- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
persze, azt észrevettem, csak a fenének van kedve kimenni a menübe és mentegetni, mikor elkapja a játékélmény... ráadásul nekem 500 GB-os maxtorom van, ami egy vésőgép, így levettem a seekelés sebességét , hogy ne legyen hangja, mert az aluházban viszhangzik és idegesít és emiatt a betöltések, mentések és egyebek egy picit lassabbak lettek a szokásosnál és szakmai ártalom, hogy úúúúútálok várni, ezért lenne ideális a gyorsmentés, ami csak felülcsapja a régit aztán szasz, én csak kerestem a billkiosztásban, hogy az F-ek közül melyikkel lehet kvikkelni de legnyagobb meglepetésemre nem láttam sehol és beletörődtem, hogy ezt kifelejtették... lehetett volna annyi eszem, hogy végigpróbálom, na de mostmár megnézem, köcce.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest