- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manutdzoli #1509 üzenetére
Én ez alapján játszottam/játtszom, szerintem korrekt leírás, néha persze nem pontosan ugyanazt/ugyanúgy kell csinálni:
Menekülés!
Mindenütt tűz, tűz, tűz, de sebaj, ki az ajtón sebtibe’! Aha, ahogyan azt csak szeretnénk, semmi ilyesmi, az ajtó közben bezárult, és lángol is ráadásul.
Akkor hogyan tovább? Sokan itt akadnak el, jajveszékelnek, vinnyognak, szirénáznak, pedig – nincs ok aggodalomra.
Egy áttetsző, gömbvillámhoz hasonlító (bár nem láttam még gömbvillámot) energiagömb a felelős mindenért, a tűzcsóvákért, és a bezárt ajtó miatt is. Nos, álljunk rajta bosszút: jól irányzott célzásokkal pumpáljuk tele golyóval, miközben követjük egyfolytában. Arra persze vigyázzunk, hogy ne sebezzen le nagyon, célszerű, ha közben mentünk és vadul medipackezünk egyfolytában. Nagy nehezen egyszercsak felrobban, a tüzek kialszanak, az ajtó kinyílik, nekünk pedig szabad az út. -
3psilon
aktív tag
válasz
manutdzoli #1509 üzenetére
Úgy, hogy elolvasod az előző hozzászólásomat.
-
válasz
manutdzoli #1502 üzenetére
A köszöngetős professzor (halóhaló prof.) Yantar-ban minden sz@rt hajlandó megvenni... Ha jól emlékszem, akkor ő megveszi a snork feet-et, meg a bloodsucker tentacle-t is... meg talán a többit is...
qdak : inkább linkeld a képeket
amúgy meg lőjjed azt a repkedő szutykot és akkor megmurdál... dobj rá gránátot és bekajálja... aztán szabad lesz az út kifelé
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #1499 üzenetére
Barátságos állat, főleg ha csapatban vannak
-
válasz
manutdzoli #1495 üzenetére
Csak a pontosítás kedvéért és a tisztánlátáshoz...
||
||
||
\/ -
törölt tag
válasz
Át kell kutatni a kutyák hulláit is, van amelyikben lesz farok.
-
válasz
Elvileg a Cordon pályán van ez a trader küldetés, de azt nem írja, hogy hol vannak pontosan ezek a pseudogok.
-
válasz
manutdzoli #1493 üzenetére
Az elején, mikor odaérsz a vasúti töltéshez és átjutsz rajt (egyébként a legegyszerűbb, ha itt a katonáktól jobbra felmész és a vagonok előtt át, majd a túloldalon le, így nem kell harcolni sem a katonákkal sem az anomáliákkal), akkor jobbra lesz a Fox, majdnem vele szemben az út túlodalán két hosszúkás épület, lesz ott egy Zil is. Ott találkozni fogsz ezzel a döggel.
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #1491 üzenetére
Remélem tényleg az lesz az...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
manutdzoli #1488 üzenetére
csak pénzt kapsz ésrte semmi mást, majd összefutsz eggyel, ne keresgéld
-
törölt tag
válasz
manutdzoli #1488 üzenetére
Remélem jól emlékszem, az elején van a lény, a kordon után, ahol először kell találkozni a Fox nevű stalkerrel, csak az út túloldalán azokban az elhagyatott pajtákban vannak ilyenek, ott futkosnak bent. Van 2 vagy 3 is asszem.
-
válasz
manutdzoli #1486 üzenetére
őt kell keresned... ő a Flesh (Hús) és az ő szemét kell megszerezni. -
válasz
manutdzoli #1467 üzenetére
Nagyon jó kis cuccok, használd őket. Én is nemrég raktam fel az övre asszem 4-et, addig csak cipeltem őket. Azóta szinte állandóan maxon van az életem.
-
emery2
tag
válasz
manutdzoli #1471 üzenetére
Ha jól emléxem egy csőben lesz a föld alatt. Eléggé elvan dugva.
-
True
aktív tag
válasz
manutdzoli #1471 üzenetére
Voltam már egy lejáróba is,ami a föld alá visz,de ott sem találtam semmit.
Pedig ott lesz az...! Csak légy alaposabb...
-
lsc
nagyúr
válasz
manutdzoli #1469 üzenetére
Hali
Kereskedőknél,ill. mindenkinél, csak legyen elég pénze a vevőnek.A párbeszéd panelon a kereskedés menüpont. -
lsc
nagyúr
válasz
manutdzoli #1467 üzenetére
Hali
Az övedre rakva javítja a cuccaid tulajdonságait, és el is lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- PlayStation 4 500GB konzol eladó
- XPS 17 9720 17" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő