Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Ndruu #5095 üzenetére

A képeid meghozták a kedvem némi kirándulásra, de én a bár oldaláról próbáltam kiszökni. Találtam egy-két érdekességet, amely megér egy misét:
    Album

A szökés túl egyszerű volt. Ez némiképp meg is zavart, mert a képeken látható kerítés melletti dombocskákra nem emlékeztem. Ez az alapjátékban is benne van, vagy a mod készítői segítették a pályákról történő szökést? Mert onnan fel lehet ugrani a kis párkányra, utána meg már szabad az út.
    A másik, ami nagyon durva, hogy mekkora terültet bejárható. Bár ez nem annyira részletes, mint a Tied, azért mégis kemény, hogy a bar oldaláról kiszökve is mennyire sok mindennel találkozik az ember. A bár másik oldalán (keletre?) viszont csak pusztaság van, de ott is lehet 1-2 percet sprintelni a pálya széléig.

A szomszéd pálya "elméleti" határánál talált gránátok meg . . . az npck jót bulizhatnak a határokon kívül :C

Szerk: dark valley-ben hallani lehet a pálya északi részén egy helikoptert, ami nincs sehol. Ugyanilyen rotorzaj van Yantarban, szintén északra (elvileg a tudósok hívták őket, tisztogatásra). Mivel Yantarban ki lehet menni könnyen (csak sugárzás van), szétnéztem ott is, és arra már nincs ekkora bejárható terület, szinte azonnal pályahatárra érsz, és leesel :DDD

Szerk 2: de jó lenne így kiszökve cordonból eljutni dead citybe . . .

Új hozzászólás Aktív témák