- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer01
őstag
válasz
remington2 #4802 üzenetére
A megoldás: oda kell "bűvölni" valamelyik artifaktot, mindjárt nem tud -annyi- kergetni. Én egy tüzes anomáliát csináltam, gyakorlatilag minden hülye mutánst kifektet, esetleg a gyorsabbja át tud rajta rohanni halál nélkül, de akkor is lesebződik.
-
Killer01
őstag
válasz
remington2 #4776 üzenetére
szvsz a véletlen is beleszól a dolgokba. A katonai raktáraknál tanúja voltam egy irányító és kb 10 zombi megjelenésének, rögtön azután történt hogy végetért egy blowout. éppen Skull csapatával társalogtam előtte, és a freedom bázis felé van az a nagy fa, közvetlenül a házak és a kerités mögött. Na, a csipet-csapat gyakorlatilag a fára spawnolt, úgy estek le onnan mintha azon teremtek volna
Aztán sikeresen berohant még 3 kiméra meg 2 vérszopó, szóval sok időm nem volt röhögni a dolgon -
Killer01
őstag
válasz
remington2 #4645 üzenetére
Szerintem ne akard kigyomlálni a blowoutot. Tudom hogy idegesítő, meg elég sok mutánst szokott elővarázsolni, de a mutánsokon kívül rare (és sima) artifaktokat is hoz
Ezért van már 10 mama gyöngye nálam.....
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #4499 üzenetére
Az összes kép a katonai raktáraknál készült. Gyakorlatilag az egész pályát körbe lehet járni "kivülről". A 3 kép amit kérdeztem a vörös erdei kijáratnál van, a mamas-os kép pedig a bár felöli kijáratnál készült. Jól mondod, a zsoldostábor mellett lehet a sziklákon keresztül kijutni a pálya szélére (csak óvatosan, volt hogy leestem a semmibe) és mindkét irányban körbe lehet érni, csak a bár felöli kijáratnál nem enged elsunnyogni, ott megkérdi átlépek-e a másik pályára
-
Killer01
őstag
-
Killer01
őstag
válasz
Bencom ™ #4343 üzenetére
OL 1.3 moddal játszok, és van már 8 elem nálam, de talán még adtam is el....itt egyébként 10 artifaktot lehet feltenni. van még az égés elleniből és az ütés elleniből (hirtelen nem jut eszembe a nevük
) 4-4 db, így előszeretettel 'gyártok' tüzes anomáliát a mutánsok vonulási útjaira + nem probléma a magasból leugrás sem
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #4339 üzenetére
Jaja, és legalább futni is lehet benne. Csak az éjjellátója gáz....ezért mostanában a Duty-s full páncélt favorizálom, szerintem kiegyensúlyozottabb mint a SEVA. Ha elhasználódik se gond, felrakok 5-6 elem artifaktot és belegyalogolok egy elektromos anomáliába (de ezt te úgyis tudod, te fedezted fel
)
-
Killer01
őstag
válasz
VinoRosso #4311 üzenetére
Én is erre írtam, az alapjátékban a GP-re nem ment fel a gránátvető, sőt a Thunder-re sem a PSO távcső. Az AK-ra -érdekes módon- felment a távcső is, és ha jól emlékszem a gránátvető is.
Nike_: Ahogy beérsz a csövön fordulj balra. ott lesz egy másik cső, abban fel tudsz menni. Valamiért nehezen észrevehető ha csak előre figyelsz, nekem is úgy kellett annó keresgélnem
-
Killer01
őstag
válasz
MPowerPH #4280 üzenetére
FT200M nagyon faja stukker, bár pontosságban a GP megveri. De ezt a nagyobb sebzés szvsz ellensúlyozza. Egy problémám van csak az FT-vel, rohadtul hamar 'elhasználódik', így viszont nem tartom túl megbízhatónak. Hiába brutális a sebzése, ha gyakran beakad a lőszer. Elég sokszor feküdtem ki ez miatt, egy idő után elég idegesítő. Jelenleg a Thunder-t favorizálom, kapott egy távcsövet meg hangtompítót, így elég univerzális stukker lett.
-
Killer01
őstag
válasz
Bencom ™ #4246 üzenetére
Leszóljátok itt az embert....
Én most találkoztam először ezzel a páncéllal, pedig már 2-szer végigvittem az alapgámát (1.4 - 1.5) és most az OL 1.3-at (ennél adta be). Mindháromszor eszméleten sokat bolyongtam/bolyongok + keresgélek; gyilkolászok stb.
A láda tényleg a Bárnál van, abba gyűjtöm a rare cuccokat -
Killer01
őstag
Nah, sikerült "végigvinnem" az OL 1.3-ast kifektetve az über controllert. Nem volt egy egyszerű menet mit ne mondjak: Kapott 7 rakétát, sétálgatott tovább -anyád. Volt nálam 32 db M203-as gránát az FTM-hez, mindet az arcába toltam, sétálgatott tovább -qva anyád. Volt még 18 db F1 gránátom, megszórtam vele ahogy illik, sétálgatás rulez -a jó qva anyád.
Kénytelen voltam taktikát váltani, a közvetlen közelében bújkálva az oszlopok között 'megbűvöltem' egy facsarék artifaktot és az orra elé dobtam. Ő meg belesétált és placcs
Visszafelé az 5-6 burer még vicces volt a rakat zombival karöltve, de legalább volt mire használnom a gauss puskát -
Killer01
őstag
válasz
proci985 #3970 üzenetére
A viszony szemléltetésére jó példa ami nálam történt: Haver volt a freedom és a duty frakció is, ekkor elvállaltam a szeméttelepi duty őrposzt kivégzését Lukas-tól. Simán levadásztam a 6-7 duty katonát és -hál'istennek- a bárnál nem lettek ellenségek csak semlegesek. Felvettem pár kuldetést Vorogyin mestertől és rögtön haverok lettek újból.
Egyébként a viszony javítására a legjobb módszer: duty-nál a sniper tsr, freedom-nál a gyógyító berill a leadása után visszavásárolható a két vezetőtöl. Így kis idő elteltével újra beadja a küldetést
Én már vagy 8-9 alkalommal odaadtam-visszavettem a 2 cuccot. Lukash-nál le lehet rakni abban a szobában is ahol van, akkor is beadja küldinek. A duty főhadiszálláson viszont nem ajánlom, mert valamelyik duty-s fel fogja venni a földről (és akkor tőle is vissza kell vásárolni).
Nem tudom alapjátékban is működött-e ez a dolog, most OL 1.3-mal tolom.
Vinorosso: Működik valamelyest a páncéltöltés anomáliáknál artifaktokkal (ha van belőle 4), de hiába ácsorogtam benne 15 percet, csak 1-2 %-ot volt hajlandó javítaniEz mindig ilyen lassú, vagy több artifakt kellene??
-
Killer01
őstag
válasz
Bencom ™ #3872 üzenetére
Azért ezt még leellenörzöm, csak még ki kell kapcsolnom az Agyperzselőt hogy átjussak Pripjaty-ba.
Viszont az OL 1.3 mód szivat egy kicsit, ha a katonai raktáraknál kap el a "kitörés", akkor kikapcsol a játék, és kivág a winbe. Hibaüzit se találok az eseménynaplóban, úgyhogy gőzöm nincs mi okozza. Másnál is előfordult ez, és csak a raktáraknál? -
Killer01
őstag
válasz
Bencom ™ #3776 üzenetére
Hú, nagyon brutál lenne lapáttal hadonászni
Lehetne az a f*sza ruszki dobtáras II Vh-s gépkarabély is benne, ha valaki tudja a nevét írja már legyenszives
asszem' kb 70 skúló volt a dobtárban. Az annyira feelinges...
Grigorisz: A bárban a legkisebb a kitörés hatása (ott még a héderelő stalkerek sem állnak neki fetrengeni) , de én nyílt terepen is simán átvészelem. Csak kell hozzá 2-3 30%-os sugárzáscsökentő artifakt, meg egy normális stalkerruha.
-
Killer01
őstag
válasz
proci985 #3718 üzenetére
***OL 1.3***
Jah, sikerült másodikra gond nélkül egy artifakttal kifektetni a törpét meg a halála után megjelenő 2 bloodsuckert
Szóval ott vigyázni, mer' az ájulás alatt megeszik az embert ha nem megy fel a lépcsőn.Sid bácsinak küldetésben adtam a nightstar-t, de csak második alkalommal adta érte a tourist suit-ot. Nem lehet, hogy feltétel valamelyik szörnytestrész megkeresése is? Mert másodjára már vittem az álkutyafarkat meg a bloodsucker csápokat is neki az artifaktolás előtt.
-
Killer01
őstag
válasz
proci985 #3698 üzenetére
Hát nekem pénzt adott a night starért
Te biztos csókos vagy nála
Visszatérve a törpékre: A fehérköpenyes a gránátra és RPG-re is immunis?? Csak a tüzes artifakttal tudtam kifektetni nagy nehézségek árán ( az istennek se akart belekóvályogni ), erre a kisvideó alatt szétszedett 2 bloodsuckerEkkora szo*ást...és honnan a francból jöttek...most kínlódhatok megint
-
Killer01
őstag
válasz
proci985 #3694 üzenetére
Hunnajd' szedted a tourist suit-ot? Az infóim alapján a Szidorovics bácsi adná, ha az összes artifaktot begyüjtöd neki amit kér. Na, én begyűjtöttem neki, de ba**ott adni
Vagy OL 1.3-nál nincs ilyen?
Ja, és még egy kérdés: a rohadt törpéje Xakármennyiben mindenkinél terminátor jellegű? 3 sima gránát és 8 puskagránát kellett a megfektetéséhez. Most megint gyűjtögethetek az 5.45-ös Thunder-hez gránátokatKedvenc fegyver: Hát első végigjátszásra a GP 37 volt az über, másodiknál a mesterlövész VLA-t és a Vintar-t favorizáltam.
Most OL-ben a bőség zavara van egyenlőre, szvsz kipróbálgatok mindent -
-
Killer01
őstag
válasz
proci985 #3055 üzenetére
Úgy látom a felsorolt gámák alapján, hogy te -is- régi motoros vagy
Hát igen, valaha nem a grafika volt az egyetlen mérvadó jellemzője egy játéknak. A Doom 2 óta a Stalker az egyetlen fps, aminek többször nekiálltam, mert hatalmas élmény vele játszani, és megvan a nagybetűs HANGULAT.
A Fear-t (és kiegjeit) ne hagyd ki, eszméletlen jókPersze a grafika már kissé mosolyogtató, de akkor is nagy élmény. Fílinges harc + garantált szívroham néhány helyen
-
Killer01
őstag
Váá, ne keverjétek bele még jobban Yantarral, mikor leírta világosan, hogy a vörös erdőben van Piripócs városa felé.
Nah, ne kanyarodj rá a Piripócsi útra, hanem egyenesen menj tovább. Jobbra lesz az a kódos ajtó amit említettél (nem kell vele foglalkozni, csak eu csomagok vannak mögötte), de utána még sok van a pályából csak elkanyarodik az út (szvsz azért is nem vetted észre). Na, a kanyar után emelkedő is lesz ott kezdődik igazán a hentelésTöbbet nem írok, át/túl kell élni
Jah, és a narancssárga ruhát hanyagold. Nincs semmi golyóállósága, hamar szitává lőnek benne.
-
Killer01
őstag
válasz
Silenzio #2436 üzenetére
"erre, mire felmászok, 5 marcona legény vár a csatornafedőnél, és gém óver. Mert körben állnak, és esélyem sincs, ami azt illeti."
Ilyen volt az 'alap'gémben is, egyszerű a megoldása: gránát elő, és dobd magad elé. Szétfut az egész brigád. Persze te se sokat ácsorogj a helyszinen
-
Killer01
őstag
szvsz kinyirtál véletlenül egy haverukat akit nem kellett volna. Szerintem próbáld meg egy régebbi mentéstől, mert még elég sokat kell /a játék ezen részén/ grosszálnod duty-sok között. (+ a Jantar-i küldi elvégzése után vehetsz fel küldetéseket a vezetőjüktől elég jó cuccokért cserébe)
-
Killer01
őstag
válasz
pempellini #1960 üzenetére
Hát ezt hívják realisztikus fegyverhasználatnak
Gondolom a duplacsövű sörétessel próbálkoztál, az nem sokat ér, később lesz jobb is. Szinte minden gámában favorizáltam a sörétes fegyókat, itt szinte nem is használtam őket. A gépkarabélyok-rohampuskák viszont ütősek.
-
Killer01
őstag
válasz
pempellini #1951 üzenetére
Bár itt nem nagyon kéne warezolni, egy kis segítség: gamecopyworld.com
keressd meg a patch-hez illő crack-et. -
Killer01
őstag
válasz
Ace Ventura #1881 üzenetére
Üdv.
Ne ott próbálkozz, hanem abban a helységben ahol kinyírtad a kontrollert + megtaláltad Ghost holttestét. Ott lesz jobbra a végén egy lyuk abban a kis medenceszerű valamiben, abba kell 'leesni' -
Killer01
őstag
-
Killer01
őstag
válasz
kommunism #1747 üzenetére
Ez is bug sajna, kénytelen leszel régebbi mentéstől "újrakezdeni".
Ace Ventura: Én hasonló konfiggal nyomom /lásd lent/, de nekem csak az 1.3-as patch-ig voltak ilyen problémáim. Próbáltad régebbi mentéssel is? Néha "beakad" a game és kilép ugyanott, akármit is csinálsz. ilyenkor csak régebbi mentés segíthet.
-
Killer01
őstag
válasz
Mr. Green #1564 üzenetére
a megakadásokkal nem tudsz mit csinálni, a game memóriakezelése miatt van -eléggé optimizálatlan-, simán képes benyelni 4 giga swapfájlt is. A kékhalálok ellen se nagyon van gyógyír, próbáld meg a legutolsó patch-et felrakni rá /ha eddig nem azzal mentél/, nálam jelentősen csökkent a kifagyások száma.
-
Killer01
őstag
Erre még sennki sem jött rá
Egész egyszerűen optimizálatlan a memóriakezelése, teljesen mindegy mennyi ramod van / 2 vagy 4 giga / akkor is be fog akadni. Nálam is csinálja, és mindig ugyanazokon a helyeken. Ja, és képes a 4 giga swapfájlt is telepakolni percek alatt /tapasztalat/. Egyébként a 'Start-vezérlőpult-rendszer-Speciális fül-teljesítmény beállítások' helyen találod. -
Killer01
őstag
Hmm, erre nem fogsz egyértelmű választ kapni.....nálam még a 158.22-es van fenn, és semmi bajom vele. Én a helyedben visszafelé haladnék a driverekkel, ha a legújabb nem jó, akkor az az előttit próbálnám ki. Megjelenítési problémáid nem voltak? /pl. esőben szürke háromszögek, átlátszó textúrák stb./
-
Killer01
őstag
válasz
Nikkel15 #1419 üzenetére
Az SGI 5-re és a TRS 301-re biztosan felmegy az M203-as.
Srácok, egy kérés: próbáljátok meg felpakolni a GP 37-re az M203-as gránátvetőt, ill. a Thunderre a PSO-1 távcsövet! Furdal a kíváncsiság ki milyen eredményre jut. Utána írjátok be ide az eredményt, és azt is, ki milyen patch-el - magyarítással - esetleg angolul- játszik. Járjunk a végére a dolognak
-
Killer01
őstag
válasz
Hun'reeth #1406 üzenetére
Mi????? Képet kérek, ezt se hiszem el
Biztos hogy ugyanazzal a gámával játszunk? Ez hihetetlen, a Thunder távcsővel überstukker, a GP 37-es gránátvetővel szintén. Ennyire nem lehetek láma, nekem egyik összepakolása sem jön össze. Most már az 1.4-es patch van fenn, de végigjátszottam az 1.3-assal /ahogy te is leírtad/ és ott se működött. -
Killer01
őstag
válasz
Hun'reeth #1362 üzenetére
Jah, a gyorstüzelő kala nagyon hasznos az elején. Második végigjátszásra egyből GP 37-re váltottam róla, kihagytam az STR301-est. De egy képet légyszi nyomjál föl a gránátvetős GP-ről, mert nem hiszem el
Pedig most marhára jól jönne, bezsákmányoltam vagy 50 M203-as gránátot. -
Killer01
őstag
válasz
#31757056 #1358 üzenetére
ööö.....akkor az a stukker nem is olyan jó
A Thunder nem 5.56-ossal működik, hanem a barna színű skuló kell hozzá, mint a Vintar-hoz és a VLA-hoz. Ez a legbrutálabb sebzésű lőszer egyébként, csak sokat nem lehet hurcolni a súlya miatt. Bár a mesterlövész változat /sárga csíkos/ már egész türhető. A franc se tudja mi a neve
vagy létezik olyan Thunder is, amibe 5.56-os kell? -
Killer01
őstag
Tényleg, egy kérdés: ki milyen 'rare' cuccot talált a gámában?
Fegyverből volt egy brutál sebzésű pisztoly /nem használtam/; hangtompítós Viper5; a gyorstüzelő Kala; családi sörétes /még érte menni se volt értelme/; roham obokan - duty katonáé a bárban /nem használtam, leadtam/; a roham sörétes /VinoRosso kedvence/; volt egy IL 86 /túl későn került elő, nem használtam/; távcsöves-hangtompítós TRS301; mesterlövész VLA /kedvenc/; mesterlövész SGI /rámegy az M203-nagyon király, csak nem túl pontos/.
Más stukkert nem találtam asszem', pedig Gp 37-ből vagy a Thunder-ből se lenne rossz egy tuningverzió.
A nagyonLOL rare cucc az egy sima kabát volt némileg megemelt anomália védelemmel -
Killer01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged