- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Mosquitoo #5328 üzenetére
Erről csak annyit, hogy bármi amit így megnézel valójában le is töltődik. A Temp. Internet Files mappában (XP-nél) meg kell csak keresni az flv kiterjesztésű file-t. Mivel ez óriási az lesz a legnagyobb valószínűleg.
(néha a neve is utal rá máskor nem, hogy mi az)
Tehát onnan akárhova másolhatod és csak egy mezei flv player kell lejátszani. Azt a netről letöltheted mivel freeware. -
Hun'reeth
őstag
válasz
Valiczkó1 #5105 üzenetére
"Szervo ruha" alatt nyilván a SEVA suit -ot érted, gondolom én.
Yantarban vehetsz a proftól ill. egy küldetésért ad is egy jobbat mint a sima SEVA. Ghost ruhájáért egész pontosan.(#5024) proci985: tudom én csak egy ideig ide-oda mászkált az elérhetetlen részen aztán végre elindult az x16 felé.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
remington2 #5093 üzenetére
Nem csak állítólag. Én az OL1.3 -al tolom és abban az alaptáborban a fickó pont a star wars-t nyomta szájharmónikán.
Eszméletlen jó volt.
-
Hun'reeth
őstag
OL1.3
Guide érdekes módon nem ott volt ahol lennie kellett volna (legalábbis az alapjátékban) azaz fox helyén hanem épp yantarban mászkált. Illetve előtte egy ideig a 2 terület között (a mapon) ahova ugyebár nem lehet odamenni ideges is voltam de aztán csak elindult.
Irány a doki. -
Hun'reeth
őstag
Ha valaki nem olvasná:
Íme amire vártunk. -
Hun'reeth
őstag
Na épp most adott el az öreg prof egy FT200-at nekem
miután megkapta Ghost ruháját de csak akkor jött fel a beszélgetésben a lehetőség ha volt nálam elég pénz. 35e rubelecske. Látom új távcsöve van.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
remington2 #4747 üzenetére
Na az a laboros volt a halhatatlan. A kinyírására vonatkozó infó meg Borov-nál volt. Abban olvastad.
Majd fogsz törpével találkozni kint is. Pl. a freedom bázis felé vezető részen. Nem lesz egyedül! -
Hun'reeth
őstag
válasz
Mosquitoo #4742 üzenetére
Persze az a fickó a mocsárban a dokumentumok kapcsán ad infót ami elvileg segít bejutni mikor odaküld Sidorovich. Csak épp mivel Strelok búvóhelye felől jön mindenki ide ritkán vetődik el az ember. Illetve későn.
(#4743) remington2: No majd legalul lesz az immortal törpe
Az jól bírja a skulót!
-
Hun'reeth
őstag
válasz
remington2 #4693 üzenetére
Igen megismerhetsz új dolgokat de épp a kiegyensúlyozatlansága miatt én nem ajánlanám olyannak aki nem ismeri még a játékot elsőre így végigjátszani. Akkor inkább először alapgame és 2. ra OL.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
VinoRosso #4687 üzenetére
Nem tudom én csak az OL-ben csináltam.
(#4683) remington2: én is ilyesmit akartam írni, hogy jó-jó az OL DE az a fajta következetesség és fejlődési lépcsőzetesség ami megvan az alapjátékban és ami nagyon-nagyon sokat jelent játékélmény szempontjából sajna el van szúrva az OL-ben. Ez a legnagyobb hibája.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
proci985 #4584 üzenetére
Nem jók az emlékeid. Szerintem te az FT200 -ról beszélsz ami csak a legvégén az erőműben van.
Ami integrált gránátvetős az pedig az alapjátékban a Thunder S14 () az OL-ban valami más neve van.
Ahogy (#4587) Rifleman10 mondja az M203 pedig tényleg csak a gránátvető amit én fel tudtam rakni a GP-re is.(#4586) Mosquitoo:Én angolul olvastam el. Ahogy ráklikkeltem megjelent a szöveg nem csak annyi mint a linkelt képeden.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
proci985 #4582 üzenetére
M203? Az nem a sima Nato-s fegyver amivel a Yantar felé mászkálnak a fickók? Az hol jobb mint a GP nem beszélve az IL -ről?
Az nagyon gyér, én nem használtam.
Van egy dragunov + GP oszt jó' van.Most voltam X18-ban kinyírtam az immortal törpét. Nem is volt olyan nehéz össze-vissza mászkált a barma.
(#4559) Mosquitoo: inventoryban rámész a papírra és középen ahol a leírások szoktak megjelenik a szöveg
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Mosquitoo #4549 üzenetére
Az szól a legvégén lévő kontrollerről. Ha elolvasnád...
Ez az OL elég durva! Épp jöttem a freedom bázisról a bárba mikor nagy mormogás meg egyéb hát egy qrva nagy csapat zombi egy kontrollerrel. A kiírtott duty-s bázisnál. Még jó, hogy volt nálam gránátvető
erre szemből egy még nagyobb horda zombi egy törpével és egy kontrollerrel együtt...brutális.
Amúgy elég durva, hogy összeszedtem minden szart, hogy legyen pénzem és így már most van katonai páncél ruhám meg GP37-em bár itt más a neve. GPK36 vagy mi a fene.
Pedig még se yantarban se x18-ban nem voltam. -
Hun'reeth
őstag
válasz
Bencom ™ #4417 üzenetére
Hát pedig ez a legjobb ruha.
Mese nincs.
(#4415) Mosquitoo: Igen az az. Máshogy hozzá se lehet jutni, megvenni nem lehet. De nem a Kurglov megmentéséért kapod hanem ha elviszed nekik Ghost ruháját. (van egy másik gyógyítós ruha nem tudom azt elfogadják-e nem próbáltam sose
)
(#4421) VinoRosso: <--- HA ÍGY elélinkeled a válasza számát is, egyértelmű lesz.
-
Hun'reeth
őstag
Ez a legjobb ruha nem a SEVA: [link]
Vinorosso: no majd csak összeszedem magam és elküldök egy mentést amiben gránátvetős GP van nálam.
Csak most fent van az OL.
-
Hun'reeth
őstag
-
-
-
Hun'reeth
őstag
Vicces ami megjelent mint Clear Sky gépigény.
A minimál persze. -
Hun'reeth
őstag
Mi ez az artifact aktiválás az OL-ben? Bedobhatók a cumók egy-egy anomáliába és akkor kapnak plusz tulajdonságot is?
-
Hun'reeth
őstag
Na azért csak felraktam az OL -t. Az 1.33 -at inkább a 2.0-t sokan szidták itt.
Az biztos, hogy q..va sötét van éjjel
Az mondjuk rohadtul tetszett, hogy az alaptáborban a fickó szájharmonikán a Star Wars eredeti zenéjét nyomta.Elücsörögtem velük csak aztán jött a blowout!
Az viszont gáz, hogy a blowout alatt kinyírt palik a végén feltámadnak.
Meg, hogy a tapasz nem elég csak medikittel lehet túlélni. Láttam új fegyverek vannak az S14-nek más lett a neve vagy valami szög úgy néz ki. A fegyverek pontosabbak bár az kicsit gáz, hogy távcsővel nehezebb valakit lelőni mint mélygugolásból távcső nélkül.Az mondjuk viszont jó, hogy szépen megszórnak gránáttal. Életszerű.
-
Hun'reeth
őstag
Van új priboi? Mia fene?
-
Hun'reeth
őstag
válasz
volvoguy #3219 üzenetére
Van egy mod amivel 70 kilóra lehet kitolni a súlyt az nem árt. Nem kell ennyi cucc. Egy géppisztoly megfelelő lőszerrel elég. Igazából pisztoly nem kell meg shotgun sem nem igazán jók főleg az első darabok. Később lesz egész jó bár nem igazán használtam.
Kaja se kell annyi a legkönyebbet vidd az a kenyér. Nem kell szalámi meg konzerv meg hasonlók. Nem halsz bele az egysíkú étrendbe
Vodka se kell (ha csak nem alkoholizálsz előszeretettel) csak a antidrogot használd. -
Hun'reeth
őstag
válasz
AthlonXP #3202 üzenetére
Az általad segédként aposztrofált tag Kurglov.
Őt kell segíteni a méréseknél meg megmenteni sem árt. Bár nem kötelező.
Egyébként a többiek azért játszanak ilyen jól mert az alapjátékot játszák ha nem tűnt volna fel.Nem a priboi-t. Vagy az OL-t nyomják.
A priboi-ban majd ha az összes dokumentumot megszerzed van a vége. Linkeltek ide feljebb egy pdf fájl-t abban benne van hol van az összes dokumentum. Nézd meg és keresd meg az összeset. Egyébként a pdf a priboi oldaon is fent van. Íme: [link](#3197) suti_88: Az hagyján de szinte láthatatlan és jó mélyeket hörög. Beszarsz az tuti. Szívbetegeknek nem ajánlott. De lesz még ennél rosszabb is.
-
Hun'reeth
őstag
Nekem a kis narancssárga dobozos van csak. Amúgy arra is azt írja mint a tiedre, hogy övre rakni és bekapcsolni. Bekapcsolni vajon hogyan kell?
Szerintem nálam azért nem mükszik.
(#3151) Robar: köszi a tippet de ott még nem tartok. Egyelőre az agropom mellett kell kinyírni a katonai vezetőt. Épp páncélautózom azzal gázolom le az őröket. Csak folyton kiugrik a game.
Borzasztó játszhatatlan. Nálam az alapjáték szinte sohasem akadt ki de ez a priboi katasztrofális.
-
Hun'reeth
őstag
No akkor tőled kérdezem hol van az elopott dokumentum? A 2. tulajdonképpen. Az agropom és az alagút közé rakja be látszólag a térkép de ott a sugárzás nagyon erős.
Ezért gondoltam, hogy talán az alagút végén. Meg úgy is ír róla, hogy az "alagút környékén" találod.Másoknak: az alapjátékban én is voltam az alagút végén bár a hulla nem rémlik. A priboi-ben úgy tűnik összeérnek az anomáliák vagy a fene se tudja
A ruha: hááát ezt aztán szépen eldugták de szerintem túl megkönnyíti az elejét meg értelmét veszti a fejlődési ütem is (azaz, hogy a barlanghoz el kell menni a golyóállós dzsekiért amit a banditáknál mond a túsz fickó)
-
Hun'reeth
őstag
Akkor te valami könnyített játékot nyomsz
mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.
(#3076) VinoRosso: ahol a vonat van az Agropom felé? Hát ott aztán van anomália anomális hátán.
De ha te mondod. De ott is van a keresett papír? (az ellopott dokumentumok)
-
Hun'reeth
őstag
Hát sajna a Priboi veszettül bugos.
Egyrészt ha meghalok néha kiugrik néha nem. Hiába raktam fel hozá a javítást ami épp ezt orvosloná.
Az SOS -es paírok meg hol vannak? Mert elvileg az alagút környékén de a dombok között pillanatok alatt meg lehet halni a sugárzás miatt. Valahol a fűben hever a dokumentum? Vagy az alagútban van? Oda képtelenség bejutni persze. (később talán) -
Hun'reeth
őstag
Tegnap kicsit toltam a priboi-t. Hát a szeméttelepnél elkapott egy kitörés. Durva volt. 1 db drogom volt csak aztán vodkáztam veszettül.. Percekig tartott mire magamhoz tértem
. Ami érdekes volt, hogy a támadó banditák leültek a földre és ücsörögtek közben.
proci985: Te találtál 10% -os mama-t? Az egyik nekem az volt még az alapjátékban.
-
Hun'reeth
őstag
Az OL nem ad új storyt ugye?
Mint a priboi.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
#31757056 #1382 üzenetére
Az S14-re ugyanazt a távcsövet lehet felrakni ami az AK-ra (pl. Strelok fegyver) ill. az obokaan-okra jó.
Én meg még arról nem hallottam, hogy nem megy fel a távcső.Én először felpatcelem 1.0001 -re utána az "1.0001 to 1.0003" patchel tovább. Utána magyarosítás és gond nélkül megy minden. De először az 1.0001-el játszottam végig és ott se volt távcső felrakás gondom.
A fene se érti.
-
-
Hun'reeth
őstag
válasz
#31757056 #1360 üzenetére
Szerintem az elején Strelok fegyverét kell használni + kell egy látcső. (A duty-s fickótól lehet is kapni ajándékba az X18-nál ha kiszabadítod a társát.) Egész addig jó amíg egy S14-est nem talál vagy tud venni az ember. Arra át kell rakni a korábban használt látcsövet
és mindjárt szuper.
Amikor a freedomosokkal lerohanja az ember a duty-s tábort mindíg ad valami extra fegyvert. Néha GP37-est!vagy mesterlövész puskát. Később GP37-re kell átállni gránátvetővel amíg chernobilba nem jut az ember.
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
3psilon #1341 üzenetére
Épp az benne a jó, hogy az elején gyengusz vagy és a fegyvereid is azok. Meg kell tanulni a fejlövést különben szevasz
meg ha megnézed tisztán látszik ha messze lősz, hogy adott fegyverek épp olyan pontatlanok ahogy kell. A jobb fegyverek egyre pontosabbak az S14 pl. az addig favorizált oboakanhoz vagy Ak47-hez képest mérföldekkel jobb. A GP37 meg már a csúcs. Szóval jól van ez így kitalálva. Realisztikus.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
tököscsávó #1113 üzenetére
2 dolgot is le kell kapcsolni. Az x16-ban az agyzúzót és az antenna mellett az irányítóban a másikat.
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
Jahhh és még valami nem a SEVA a legjobb ruha hanem az SSP-99M Suit.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
VinoRosso #1082 üzenetére
Épp mentem át az X16-hoz mikor ott volt a földön. Belebotlottam. Nem hinném, hogy bug bár mindenhol csak +5%-ost írnak. Hát ez 10-es.
Ilyen időpörgésről ill. gyorsulásról már írtak még jó régen. Valaki ugyanígy járt. Valami programhiba.
(#1083) Jhonny06 : mert ez 10%-ot ad nem 5-öt. Eddig mindenki csak ilyet talált (aki írt ilyesmiről) és a leírások szerint is 5%-os szokott lenni.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Talán el se hiszitek
de olyan Mama's beads -t találtam ami +10% bulletproof cap -et ad!!!! (Golyóálló mellény)
Majd felteszem a képet róla.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Ezek szerintem sem ramhibák. Azt tartom elképzelhetőnek, hogy annyira csúcson járatódik a játék alatt a ram, hogy a legkisebb instabilitás már fagyást eredményez. Szerintem itt kevesen vették a fáradtságot, hogy pl. memtestel vagy orthossal leellenőrizzék a rendszerük stabilitását.
Ami nálad történt simán a program hibája nálam sem 100%-os van, hogy kifagy, kiugrik desktopra patch-ek ide-vagy oda. De a progi és nem a gép áll le. -
Hun'reeth
őstag
Csak, hogy az általános tapasztalatoknak ellentmondjak nálam 2x1 GB GEIL (nem ultra) memóriával semmi gond nincs. Pedig már végigjátszottam a játékot. Most épp újrajátszom.
-
Hun'reeth
őstag
Van egy kis téglaépület bal kéz felé ahogy átmenve a hídon mész az erőműhöz. Onnan már nincs semmi csak szemben a sok monoloitos meg pár roncs teherautó.
Ha előbb érsz oda más színű is a faldarab (mint a freedomosoknál a fal a dinamittal) na azt lövi ki az egyik helikopter. Csak ne légy túl közel mikor odarakétázik!
Átbújsz a résen és ott van pár vagon is. -
Hun'reeth
őstag
Ezt akartam írni én is. A psi ellen csak a prototípus sityak véd. A SEVA nem!
Segítség Csernobilhoz: az erőműbe jutáshoz ha bal oldalon maradtok az egyik kis épületnél a helikopter ''véletlenül'' kilövi a fal egy darabját ott be lehet jutni balra (vagonok vannak) és onnan könnyebb elérni a bejáratot nem kell az összes monolitost kinyírni és nem fogy el az idő.
A Gauss-t mindenki vigye magával. Nagyon hasznos lesz később!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest