- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÓÓ ne nekem mondd...
qdak-nak
ő is tudta... 2007.04.02.
és ő is tudta 2007.04.03.
és régebben még én is emlékeztem rá...Egyébként most elindítottam egy kicsit, de ez a Yantar valahogy nem tetszett... Kiléptem fél óra kaszabolás után
magánvélemény: Igazából engem a játékban az zavar, hogy számomra nagyon nehéz volt. Most is az. Pedig a legkönnyebb fokozaton játszottam vele, és olyan szinten nehéz, hogy (nem haltam meg soxor amúgy) két tárat kell beleereszteni valakibe, hogy megmurdáljon... A snorkok nem halnak ki sosem... A Bloodsucker 3 tárat megemészt, mire megmurdál...
A zombie stalkerek egyenesen elpusztíthatatlanok (50-100 méterről) 2 tárat lőttem bele és csak úgy halt meg (pedig rá célzok (sőt egyenesen a fejére)) de a fegyver szórása akkora, hogy 2méterről sem pontos...
Jó tudom én vagyok a béna, mert eddig nem volt egyetlen olyan FPS játék sem amit VeryEasy-nél nagyobb szinten végig tudtam volna vinni, de azért ez akkor is irreális, hogy ennyi golyót zabálnak... Legalább ha könnyűre állítom, akkor legyen már könnyű.Senior tag lettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videó stream letöltése
- iPad topik
- Battlefield 6
- Windows 11
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest