- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
True
aktív tag
-
True
aktív tag
A 3. évezred extra száma most megvásárolható DVD melléklettel: Csernobil öröksége: a Zóna
-
True
aktív tag
válasz
Plazmacucci #7795 üzenetére
A Játékmellékletes lemezen mellékelve van a Complete mód, kár volt letöltened...
-
True
aktív tag
válasz
Plazmacucci #7792 üzenetére
Ezért van nekem mákom, mert voltam olyan állat, hogy évekkel ezelőtt amikor kijött, megvettem másnap 10 ropiért... Az még az 1.0000-s...
Szerk: De most 2 ropiért is beszereztem, mert már untam patchelni amikor kedvet kaptam rá...
-
True
aktív tag
Ma jelent meg a teljes játékot tartalmazó újság...
-
True
aktív tag
Stalkerek!
Jövő havi játékmelléklet a Gamestárban: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
True
aktív tag
Üdv All..
A Stalker - Secret Trails 2-ben a kutató bázison vagyok ,de sehová nem jutok... (oroszt már egyáltalán nem értem, bár ha srác koromban előre tudtam volna hogy a THQ ilyen kis érdekes gamét alkot, jobban megtanultam volna...)
Normál esetben ugye az atombunkerből kijövet jobbra fent van a pálya kijárata, de itt csak kiesek a grafikából... A föld alatti 4 kapcsolós cucchoz sem tudok lemenni, mert nincs pszi védelmem hozzá...
Játszik valaki ezzel..? Mit kell csinálni..? -
True
aktív tag
válasz
strike-force #7538 üzenetére
Így már el sem indul... Pedig gondolom értelemszerűen, csak felül kell írni a fileokat...
-
True
aktív tag
Én ha kellett a cuccos a raktárból, szimplán mindenkit likvidáltam, vagy a kinti csapattal szövetkeztem, és úgy vettük be a bázist...
Másik, van egy olyan stratégián ami szerintem nagyon hasznos, hogy olyan fegyókat cipelek (3DB-ot) ami mind más, de ugyanazon lőszert használja mindhárom... Átlagban 30Kg cuccos van rajtam csak amit 1-2 endurance artifaktal megupdatelek, és folyamatos rohanás mellett egy cseppet sem fogy az erőm...Viszont érdekes másik "bug" neve nem jut eszembe, de az egyik vérzést csökkentő arti nálam hibázott kicsit, -267% helyett folyton elvéreztem ha megsebesültem, viszont ha bandageoltam magam, akkor nem jött elő ez a bug a következő sérülésig ismét...
-
True
aktív tag
válasz
Hun'reeth #3367 üzenetére
Pm-ben megadod ha birtoklod a kódót...???
Leirást követve nem nyitja egyébként...
Már csak ez a doksi kellene, ami az ajtó mögött lapúl, és mehetnék utamra Pripjatyba...Mod: Leirás azt irja "ajánlott mindenkit lehentelni" na most ez is megvan, már csak zöldek (cimbik) koborolnak errefelé, mégsem nyitja az ajtót...
-
True
aktív tag
Priboi storinál mért lehet az, hogy az agyperzselőhöz vezető úton, ahol a sniper van fent az ajtó elött, ami a leírásban szerepel ajtókód az nem nyitja...???
57978112 a kód ami a doksikban szerepel, de erre semmi reakció...
És itt mivel egy kis szinteltérés van, még a fegyver ajtónyílásba dobálása sem segít, mert vagy átesik rajta, vegy visszapattan...
Valaki help...! -
True
aktív tag
válasz
Hun'reeth #3140 üzenetére
Hát wazz, nem tudom már honnét szedtem, de az biztos, hogy a játék 1/3-ánál nem meszebb... Ilyen kis narancssárgás fejecskét rak be a mapra, és ha közel megyek, elkezd rezegni a fejecske, mint a vibrációs mobil, de ezzel sértetlenül végig tudam menni a tárgyalt alagúton...
-
True
aktív tag
-
True
aktív tag
Az normális OL módban, hogy Pripjaty-ban egy nukleáris kítőrés után száll a por a levegőben, és alig látni pár métert... Hiába vártam hogy tisztuljon semmi... Persze az ellen igy is f@szán lát engem...
-
True
aktív tag
Again...! Valaki tudja hogy van-e patch a Priboi modhoz..?
Meg valami sztorit kell-e követni, mert nekem a Báros fickó is csk ilyen himihumi küldiket ad minthogy : "öld meg a bujkáló stalkert"... Semmi olyan szál nincs mint az alapjátékban ami mindenképp végigvisz..?
Csak menni és gyapni az ellent..?
Mert már másodszor futok neki, de azon kívül hogy jussak el Chernobylba, semmi extra feladat nálam...
Csak valami papírok gyűlnek (eddig 4 DB ) de sem leadni, sem eladni nem lehet...
Akkor az is minek..? -
True
aktív tag
Valaki? [link] Senki nem tudja..???
-
True
aktív tag
Priboy story-hoz van már patch..? Kissé bugos...
-
True
aktív tag
No akkor a nagy kérdés! : Ki hajtja ATI-n a gamét, Milyen verzíószámú Catalistal, és melyik Patchal érte el a gondnélküli futását a gaménak, akár Moddal, akár nélküle...
Hátha okosabban halunk meg... -
True
aktív tag
válasz
AthlonXP #2500 üzenetére
Én is Nvidia párti vagyok, viszont amikor aról volt szó hogy az AGP-nek annyi, akkor ez volt a fellelhető legjobb kari, azért esett erre a választás... Amugy ha alapban használom a STALKIT semmi baj vele, csak a módokkal szaraxik...
Én is egy MSI NX 7800 GS (Nvidia) karit csaréltem erre:, ATI X1950PRO 512Mb...
Kb ugyanazt tudja egyébként, csak ez útobbi 2X annyi memcsit tartalmaz... -
True
aktív tag
-
True
aktív tag
Nah én aszem ezt a Priboi módot, elvetem mert annyira "bug"-os, hogy Pripjaty környékén már vissza sem akarja tölteni a mentett állásokat, csag Bugreport-al elszáll...
Pedig qrva yóoo!!! -
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2169 üzenetére
Igaz! 1 banditánál találtam, ment is fel az ővre...
-
True
aktív tag
Nah... Mit tartok a kezemben..? Kép
-
True
aktív tag
A Csernobili expedíció videofilmje letölthető!
Filmes beszámoló a Magyar Nukleáris Társaság csernobili tudományos expedíciójáról (45 perc):
"Csernobil a saját szemünkkel"Gondoltam valakit érdekelhet...
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2157 üzenetére
Az melyik is az..?
Képet ha tudnál róla mellékelni az THX!!! Mert van mindenféle holmim, csak melyik is az...
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2155 üzenetére
Na most elhaláloztam, de nem dobott ki... Igaz nem is a szabadban haltam meg, hanem a mozdonyos alagútban a sugárzás miatt... Viszont itt nincs gejgerszámláló, igy ha nincs nálad ellenszer, hamar elhalodik az ember, és az anomálik sem látszódnak...
Amugy én is az 1.0005-össel tolom... Nem adom fel... -
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2153 üzenetére
Most már elqrtam...
Akkor mit tegyek fel..?
THX
Mod: Képek milyenek..? Ha nincs megoldás akkor ugy tolom majd hogy sose haljak meg, és akkor élvezetes marad...
-
True
aktív tag
Nos még az időböl is kicsusztam, de ezzel is kifagyott, viszont nagyon komoly változás lett a gaméban, mert ahogy a roncstelep mögőtt átmentem a Strelok buvóhelyét relytő pályára, SPOILER: bekövetkezett a nukleáris katasztrófa: Képelhomályosodás, az ég vörösre váltott, és mindenki elkezdett meghalódni, persze én is, és ekkor megint kidobott az asztalra... Félelmetes volt, még az alapjátékban sem volt ilyen parás megoldás sehol!!! Mindenkinek kötelező ez a mód!!! Csak lenne már stabil...
-
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #2147 üzenetére
Az mi az..?
-
True
aktív tag
Valakinek van valami ötlete hogy a Realism Mód mért hülyití meg a játékot?
Természetesen eredeti, 1.0005-ös patchel, és ha fent van a mód, akkor a pályabetőltés hihetetlen hosszúra nyúlik, majd megelégelem, nyomok egy "esc"-et, ekkor kilép menübe, de a pályákat továbbra sem tölti be...Környezet: XP SP2, Friss DirectX, Friss VGA Driver... Konfig pedig az adataimnál...
Mod: Ma vagyok itt egy éves...
-
True
aktív tag
válasz
VinoRosso #1603 üzenetére
Nem ez az egyetlen játék, ahol ha GOD módban kószálsz ki olyan helyekre, ahová normális esetben semmiképp, az igy fest... Lehet még jobban akadozna a game ha a "normál esetben" nem látható dolgokat is feltexturáznák... Én Chernobylban térképeztem fel igy a csőhálózatukat...
-
True
aktív tag
válasz
manutdzoli #1471 üzenetére
Voltam már egy lejáróba is,ami a föld alá visz,de ott sem találtam semmit.
Pedig ott lesz az...! Csak légy alaposabb...
-
True
aktív tag
Lapul a topik... Ugy látom már mindenki aki számitott végigtolta...
-
True
aktív tag
válasz
Killer01 #1428 üzenetére
Őööö, tudom hogy LOL, de olyanokkal nem próbálkoztam...
Mégpedig azért nem, mert amiket zsákmányoltam fegyvereket, azokon előferdült mindkettő! Pályánként legalább 1-2, kivéve a legelső pályát, de az idő mulásával aszem ott is előfordut, de erre ne vegyetek mérget... (szenilis vagyok kissé...)...
Szóval ebben a kérdésben ezért nem foglaltam álláspontot...
Viszont az hogy melyik títusú fegyveren volt a gránátvető, az nekem teljesen mellékes volt, ezért azt sem tudom megirni... -
True
aktív tag
Alap játék 1.0000, majd az első patch 1.0001, eztán a következő 1.0003... Mind a három módon végigtoltam, kimagasló különbséget nem vettem észre egyik javítás után sem...
1.0001 patchnél még a verda módot is kipróbáltam, de az is átverés volt hogy csak az első pályaszakaszra rakta be... Kicsit olyan volt mint anno Larához a pucér Mód... Az is csak 1 pályán szalagált full muffban...Csak az alapjátékot (patch nélkül) nyomtam angolul, a többit már magyarul, viszont én egyszer sem tapasztaltam, se kékhalált, sem fatal errort, se semmi rosszat... Az új patchet még nem próbáltam (1.0004), de igy Bioshock után aszem megint nekifutok...
Viszont kezdeti beállításoknál volt olyan gondom, hogy egy-két helyen akadozott a játékmenet, és idegből minimálra raktam a grafikát, úgy viszont egyenesen diavetítés lett a game...
Szerencsére a mostani VGA már nem makacskodik akármit állítok...
Már megint agyonszerkesztem wazz ez a rádíós bill...Ezért vesztek mindig LAN Party-kon, mert hiába nyomom soxor nem reagál, és FPS-ben az azonnali halál többnyire...
-
True
aktív tag
-
True
aktív tag
válasz
epidemic85 #1062 üzenetére
Ha DirectX 8-alatt minimum grafikán tolod sajnos ez lessz a végeredménye...
Szerintem DirectX 8 alatt bátran feljebb állithatod... -
True
aktív tag
Én ramból Mushkint használok, PC3200-as 400MHz, és se fagyás, se akadás.
Valszeg ez esetben is igaz hogy a márka mindig kifizetődöbb... -
True
aktív tag
-
True
aktív tag
8X megoldottam már úgy, hogy amikor abba helyiségbe lépek ahol megjelenik, elötte fullra tárazom a preferált fegyveremet, majd befutok, és amikor meghallom a hörgését, hogy megjelent, rögtön futtában hátra arc, és odarohanva, közvetpen a pofájába nyomott fegyverrel az egész tárat belepumpálva végső szundira kényszerítem! Az egész mutatvány KB 10 másodperc! Hajrá!
-
True
aktív tag
Nekem az az 1 zuhan le, a többi füstölögve elröppen, majd néhány kilométerre a reaktortól északra van egy hangár ahol gyorsan befoltozzák, és már jön is vissza hogy újra löhessem... De viccet félretéve, létezne ennyire dinamikus motor?
Mert annyi rakétát nyomtam nekik GOD modban hogy csuda mégsem robbant fel 1 sem... -
True
aktív tag
válasz
Winner_hun #888 üzenetére
Nos igen... Néha még én is elfelejtem az első Hsz jelentőségét, de teljesen igazad van!
Ndruu: Ja kircsi volt, én azon lepődtem meg hogy milyen kicsi a világ, és hogy KB egy a game izlésünk... Itthon én is csak klimával birok megülni a gép elött, még igy is 28 fok van mert szerencsétlen nem birja 40 fokban ennél lejebb nyomni...
Van valami hir a 4-es patch-röl? Készül még vagy már megvan esetleg? -
True
aktív tag
válasz
zolee0307 #853 üzenetére
Nosza: A gyári boritórol idézve...: Os support, Microsoft Windows XP (Service Pack 2), Microsoft Windows 2000 (SP4).
Namármost itt sem a Vista, sem Win98, sem egyéb nem szerepel, és tudomásom szerint még Patchel sem orvosolták ezt a problémát...
Tapasztalatok szerint, elmegy rajta de igy ahogy nálad is...
Mod: Nem tok irni még mindig...
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
Na erre aki dob kódot, vendégem egy sörre/milkára...[link]
-
True
aktív tag
válasz
Killer01 #778 üzenetére
Kb azt tapasztaltam ezen a téren, hogy párszor eltalálod, majd lángolva elröppen valamerre, és nemsoká megjelenik ujra, csak Márió is a fedélzeten volt valószinü, mert most már semmi baja... 1X viszont sikerült leszednem 1-et, bár az lehet hogy a sztori szerint is felrobbant volna, de én nem tudtam és löttem mint a barom, na meg lett is sikerélmény...
Amikor már a reaktor külsö részén vagy és elösször megjelennek a gépek, akkor átviharzanak feletted, majd a veled szemben lévő épületnél landolnak, katonákat telepiteni...
Na én ott kaptam el 1-et de az tényleg Flash volt, mert ugy tünt mintha pánik szerüen menekülni próbálna, és lángolva átrepült a mozdonyt surolva ami kint áll, majd kissé lentebb ereszkedve falnak csapodott...
Mondom is.. Nicsak a ''Sólyóm végveszélyben 2?''... -
True
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #765 üzenetére
S mit tartalmaz? Amúgy gratula...és THX mindenki nevében...
-
True
aktív tag
Mindig találni újat!
Na ja, én PL első végigjátszásomra olyat is kaptam, ahol a BÁR van az melett pár háznyira van egy kordon jó sok örrel, ha most simán odamegyek egyböl lelőnek, viszont utána lenne egy pincében valami támaszpont féle, sok katonával, meg valami parancsnokkal, aki első alkalommal adott küldiket is...
De már nem emléxem hogy értem el hogy beengedjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged