-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
a privátot megkaptam, de a privát azért van, hogy oda írj, nem kell még ide is beírnod, hogy elküldted -.- ....
És a személyeskedést meg sértegetést meg aztán tényleg hagyd, mert semmi keresnivalója nem volt annak a hsz-nek itt, nehogy már neked álljon feljebb, meg te sértegesd az ittenieket!
A privát még egész normális hangvételű volt, amit írtál, de az hogy még ide is, és így, az már tényleg felháborító! töröltetni fogom a hsz-eket (holnap, hogy addig le lehessen olvasni, ne mondhassa senki hogy nem történt meg) És erre nem kérek választ, most már tényleg.Ti tuttátok hogy a Strelok szó (megvolt oroszul is, csak nem tudom hova lett
) az orosz "lövész" (sztrelecs) szóból jött? Magyarul volt egy Lövész (hősünk) egy Ghost (remélem nem kell lefordítani
) de nem bírok rájönni, a Fang mit akar jelenteni? vagy az csak úgy van?
A doktor meg egyértelmű.
-
Bencom ™
őstag
de képzeld, kioktatlak, mert ez baromira nem ennek a topicja, szóval ha még be is írtad, akkor ugyanígy tehetted volna offba.
És igen, én is AGP-s alaplappal tolom, és ha bármi problémám lenne vele, vagy akarnék vele valamit, megkeresném a topicját/nyitnék neki, nem pedig máshova offolnék.
Ha még valami bajod lenne, akkor azt privátban, mert ez is off. Téma lezárva.
-
Bencom ™
őstag
szerintem ez marhára nem ide való...
Athlon: hát azért az unalomnál azok a küldetések is jobbak
Amúgy felvettem a kill poker küldetést, a pda-n jelezte is a dark valleyben lébő régi banditatáborban, de ott egyrészt nem banditák voltak, hanem katonák, és az egykor kiszabadított, fénysebességgel rohangáló dutys csávót próbálták leszedni, Poker pedig sehol, de főleg nem a jelölt helyen, úgyhogy leadtam azt a küldetést, és General Vorohin szomorú volt
Ja igen, most második végigjátszásnál teljes vállszélességgel beálltam a Dutyhoz...
Amúgy van 4 Soul-om, 2 mamas beadsem, 2 Vintar BC-m, egy valag golyóm hozzá, és nincs fenn a traider mod, úgy nyomom... Kicsit jó vagyok?
Viszont moonlightot még most sem sikerült találni, a szokott helyein sem...
-
VinoRosso
veterán
most feltettem az inferno modot is ( realismmal mixelve ) , de ezzel annyira nem jó a játék, elég rendesen belepiszkáltak, és ráadásul elég ízetlen módon, sokszor a játszhatóság rovására megy a giccses grafika. Bár sok hasznos funkció is van igy, de több a gáz vele. Arzt nem tom, hgoy a sima gamétban is fel lehet e venni hordókat meg kannákat, mert ha jól emlékszem abban is megjelent a barell felirat ha odamentem egy hordóhoz, de eddig eszembe se jutott hogy azt is fel lehetne venni.
-
Larry303
addikt
a 70es években írta a Piknik az árokparton című regényét ami valójában a játék alapját képzi...ezt még a 70es évek végén filmre vitték ami stalker címen jelent meg
kb 80% Strugackij és csak 20% ban a csernobili baleset ami ihlette e remek játékot...
én elolvastam ezt is és egy másik regényt is ami pont a balesetet írta le, kezelőszemélyzet egyik tagjának nézőpontjából...szted ezek után bele tudtam élni magam a játékba???
ha érdekel a téma megvan minden digitálisan... a 2 könyv a film (hosszú nagyon és term könyvben sokkal jobb volt) és elég sok dokumentum filmem van magáról a balesetről is... -
VinoRosso
veterán
nézd meg process explolerrel az korrektebből kiirja mint taskmgr+ ott látni egyéb grafikonokat is, és jobban lejön róluk, hogy egy proginak mi a szűk keresztmetszet. Most már 1.4es patch-csel játszom én is, egy kicsit más mint 1.3assal, stabilabb más helyen tűnnek fel emberek, ahol eddig nem tanyázott senki, meg egy két helyről eltűntek az ott tanyázó muksók. Amugy nem tudom, hogy másoknak miért nem jött össze 1.4-gyel az Elem artifactos ruhajavítás a 1.4-ben. Nekem még most is működik, kicsit paráztam az elején, hogy mi lesz, ha nem fog működni, mert minden el van rejtve az optimális ruha, de ha nem tom feltölteni újra, hogy fullos legyen védelem, akkor egy idő után legatyásodva kéne rohangálnom a pályákon. De igy hogy továbbra is működik a feltöltés nincs gond.
-
ricsy888
senior tag
Jó lenne ha kihasználná a 2 magot mivel akkor nincsen sokkal jobb gépem (leszámítva a jobb VGA-t meg a gyorsabb/több memót) mivel ha 1 magot használ akkor olyan mintha egy egymagos procival tolnám, sőt még magas órajele sincsen ami megdobná a teljesítményt.
Amúgy a 7300Gt-vel tuningolva is szépen megy igaz DX8-ba ,de ott meglepően szinte maxon. (élsímítést kivéve). DX9- be is jó csak ott már jóval lejjebb kell venni
Na mind1, lehet, hogy majd itt is kinövi ezt a betegségét(,hogy kifagy) aztán végigtolom még1szer. Igaz már egyszer megkaptam a 2 legjobból az egyik befejezést. -
ricsy888
senior tag
G92-es 8800GTS-el szépen mehet a game.
Amúgy visszatérve a stalker-re, úgy látszik neked szerencséd van/volt. Sajna nekem nincs vele túl nagy, mivel kb. egy hete próbáltam és nekem is fagyott amikor kiléptem az árustól, még ott a legelején. Pedig a procimat meg a VGA-t is letettem alapórajelekre.
Viszont lenne egy kérdésem. A Stalker kihasználja a 2 magot? Kíváncsi lennék rá, mivel én régen egy 1 magos AMD 2400+-os XP-vel toltam (na meg egy 9600Pro-val)
-
-
konas
senior tag
-
PROti
tag
Nah átjutottam!
Csak elkellet válalnom ugye az aktatáskás küldetést,mert mielött elvállaltam volna már megvolt!Most az a gáz hogy Arenaba mindent megcsináltam,és most semmim nincs.A tatyóm tök üres csak egy qrva flashdrive van benne.Ez így normális?Ki mentem a BArból és ott sincs semmim.
-
feka007
veterán
Melyik befejezést kaptad? Én mind a kétszer jót kaptam, nyúltam a kőtömb (talán urán) után, aztán egy gyönyörű trópusi erdőn találtam magam, és a végén kinyitja a teljesen fehér szemét
Igazából nem nagyon értettem a végét...
Tudnátok küldeni mentést vagy videót mind a hét befejezésről?Eddig csak azt a befejzést láttam ezeken kívül a youtubeon, amikor rámomlik a négyes tetőszerkezete
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
hát én most eddig mindent!!! megcsináltam amit lehetett. vissza is mentem még azért a küldetésért is amit 2-odjára odott be, mert aszittem ez nem bug. de almegyek az isten háta mögé és van a tagyójába mondjuk 3 életcsomag...
a lényeg: most valami X-18-as dokumentumokat kel elvinnem a csaposhoz. de van egy rész amikor mindig repülnek felém ilyen szarok. na ott nincs semmi, csak egy ajtó amihez kell egy szám. egy ilyenen már átmentem, de ezen a másikon ami közvetlen utána van nem tok. ellenség nincs, csak valaki aki a tárgyakat dobál rám, meg valami döngeti az ajtót. hogy kell itt továbbmenni? -
SLYM
veterán
értem az egészet, de ki tudja még annyira a játék elején hogy ki kivel van. én ott kinyírtam mindenkit
más: most valami X-18-as dokumentumokat kel elvinnem a csaposhoz. de van egy rész amikor mindig repülnek felém ilyen szarok. na ott nincs semmi, csak egy ajtó amihez kell egy szám. egy ilyenen már átmentem, de ezen a másikon ami közvetlen utána van nem tok. ellenség nincs, csak valaki aki a tárgyakat dobál rám, meg valami döngeti az ajtót. hogy kell itt továbbmenni?
szerk: amúgy milyen sava borsa? szerintem nincs valami húdenagy története, azok kívül, hogy mindenki győjti a cumót a pénzért. azon kívül eddig semmi érdekes nem volt. najó volt a kívánság teljesítő legendája, de nem egy oblivion, hogy húde nagy története lenne. najó a kölönböző csoportok története az nem rossz, de ez nem sokkal veri pl a DOOM3-ét. ami meg a talált PDA-kat illeti, hogy ide meg oda rejtettem a cumót, meg ki hol halt meg az tök jó lenne, ha lenne értemle elmenni a cuccokért, mert az nem járja, hogy egy radioaktív kocsi melletti táskába van 5 élet csomag, meg a fejfába!!! el van reajtve 3 gránát...
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Van egy kis téglaépület bal kéz felé ahogy átmenve a hídon mész az erőműhöz. Onnan már nincs semmi csak szemben a sok monoloitos meg pár roncs teherautó.
Ha előbb érsz oda más színű is a faldarab (mint a freedomosoknál a fal a dinamittal) na azt lövi ki az egyik helikopter. Csak ne légy túl közel mikor odarakétázik!
Átbújsz a résen és ott van pár vagon is. -
Hun'reeth
őstag
Ezt akartam írni én is. A psi ellen csak a prototípus sityak véd. A SEVA nem!
Segítség Csernobilhoz: az erőműbe jutáshoz ha bal oldalon maradtok az egyik kis épületnél a helikopter ''véletlenül'' kilövi a fal egy darabját ott be lehet jutni balra (vagonok vannak) és onnan könnyebb elérni a bejáratot nem kell az összes monolitost kinyírni és nem fogy el az idő.
A Gauss-t mindenki vigye magával. Nagyon hasznos lesz később! -
-
Fel
addikt
Az stimmel, h onnan kel elindulnod ahol a Bar van (asszem Rostok a neve??), azon a kijáraton menj amelyik a kicsi outpost (talán 3-4 katona áll ott) elhagyása után jobbra van (nem a vele szemben lévőn). A terület neve army warehouse, az úton haladj, de nem balra, hanem jobbra lesz. Egy jó nagy elkerített terület.. ahhoz, h elhozd ki kell nyirnod mindenkit (!!), ami sztem nem egy jó 5let.. Inkább a Duty kommanderrel beszélj (talán Voronyin a neve??) -a Bartól nem messze van a bázisuk- és vedd fel az a küldit, h ''bring back the enchanted rifle'' vagy vmi ilyesmi, és ezért is a vintart kapod.. Habár, ahhoz, h bejuss a duty bázisra, asszem végig kell csinálnod az összes harcot az Arénában.. (a késes a legjobb
)
-
adalbert1
veterán
Az army warehouse pályán van, ami a bar pályáról nyílik. Itt utána mész tovább az úton, és bal kéz felől lesz.
223: Na ja, csak sajnos én azt nem találtam meg. Viszont lenyomtam az npp-s pályát (elsőre nagyon nehéznek tünt, de csak végig kell rohanni rajta), utána megtaláltam a gp 37 lőszerével működő thunder szerű fegyvert és az exoskeletont is. -
adalbert1
veterán
A vintar bc-t megkaphatod a duty-s generálistól is, miután a bulldog 6 (vagy vmi. ilyesmi a neve) grenade luncher-t elhozod neki a freedomosoktól, plusz a freedom bázison is lehet találni egyet. A gp 37-et már meg nem mondom kitől vettem el, de ha jól emlékszem, ez is kb. az army warehouse pályán lehetett...
Szerk.: de ha emlékeim nem csalnak, akkor a red forest felé vezető úton is van 1-2 embernél.
Másik, m209-es gránátot honnan lehet szerezni? Mert ahogy néztem gránátvetőkbe való gránátokat csak találni lehet, venni nemAz m203-as grenade lunchert valakinek sikerült felrakni a gp37-re? Mert azt írja, hogy jó rá, de sehogy se sikerül rárakni, csak Trs301-re.
[Szerkesztve] -
Bubanc
aktív tag
Én most viszem elöször, és én is próbálok azon a vonalon haladni, mindenesetre a küldetéseket eddig teljesítettem kivéve párat amiknél még az jutalomért nem mentem vissza a cordon elején lévő törzsfőnökhöz, francnak van kedve pár RUért annyit császkálni
Engem is érdekel melyik misszióra kell figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest