sőt a Thunder-re sem a PSO távcső. Az AK-ra -érdekes módon- felment a távcső is, és ha jól emlékszem a gránátvető is.
Nike_: Ahogy beérsz a csövön fordulj balra. ott lesz egy másik cső, abban fel tudsz menni. Valamiért nehezen észrevehető ha csak előre figyelsz, nekem is úgy kellett annó keresgélnem
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4309 üzenetére
na most wtf?
Tudtommal arról beszéltek, hogy a fegyverekre rá lehetett tenni mindenféle kiegészítőket... ez az alapban is benne van... tudom, csináltam... volt egy fullos AK-m aknavetővel távcsővel, ráadásul az egy speces gyors-AK volt... plusz a távcsöves trs-ek... a lista a már régebben linkelt oldalon fennvan hogy mit mire lehet szerelni... -
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4302 üzenetére
Az alapban is volt ilyen, mondjuk ha ez az army warehousesban van, akkor tudom hol, nekem a fele társaság úgy nyiffant ki hogy mikor visszatértek a freedomtól, mindegyik belegyalogolt a elekromos-anomáliákba
OL-hez az 1.0005-ös patch KELL, de jó hozzá az 1.0006-os is állítólag.
-
-
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4250 üzenetére
az alapot én is kétszer toltam végig, először minden _nem_klános_küldetést_ megcsináltam (értsd nem voltam sem a dutyval sem a freedommal, bár a freedomnak vagy 2-3 küldetést megcsináltam) azon kívül pedig mindent, úgy vittem végig, jó sokat barangolva, másodjára pedig dettó mindent, plusz beálltam a dutysokhoz, és írtam is hogy külön élmény volt kiírtani a freedomot a HQ-n és még jobb a Barrieren, mikor még mellé jöttek a monolithosok is
Amivel meg így se találkoztam, meg tudtam nézni itt. Nagyon hasznos kis oldal.
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4245 üzenetére
ltx
nem mindegy, ki minek nevezi? hálistennek nem vagyok programozó, pedig a pascalt nagyon erőltették a suliban, aztán kiderült hogy érettségin nem is kellHát psz vadász tudtommal már a legalapabb gaméban is van patch nélkül is, szóval nem értem, mi lenne benne a nagy szám...
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4228 üzenetére
De nem lesz semmi baja tőle, csak a háttér kicsit összerendeződik
Hun'reeth: nem easyn játszottam, és ez még plusz rátesz vagy két nehézségi fokot
Amúgy meg a Big Ben is pisztolyHat lövésre szedtem le vele egyszer egy pseudo giantot, és abból csak vagy 3 ment fejre (hát na menekülés közben nem lehet normálisan célozni
)
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VinoRosso #4195 üzenetére
*** Priboi ***
chaes az szerintem a dark valleyben van délre a labor bejáratától, egy kék házban. nekem elfelejtette kirakni oda a dokumentumot, először ott hagytam a fenébe a priboit (másodszorra már agropomhoz se dobta ki a dokukat:/). nem véletlenül mondom, hogy eszméletlenül bugzik
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4185 üzenetére
csak közben összeszemeteli a képet is, és semmi nem mozdul, de nekem végtelenségig ismételte a hangot....
most is megpróbáltam, sprintelve ki wolfhoz, gyorsan nyomtam az okét, sprint ki az útra, és már épp kiértem és elindultam a haldokló stalkerhez, és akkor fagyott meg: kék lett a teljes képernyő, de a hud elemei rajta maradtak, plusz a szokásos képernyő-szemét.
Próbálkoztam, mi van ha mozgatom a vga kábelét, akkor tűnt fel hogy tűzforró (és hőmérsékletet nem ír ki sehol) szóval valami nagy gebasz lesz itt...
De a VGA semmi másnál nem csinálja ezt szóval én nem értem... -
AthlonXP
őstag
válasz
VinoRosso #4175 üzenetére
Én mondtam, hogy a Priboi egy rakás sz@r... Pont azok miatt, amiket te is írtál. Dög unalom az egész, csak járkálni kell benne, meg dokumenteket keresgélni...semmi értelme. Az viszont tetszik benne, hogy a környezet sokkal élettelibb, de más nemigazán jön be a gaméval kapcsolatban.
Az eredeti és az OL mod sokkal jobban sikerűlt, mindkettőtt sokszor végig is vittem, mert tetszett. De a Priboi felejtős.
Ha minden igaz, akkor 2 hónap sincs már a CS-ig? Már teljesen rá vok izgúlva *--*. Remélem nem fog tovább csúszni, me nagyon ideges leszek.
-
-
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4153 üzenetére
Úgy értette, hogy a varez a fórumon tiltott.
Akkor Rise of Nations, Age 1-2-3, Medieval-Sorozat bármelyik része ajánlott, azok jó stratégiák, meg van még több is, hirtelen ennyi ugrott be. Esetleg commandos-sorozat, vagy battlefield sorozat, azok átmenetek a stratégia és az FPS között... végső esetben SWINE, az egy elég elborult taktikai stratégia, és magyar, vagy szintén magyar az Africa korps vs desert rats nevű játék...
vagy akkor SW Battlefront...Nekem a crysis grafikája se nagyon teccett, az ufók valami kriminálisan néznek ki benne, egyszerűen nevetséges... a sztori meg no comment... És a gauss pusta ott se az ami valójában
Ha mewg cod4 kiképzőpályáján elakadtál, nem hinném, hogy egyetlen bugot is láthattál, a hiba valszeg nálad volt...
A Mohaa viszont nekem se jött be, nem tetszett, a cod viszont összehasonlíthatatlanul szebb/jobb, szóval nem keverendő. -
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #4149 üzenetére
pedig a crysis szerintem minden idők egyik legbugyutább szar játéka
(amúgy szerintem topicot tévesztettél, de legyen neked: HL, HL: OP, HL: BS, HL2, HL2: EP2, HL: CS ha mindet végigtoltad, akkor jöhet a HL: CS levezetésnek, addigra szerintem egy éve kiadták már a Stalker: CS-t. )Ez a hülye átalakította smileikká.... -.- ebből a roisból miért szedték ki a "ne konvertáljon" gombot?
-
AthlonXP
őstag
válasz
VinoRosso #4072 üzenetére
Öööö... az 1.001-es patchel készűlt mentések kompatibilisek az összes utána készűlt patchel. Csak az alapjáték patch nélküli mentései nem működnek, ha felteszel egy patcht.
Szal, pl az 1.003-as mentések simán mennek az 1.004-essel is, sőt akát az 1.006-al is. De ugyanígy az 1.001-eséi is mennek pl az 1.006-ossal. Legalbbis nálam még mindíg így volt. Persze értelemszerűen a mentéseket nem lehet kavarni ( tehát az OL mentései nem mennek a Priobival, vagy fordítva és az alapjátk mentései is csak az alapjátékkal mennek, stb... ).Bencom ™: Temeg miért nem raksz fel újabb pecset? A mentéseid maradnának, hisz az 1.001-es felefele kompatibilis...
-
AthlonXP
őstag
válasz
VinoRosso #4069 üzenetére
Senki nem mondta, hogy hülye vagy...
Amúgy mi a frász lehet az az időgép anomália?
Milyen jó lenne, ha visszatudna vinni '86-ba. Ott megakadályoznánk a robbanást és eltűnne a zóna ( ill. soha nem is jött volna létre...). Aztán bejárhatnánk egy mai Pripjatyot, ami tele volna emberekkel és élettel és minden olyan lenne, mintha meg sem történt volna az egész. Ez amolyan bónusz lenne vagy mi, amit bizonyos esemény vagy akármi után kapna a játékos, mittudomén..
Na jól van, abbahagyom, me aztmondják, má megint hülyeségeket írkálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged