- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
akkor sem rémlik a pripjatyi titkos szoba a hotelben, aminek a doktor adta meg a helyét. sebaj, most viszont tuti van ilyen
Grisam: nem tudom, mi van a titkos szobában, még odébb van az nekem.....én pl. az agroprom alatti banditák kiirtásával vagyok hasonlóan. lemegyek lelövök mindenkit, mégsem írja a játék, hogy sikeres küldetés
most megyek le majd még egyszer, hátha majd most.... -
emre
veterán
Az OL 2.2 óta nincs hivatalos Oblivion Lost mod.
Ezek mind összehegesztett mod egyvelegek, egyik jobb, másik rosszabb.Most nem tudom, hogy működik-e, de otthon megnézem a gépemen, lehet megvan már régóta.
Meg leszedem a 2010-est is, és megnézem a csomagolását, de lehet csak a hétvégén lesz belőle valami.
-
h8core
csendes tag
Eddig jó volt az Ultimate, bár most megakadtam, mert egy olyan bug van amit nem tudom, hogyan javítsak, az X18-as laborban mikor már végeztem és jönnék ki, akkor jön az álom az invázióról, de utána nem ébredek fel, a monitor elsötétedik és nem történik semmi, így lehet ezzel a modal be is fejeztem.
Én is próbáltam minden programmal, de nem ment a kicsomagolás sem, igaz nem is vagyok nagy spiler
-
-
rétisün
veterán
engem itt most nem ijesztget senki , pedig már zöldre éheztem magam
viszont ha lehet hinni a térképnek, megtaláltam a szolgálatos fegyverét, elviszem neki, aztán majd utána lövök vérszívót. (vagy ezt már buktam? mert nem lett meg időben, most nem emlékszem....)
mod: megint lőttem egyet, de még mindig nem elég. visszaviszem a fegyvert a bárba a gazdájának.
még egy....átfutott előttem az úton a falu felé, ahogy elindultam a bárba. sose fogynak el? ez már a 7. vagy a 8. volt
-
hajbel
addikt
Próbáltam, ráadásul olyat, ami még előző töltőképernyő előtt van. Próbáltam mindent, de hiába
Egyékbént a mod elejétől fogva nagyon bug-os. Nem tudom, hol olvastam, hogy javítottak bug-okat benne... hülyeség. Szidrovics (vagy ki) az első küldetésnél 6-ból 4-szer nem volt ott, amikor visszamentem hozzá a pendrive-al pl.
-
proci985
MODERÁTOR
hát, nálam 1280x1024 ultra/medium shader volt a megoldás, úgy már megvolt a játszható fps (boss kivételével, ott le kellett húzni). viszont az volt a fura, hogy vidkarit 60-80% körül terhelte, proci 35-45% között, én meg vakartam a fejem, hogy ha nem gpulimites és nem cpulimites, van 4 giga ramom, a játékra legjobb kapható hangkártyám és egy egész gyorsnak számító vinyóm, akkor mégis miért nem megy gyorsabban? meg azon is röhögtem, hogy a GPU test része olyan cpulimites volt 3.0án, mint a ház. ebben csak az a vicc,hogy amikor kijött, a qx6850 volt a leggyorsabb elérhető proci, és az enyém 9x333mon annál gyorsabb... erősebb HW meg nincs tervbevéve, mostanában úgyis leginkább fejlesztői környezetekkel játszok. bár a következőn valszeg az lesz az első, hogy felrakom a Crysist meg a CoPt
ja, rotyog rendesen
mondjuk bootra elég gyors (főleg ha csak sleepeli az ember), pár program meg nagyon durván dolgoztatja a vinyót. pl a Stalker és a Crysis.
-
proci985
MODERÁTOR
hát, nálam swappelt egy idő után mindig... mondjuk a stalkerhez hasonlóan az se mikroakadás volt.
36os ADAD, első széria, hangos és meleg. viszont kb 4 évet ment 24/7ben. lassan 6 éves, de jól tartja magát. mondjuk benne volt abban, hogy eladtam a CM690et és lett a Cosmos: CM690el éjjelente felébredtem amikor a vista nekiállta bejárni a vinyót.
-
proci985
MODERÁTOR
persze, a fetch meg a stream. folyamatosan húzza be a cuccokat a memóriába. emiatt is mondtam, hogy DX9 végi textúraintenzív app, az összes kortársa pontosan ugyanezt csinálja (Crysis, Sacred2, Supreme Commander a jellemzőek közül).
na, nekem csak egy raptorom van
. következő dedikált bootvinyó meg szvsz SSD lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, WMVare alatt tesztelni fogok, hamár.
xpre nincs mégegy vinyóm most. majd ha egyszer lesz SSDm, akkor majd meg xp alá a raptor.
(egyébként nem értettem félre, de az alatt rendben volt, szóval egy időben volt dualbootom csak a stalker soc miatt
)
emiatt is kérdezgettem a dolgot. egyébként nálam csak a furmark microakad, azzal meg úgyse játszok.
-
proci985
MODERÁTOR
öö hogyan vagy mikor?
barban nekem is beakad 3.0ghz alatt a spawn algoritmus miatt, de egyébként nekem elég folyamatosnak tűnt.
szerk: swappel, az a baj. memory leakes/DX9 végi -nem mindig jól leprogramozott- TWIMTBP darab, hatalmas textúraigénnyel, SoC meg tetejében 32bites, szóval nem is tud akármennyi memet foglalni. bizergálja a vinyót, addig meg akad.
-
proci985
MODERÁTOR
-
rétisün
veterán
közben mászkáltam kicsit a zónában (igaz, most éppen clear sky, de a téma miatt ide írom) és végignéztem 3 rejtekhelyet, aminek a koordinátáit meg lehet venni ("mit tudsz ajánlani?")
amíg nem kaptam meg, üres volt mindhárom, miután fizettem a rejtekhely infóért, mindjárt került bele valami......valószínűleg ezért üres a shotgunos rejtekhely.
-
rétisün
veterán
próbáltam 3 fokozaton, de egyiken se volt benne semmi
viszont az is lehet, hogy csak akkor van benne valami, ha megkapod a rejtekhely koordinátáit valakitől.
a térkép szerint a faluban van egy relikvia, de nem találtam meg. most viszont kaptam egy rejtekhely koordinátát, meg is jelent a pda-n, sztem most már ott lesz a relikvia az eddig üres rejtekhelyen. -
emre
veterán
Még nem találtam, de ez elég stabilan fut.
Egyébként 05-ős peccsel használom, és kicsit háklis a telepítésre. Én vagy háromszor zúztam le a teljes gamedata mappát mire ment minden a magyarítással együtt.Hoppá, ez lényeges: a game létrehoz egy másik megosztott dokumentumok mappát, nem lepődjetek meg ha elsőre nem találjátok a screeneket, mentéseket. Én először lezúztam, majd a system.ltx-ben átírtam a mappa nevet, de nem használt, hát hagytam úgy csinálja ahogy akarja.
Viszont az OL2009 egy kényelmes kirándulás a 2.2-höz képest, pedig ezt elit fokozaton kezdtem.
Valahogy kevesebb a mutáns, a frakcióharc, az egész valahogy nyugisabb lett, és kb. olyan a képi világa mint a sima 2009-nek. Aki durvaságra vágyik maradjon 2.2-nél, ha nagyobb nyüzsgésre akkor az infernonál.
X18.ban mejdnem megszoptam, a mutánsok qrvára sebeznek, két exot amortizáltam le mire kijutottam, még szerencse hogy volt egy harmadik. A végén a törp-be vagy három tárat eresztettem a saigából mire kicsit megnyugodott.Viszont ugyanonnét hiányoltam a poltergeist-et
Tippek:
WPN: jól sikerült a SAIGA, mutánsok ellen tuti
A G36 100-as tárral készített változata az MG36 igazi vadmalac, bár kicsit nagyot rúg
EXO lehet benne szaladni, de a hagyományos éjjellátóval szart sem ér.
A különböző AK variációk csak szinükben térnek el.
A tuti a hagyományos, de gyorstüzelő AK.
Kézifegyvernek ajánlott Benelli sörétes, vagy MP7, 40-es tárral. A Krisz super V-t még tesztelem, de ez volt OL2.2-ben is.
Illetve a szívem csücske az FN F2000.
És még egy jó hír a VSS Vintorez végre 30-as tárat kapott.Ami még teccik, hogy a kontrollerek azért nyüzsögnek (de csak a többi mutánshoz képest), és a bárban is képesek elvarázsolni 1-2 stalkert.
No, mentem X16-ba....megnézem mi van a tudósoknál
-
emre
veterán
Azért, mert a játémenet ahogy olvastam semmit sem változott, nem kötött le.
Mod-olni nem nagyon tudtam, gondolom azért mert már amúgy is tele van pakolva, és összeakad.
A kép valóban szép volt, majd ha lesz időm rá akkor végigviszem azt is.Az OL 2009 RC-1 itt van, a filefronton
-
emre
veterán
Az 1.2-essel másolós telepítésnél nem fagyott ki egyből, de sajnos el kellett mennem utána.
Lehet az jó lesz, majd holnap tesztelem.Ja ez a sima 2009 mod nem az OL 2009
Közben rájöttem, hogy az első küldetésnél miért nem szabad kinyirnyi a medkitért könyörgő fickót. Hát azért, mert utána azok a stalkerek akik egyébként segítenének a banditák ellen azok az ellenségeimmé válnak.
-
Korosztil
csendes tag
Ez nem cumiztatás!
Ez a mod teljesen eltér a SoC-tól.
Más küldetések, más emberek, Sidorovics nem elérhető, a barba vezető út elzárva, nem tudok tovább menni, a küldetésekhez nincs megadva irány, olyan küldik, mint pld. keresd meg Strelokot. NIncs megadva pontos hely.
Egyenlőre nagyon idegen a mod, de meg kell szokni.
Mindjárt linkelek pár képet miket tapasztaltam a modban -
Medvelászló
senior tag
Csak 500-ra írtam át a korlátot,a többit a ruha adja
Szerintem még így is reális,igen jó kiképzést kapott a Stalker-em
Nálam nem billeg a megjelölt
Skeleton:nem tom h.indul-e peccs nélkül én még nem próbáltam,magyarítás ügyben nézd vissza a topic-ot,asszem még Lauda linkelt 1-et régebben
-
emre
veterán
Nekem eddig nagyon bejövős a cucc.
Főleg a random frakcióharc. Már a kordonban megbolygattam kicsit a katonákat, erre egyből megtámadták a Sidorovicsnál levő tábort. Meg a mutánsok is sokkal aktívabbak.Ami nem teccik, a fényviszonyok abszolut nincsenek kiegyensúlyozva.
Beleértve a fehér villanásokat, de úgy egyébként is adott területen és napszakon belül is össze-vissza homályosodik és élesedik a kép. Viszont az esővbebn itt tényleg nem lehet rendesen látni. Nem csak csöpörög, hanem szakad lefele a víz.Kis segítség ismét.
Az abc kit nevű dobozkát mire lehet használni?
Sajnos a magyarításnak köszönhetően az angol megnevezések eltüntek az inferno spec cuccai mellől, így most csak találgatni tudok.
Esetleg valaki screeneket tudna küldeni ezekről.....
Köszönöm!De az is lehet, hogy telepítem angolul is, és majd azon átnézegetem a dolgokat.
Ja, kipróbáltam az OL 2.2-ben levő actor.ltx fájlt beépíteni az infernoba, mivel ott nem billeg a karakter, de sanjos nem ettől függ a dolog. A game ment rendesen, de a marked_one továbbra is kóvályog. Tehát nem az actor.ltx-ben kell keresni a megoldást.
-
Medvelászló
senior tag
Dehogynem,főleg akkor idegesít mikor az ellent gyakom ezerrel és akkor villanik.Soxor azt képzelem h.portfolió készül a karakteremől
Benne leszek a PLAYSTALKER-ben v.boy-ban?
félmeztelenül véresen és golyószaggattan,és még az is idegesít mikor akkora köd van nem látom a fegyómat sem,de az ellen már jó messziről leszed.pffffffffff-no komment
Asszem nekilátok újból az OL2.2-nek transmutolni és újból felveszem a harcot a kitörésekkel és a gránát záporral
Alapjában véve maga az elgondolás nem rossz
-
emre
veterán
és tudja és tudja.....
mondjuk villódzik és imbolyog rendesen.
majd átnézem az actor.ltx-et hátha le lehet redukálni a marked_one amplitúdóját az erősen ittasból, mondjuk olyan enyhén másnapos jellegűre.már kérdeztem, de hátha azóta lett fejle,mény az ügyben: inferno magyarítással hogy álltok?
-
-
zolka78
senior tag
Nekem most a hosszúcsövü vadászpuska a kedvencem, még az elején lehet találni a kordonnál, ahogy jössz ki az alap táborból kicsit jobbra a katonák felé bent a bokrok között. Csak egy skuló és már mindenki fekszik is, na meg persze lőszer van mindenütt mert a duplacsövű kistesóját mindenütt használják
. A rohamtávcsöves AK-t is csak Jantar elött vettem elő, hogy fedezzem "Kuglóf" seggét.
-
- = Zk = -
félisten
hétközben nem szoktam nyomulni, ilyenkor fórumozok. deha adódik, akkor visszatérek a Zónába. egyelőre ot ttartok, hogy bentvagyok X16-ban, szinte nulla skúlóval
Te merre? valamint miféle melót végzel?(#6134) proof88:
(#6135) Lauda: ha kiindulunk a Clear Sky-ból, akkor elméletileg, mint már mondottam, az xRay motor szépen használható. megérett a továbbfejlesztésre, ami szerintem rövidebb, mintha újat csinálnának.
-
- = Zk = -
félisten
neked jó, nekemis.
én ahol tudom kihasználom a FULLHD-t, de a VGA-m közbeszól...hajózásról meg annyit, hogy beadtam jelentkezésemet még régebben folyami hajós munkára. volt osztálytársamat kijuttattam skóciába, én nem mek utánna egyelőre. a hajózás jobban vonz!
reménykedem...én nagyon nem szerettem mászkálni. fájnak a lábaim, így monitoron keresztül is
amugymeg kezdem érteni, miről beszéltek a monitorral kapcsolatban. igaz fogalom zavarban vok, de amit tudok biztosra, hogy nekem a (PL) stalker alatt nincs fehér csík. ami zavar az a korom sötét, de az a játékból jön....
-
- = Zk = -
félisten
juj
én ennyire nem értek a monitorokhoz. engem pl kapásból sajna az ára az, ami elriaszt. a másik, hogy max 1680*1050-et bír. sajna ezek apró dolgok, dehát emberek vagyunk ugyebár...ha neked megfelel, akkor nekemis
amit meg proof88-nak írtál, nekemis eza véleményem. ilyen embernek elég megemlíteni, hogy Marked One, vagy Bloodsucker, és már tuddja is miről van szó. előjönnek az emlékek. a zóna.
én pl szerettem volna megcsináltatni Marked One S.T.A.L.K.E.R. alkar tetkóját, de a hajózás miatt egyelőre nem lehet
amúgy figyeltétek, hogy még idén ősszel kaphatunk egy új STALKERT? nagyon kiváncsi leszek rá. már most tudom, hogy jólesz. pláne ha a CS-t követik. ahogy elnéztem, az xRay motor elkészült.
-
- = Zk = -
félisten
rendben, nekem elég nagyvonalakban is.
megnézem magamnak, azokat a teszteket, aztán elteszem magam holnapra. vár Buda.
(#6102) proof88:üdv újra a zónában. kiváncsi leszek a Te véleményedre, a 2009-es verzióval kapcsolatban. ha gondolod, és még nem tetted meg, nyálazz bele a képekbe, amit linkeltünk Lauda Zónatársammal.
-
- = Zk = -
félisten
azért csodálkoztam, mert elég picik a képek ahoz az erőműhöz képest
őőő...nézd el tudatlanságomat, mitrétünk TN panel alatt?
amúgy igen, én egy LG L1950BH-t váltottam vele. sajna egy pici hibája van, hogy D-SUB-os. mind1. nemolyan jó a szemem, hogy megtudjam különböztetni a D-SUB DVI közti különbségeta drága kis BenQ közel 45k-ba volt. ezvolt az egyetlen FULLHD-s moncsi ilyen árban. és a képe? hát az bitang jó. ezért a pénzért, ez a monitor egy főnyeremény érzésem szerint. egykis felhasználói tesztet írtam róla a LogOutomban, ha nagyon kiv vagy reá
sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e. nemvoltam oda a wide moncsiért akkoriban. hát megvettem...
-
- = Zk = -
félisten
rakok fel pár képet Picasara. gondolom ezeket teis láttad már. részesültél ebben a látványban
akinek meg kedvcsináló kell a játékhoz, ime...
SoC 2009 Editionsokat optimalizáltak sztem a játékon. FULLHD-ben minden fullon szépen megy. ahoz képest, hogy az egyik VGA-mat letiltotta az oprendszer!
-
Medvelászló
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
nekem a CS csinál néha ilyen 3szögű villódzást DX 10.1-ben. én kilépek, majd vissza és elmúlik. SoC nem!
OL 2.2
perzselő kiiktatva. visszamentem a dutybázisra megjavíttatani a ruhámat( ~23k RU), talált fegyómat (SVDmk2. ~24k RU) meg még valamire költöttem deaz nemvolt több 1,5k RU-nél. sztem az az AKM 74/2-es volt. olcsó és jókis sniper fegyó
filózom még, hogy bevállaljam-e a kötelességiek melóját. de barangolásom közben nemakarok túl sok ellenséget. nyugiban akarok eljutni Chernobyl NPP-be -
- = Zk = -
félisten
nah, mostmár énis tudom. köszi
most én árulok el egy titkot, lehet ismered. amikor kijössz szidorovicstól, és mész az első küldidért. annál a bajszos fickónál, hajólemlékszem. na a mögötte levő ház mögöttlévőjének a padlásán van egy katonai ruha. ha ismerted nem szoltam. ha nem, szólj és keresek képet, vagy pontosítokénis élsimitással nyomtam, de megfeküdt a CF a kártyámon. így most 8.1! -es driverrel nyomom, szingliben. már hónapok óta szenvedek vele....
szerk: zene.
nekem az OL mod menüzenéje kellett sokáig, mignem rájöttem, hogylehet kioperálni a játékból. így ma ezt használom SMS hangnak( de persze megvan az alap SoC menüzenéje is) a hangok minden stalkernél ijesztőek, és nagyonis eredetiek. nemmerek fülest használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged