-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
válasz
Mosquitoo #4708 üzenetére
Oblivon Lost modott honnan lehet leszedni.Működik rendesen?(crackelt változattal is megy ezt csak igy halkan kérdem meg
)
Ja még annyit hogy a szolgálatosok fönökénél ott lent a pincébe ki vannak rakva a falra mutánsok feje, van ott egy 2 fejű mutáns azt hol lehet élőbe látni?
-
laci666
senior tag
Na végre végig toltam vagy nemtom.
Bementem a szarkofákba és ott a titkos labor felé mentem nem a monolit felé,( előtte volt öldöklés 1000-rel).Na szóval a titkos labor felé mentem ott is jöttek monolit katonák egy jo páran lekaszaboltam őket és eljutottam egy szobába ahol volt 6 vagy 7 db tárgyat miután szétlötem akkor megjelent a prof és elkezdett mesélni(most már érthető mindne) hogy mi volt,mondott egy olyat is hogy elbasztak valamit mert saját magam megölésére küldtek akkor Lövész az én vagyok mert őtt kellet volna kinyirnom
A végén lehet választani hogy védem a zónát(akkor jött egy intro és vége lett a játéknak)
a mási választás meg hogy nem kérek belőle,na ekkor ki rakot a szarkofákon kivülre és itt jönnek monolit katonák és nem barátkozni jönnek, mit kell itt csinálni,innen vissza lehet jutni a zónába. -
laci666
senior tag
Hali!
Kellene egy kis segítség.
Vista alatt a játék hova rakja a mentéseket?
Jó lenne mert játék alatt mentéskor néha kilép a játék és ezért újra akarom rakni mert elég idegesítő. -
laci666
senior tag
Na végre kivégeztem,bár egy csomó mellék küldetést nem csináltam meg majd legközelebb.
-
laci666
senior tag
Nem tudja valaki hogy lehet eljutni a szarkofág bejáratához annyian vannak,hogy mindig kinyirnak.Ha meg nem nyirnak ki akkor meg a sugárzás vissz el.
[Szerkesztve] -
laci666
senior tag
válasz
Screamer84 #165 üzenetére
kösszi
-
laci666
senior tag
Sziasztok!
Elakadtam és kellene egy kis segítség.
Az X16 labor vagyok már meg szereztem a dokumentumot és mennék kifele csak nem tudok kijönni.Valami létrán kellene felmászni csak nem tudok.
[link]
Mit kell csinálni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest