- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Grigorisz #3946 üzenetére
én is elkezdtem vele dumálni, beszélt strelokról (!!!) de akkor hallottam az ordítást, szóval elolvasás nélkül nyomtam egy f-et, és előkaptam a gyorstüzelő AK-t, mikor hallottam a szuszogását már tudtam hogy bloodsucker, még abban a kicsi szobában voltam, vártm hogy feltűnjön, majd amint belépett, a fél tárat a koponyájába eresztettem, így egy hajszállal előttem esett össze... utána vissza akartam menni a sráchoz, hogy elolvassam amit mondott strelokékról, de akkor már nem volt hajlandó beszélni, csak futott... kinn meg még ólálkodott pár bandita, akik amúgy előtte még nem is voltak ott, hiszen arról jöttem, és üres volt a PDA, de ott teremtek, és amint a srác kiért az épületből, 3 bandita is elkezdte lőni, kettőt kiszedtem az ablakból (mert én még bennmaradtam, hogy átkutassam a hullákat) de egy takarásban volt, és az leszedte csórikámat...
amúgy mondom csak úgy találtam meg a helyet, hogy volt egy mentésem pont arról a pontról, mikor lelőttem borovot, mert miután átkutattam a hulláját gyorsan mentettem egyet, és mikor átírtam az gyors-AK tulajdonságait, azt a mentést töltöttem be, mert akkor pont nálam volt, és mondom keresek már valakiket akiken ki tudom próbálni
-
Bencom ™
őstag
válasz
Grigorisz #3174 üzenetére
azt hogy amikor kéri a kódot, bármit megadhatok, elfogadja... de nem kell krekkelni telepítés után... mindenesetre nem működött, most újraraktam, magyarítással, 00001-es peccsel, és annyi, az autós modot fel sem tettem mert úgysem használtam. És megvan a tápos mellényke is már, meg a hangtompítós pisztoly, de megvannak a régi mentések is, csak akkor ezek nélkül mentem előre és így nehéz lenne folytatni, szóval inkább elejéről kezdtem...
-
AthlonXP
őstag
válasz
Grigorisz #3069 üzenetére
Hali. A Stalker c. filmet a netről töltötted le vagy kaptad valakitől? Azért kérdem, mert én is szeretném megnézni és ha a netről szedted, akkor nagyon örülnék neki, ha estleg meg tudnád adni a linket ahonnan töltötted.
Én találtam anno egy torrentes linket, ahonnan 2 cd-s változatot lehetne leszedni, de vmiért nem sikerűlt és hátha a te linkedről le tudnám szedni.... Nemrég elolvastam a "Piknik az árokparton" c. regényt, ami szintén a Stalkerhoz kapcsolódik és most már ideje volna meglesni a filmet is...
-
volvoguy
addikt
válasz
Grigorisz #3049 üzenetére
igen. épp ezaz...hogy ez a példa arra ,hogy a hangulat mennyit dobhat egy játékon....mert nagyon jó....ez a 2. ugymond csúcsjáték, amit az uj gépemen tolok, az első a call of juarez volt, az azelőtti gépem fényévekkel le volt maradva...de a lényeg, hogy a stalker király...ha van is benne valami negativum, azt észre sem lehet venni....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Grigorisz #3043 üzenetére
steamen is annyiért megy tudomásom szerint. bár ezt csak hallottam.
M@trixfan: uninstall, reinstall, megvan három perc alatt;>
suti_88: HL2ből max az origi ér valamit, meg a Portal. az ep1 katasztrofálisan gyenge és 3 óra alatt letudható, az ep2 átmegy barátok köztbe/romanaba és három és fél óra alatt letudható. utóbbi nálam tavaly az év csalódása volt a pro streetel karöltve. Valvénak hagyni kéne a fenébe az epizódosdit szvsz.
-
volvoguy
addikt
válasz
Grigorisz #3038 üzenetére
én is megfogom venni.....a HL2 sorozatot mindenképp.....mivel azt ugye nem lehet rendesen futtatni a steam miatt....valamint a gears of war-t is asszem....mert annak is a törés-ével vanna problémák....igazából én pofátlanságnak tartom a kiadók kezdő, 13000forintos árait játékonként, még ha dolgoznék, és keresnék havi 200000-at, akkor sem vennék, mert pofátlanul drága......amugy a stalker valami olyasmit ir ki, hogy nem eredeti az exe fájl, reinstal....ezt irja ki patch-elesékor....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Grigorisz #2975 üzenetére
nyugi, meg fogod ismerni
sima controllernek néz ki, annak minden nyűgjével. csak egy "picit" jobban bírja a strapát. a nagy kémény mellett van egy két épletet összekötő híd, ahogy néztem, be van scriptelve, hogy az alatt mászkáljon fel s alá. ja és exosceltonnal rá vadászni botor és öngyilkos misszió, nekem meg ugye csak az van jelenleg, 95 és 100%os állapotban.
Medvelászló: az a trükk a törpénél bejött, elvileg nfojában ide rakétát mondtak... fireball nem volt nálam, de asszem mindenképpen vissza kell mennem lőszerért Barba, szal következőre hozok magammal azt is.
apropó: minigunt honnan szerzek?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Grigorisz #2955 üzenetére
Ajánlanám a figyelmedbe a raketa típusú porszívókat,ill az újra hasznosítható környezetbarát teszkós zacskókat
!!!Ezek is mindenre használhatók, csak arra nem amire kitalálták/mi paprika darálót csináltunk a retró porszívóból,arra nagyon megfelel/Zacskón még filózok mi legyen belőle!
-
válasz
Grigorisz #2903 üzenetére
Ez sokkal izgalmasabb, mint az eredeti. Én már az elején a viharoktól és a totál sötétségtől összekuláztam magam. De aztán megtanultam mindent kihasználni és így már alig lehet otthagyni a játékot. Szuperklasszis!
Izgalmas, változatos, gyönyörű grafika, minden ami kell, a lehetőségek szinte végtelenek. -
válasz
Grigorisz #2901 üzenetére
Az OL-modot mindeképp ajánlom, teljesen más a játék. Jobb, élethűbb fegyverek, artifactok, ellenségek, nagyon élvezetes. Szebb grafika, a zónához illő időjárás, viharok és baromi sötét éjszakák.
A Priboi még halál, nagyon bugos, nemsokára jön hozzá a 2.0-ás javítás, utána én is nekiállok.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Grigorisz #2894 üzenetére
Milyen procit ajánlanál helyette ,én 1024-esben nyomom,eddig csak két pályán/Vad terület ,és Pitypang városban / volt problem vele
,mindkettő amikor kint voltam a szabad ég alatt ahol egyszerre sokféle színt és árnyalatot kellett megjelenítenie,nagyon akadozot,már-már élvezhetetlenné téve a játékot!érdekes módon a többi pályán nem csinált ilyet,gondoltam bele dobom a gépemet egy elektromos delejbe,megsemmisíteni
!!Böcce az infót,kipróbálom azzal amit javasoltál
Próbáld ki csít nélkül én is úgy nyomom,nagyon izgalmas és rendkívüli élményt nyújt a játék ha nem sumákolsz benneEgy alényeg legyen egy nagy tűzerejű fegyvered,/nálam Ak--távcsővel, gránátvetővel,hangtompítóval,___pisztoly szintén ht-val,rengeteg gránát,kb 30db,dragunov mest.löv.puska,lehetőleg páncéltörő lőszerrel/AK is,1000db körül/Jó ruha,lehetőleg ne pizsiben mászkálj mert letépik a blökik,meg a zombik nagyon gerjednek a STALKER-okra/sok eü csomag,mind3 féléből,injekciók,és sok szerencse
-
ricsy888
senior tag
válasz
Grigorisz #1758 üzenetére
Nem tudom miért nem győztek meg téged az Innok. Szerintem nem rossz kártyák. Persze ezek nincsenek gyárilag tuningolva meg hát régen ahogy én tudom tényleg elég gagyik voltak, de az utóbbi időben szerintem egészen jók. Én is most vettem átmenetileg egy inno3D 7300GT-t. Még nem próbáltam a tuningot, de remélem jól bírja, persze megfelelő hütés mellett.
És terhelés közbe nekem se megy 45-50 fok fölé.Pedig gyári hütő van még rajta.
Ace Ventura: Hát, ha nem húztad a procidat sem a memókat sem akkor egyátalán nem tudom mi lehet a baj. Gondolom nem eredetibe van meg a játék. Sajnos nekem sem volt meg eredetibe, de nézzétek el, hogy akkoriba elég sz@r gépem volt és gondoltam, hogy nem dobok ki felesleges pénz ha el sem indulNa de a lényegre visszatérve. Szerintem ez valami bug lehet. Próbáld meg úgy, hogy leszeded a 1.004-es patchet és a magyarítást. Vagy teszel fel egy másikat. Mert ahogy tudom két verzió van belőle.
-
Ace Ventura
addikt
-
qdak
addikt
-
VinoRosso
veterán
válasz
Grigorisz #1257 üzenetére
akármivel utközözöl vagy felburulsz felrobbansz, de ha van nálad medkit túl lehet élni, csak a ruhád megy tönkre, amugy nagy szar mert nehéz kezelni a járműveket, idétlen a kamera állása és nehéz irányítani. Jó lett volna, ha normálisan meg lehetne csinálni, de szerintem nem bírja el a játék a tps-t, ezért lett ilyen harmatos.
-
törölt tag
válasz
Grigorisz #1250 üzenetére
Sziasztok! Egy apró kérdésem lenne, használ valaki transport mod-ot vagy ti is gyalog jártok? Mert én feltettem de ha fent van akkor a játék betöltés közben kirak az asztalra szépen, akár újat indítok, akár mentem az állást. a V1.01-es transport modnál van ez. Amúgy a játék nekem 1.0004-es. Szerintetek az ''alkalmazás újratelepítése'' megoldaná a problémát?
Vagy hagyjam az egészet a francba és várjam meg a buszt inkább a buszmegállóba a kordon és a Sidrovics közötti útszakaszon? Az a gáz hogy nem szokott jönni a járat újabban, mondjuk amúgy is bliccelnék, mert jegyet se lehet kapni. Az X16-ba meg nem is menne szerintem a sofőr, én most készülök oda még csak, de elég büdösnek tűnik az a hely... Amúgy lehet újrakezdem mert egy pár fegyvert nem találtam meg, és az összes mellékküldit is meg szeretném nézegetni. Köszi előre is a választ, ha lesz.
-
Killer01
őstag
válasz
Grigorisz #1239 üzenetére
Szerintem a katonai ruci a dekóderes szobában volt, én félre is raktam. Majd ebben vonulok be Csernobilba
Addig jó lesz az idecipelt 3 SEVA is, most addig gyilkolok amíg be nem adja a bulletproof artifaktot az Exoskeletonnal.
Most is találtam ujdonságot, egy +5 tépésre artifakt formájában negatív módosító nélkül, galacsin a neve. Elsőre ilyen nem volt. -
VinoRosso
veterán
válasz
Grigorisz #1239 üzenetére
em tom, én pripjatyban nem találtam nagy lóf*szt se, pedig mindenki mondta hogy ilyen meg olyan stash, nekem csak egyet adott be, abban meg egy rakás gyoló volt, igaz azokból a legtutibbak. Újrakezdtem a játékot, és leöldösök mindenkit akit lehet, de egyelőre nem ad be több stasht, csak ugyanazokat többször. Pedig volt egy csomó hely, ahova lehet rejteni, de nem volt benne soha semmi.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Grigorisz #979 üzenetére
Az valőszínű h félrefordítás mert a mérést előtte csinálja mielőtt magadhoz térsz a buszban.le kell lövöldöznöd a zombified stalkereket meg a snorkokat kint és az alagútban meg lehetőleg védened h ne lőjjék le.ezután vissza kell vezetned a proffhoz a mérésekkel együtt.ha netán mégis lelövik ami előfordul nekem pl tegnap meghalt
akkor sincs semmi.ellootolod tőle a méréseket és te viszed be a profnak.
-
subaruwrc
félisten
-
Killer01
őstag
válasz
Grigorisz #823 üzenetére
Legalább szórakoztál egy jót
én meg végigvittem, a végítéletem abszolút pozitív. Jó kis gáma volt ez, jobban megfogott mint anno a Prey / pedig az is marhára tetszett/.
Néhány érdekességet azért leírok a tapasztalataimból:
A mobil kutatólabornál bevállaltam a ''pusztítsd el a zombitábort'' küldetést a köszöngetős proftól, mivel nem kellett messzire menni. Megközelítve a helyszínt feltűnt, hogy a zombik éppen bandáznak, lelkesen körbeállják a tábortüzet. Ezt látva, és emlékezve a sebességükre -félpercperméter- úgy döntöttem beköszönök egy kézigránáttal. A dobás tökéletesen sikerült, telibe a tábortüzet -én még voltam anno katona, ilyen dobás után a kiképző őrmesterem az örömtől sírva borult volna a nyakamba- már vigyorogtam előre. Aztán ráfagyott a mosoly az arcomra, ugyanis a zombik szétfutottak a szélrózsa minden irányába, de mint a villám! A gránát felrobbant -abszolut hatástalanul persze- abban a pillanatban visszaálltak csoszogásra, és akik az én irányomba sprinteltek megindultak felém a szokásos -félpercperméter- sebességgel bájosan hörögve.
Mit mondhatnék, megint nekiálltam vigyorogni, csak most hangosan
A másik esemény piripócs városában esett meg velem. Azt mindenki tudja, hogy az ellenfelek újraélednek, de nem ott ahol meghaltak. Az első utcára gondolom mindenki emlékszik aki már eljutott odáig, végig kell rajta sorjázni a haverstalkerokkal. Na, ott vannak ellenfelek a házak emeleti ablakaiban és a tetőkön is. Szemtanuja voltam, hogy is kerül az ellenfél a-bejárat nélküli- ház emeletére, és ha nem a két szememmel látom, nem hiszem el. Szintén egy zombi csoszogott a járdán, és odaérve az ablak alá hörögve elkezdett emelkedni felfelé, mintha kötélen húznák.A dolog annyira irreális volt, hogy a meglepetéstől-és kiváncsiságból- nem is lőttem le, megvártam még ''beépül'' az emeleti ablak mögé, és elkezd puffogtatni.
szvsz az ilyen dolgokat megoldhatták volna okosabban is, nem kicsit fullasztják tragikomédiába az amúgy kitűnő hangulatot.
Bocs a hosszú leírásért, de úgy gondoltam megosztom veletek -
Killer01
őstag
válasz
Grigorisz #800 üzenetére
Próbáld meg, hátha....bár szerintem teljesen random. Pl. Piripócs városában 3 állandóan respawnoló monotitos katonának mániája végiggyalogolni egy hármas elektromos anomálián / általában 2 ki is fekszik közülük /, mégsincs artifakt azon a részen.
Engem viszont lehet beszivatott a játék, most mennék Csernobilba, de Piripócsba belépve pár méter után kidob a winbe.
Pedig muszáj volt visszamennem a Raktárakhoz, Csernobilra gyűjtögettem egy csomó páncéltörő lőszert, meg egy Seva-ruhát. -
10GoBall
aktív tag
válasz
Grigorisz #759 üzenetére
A rostokos duty főmuftinak van egy olya küldije, hogy a freedomos területen likvidálni kell egy ilyen pseudo dog-ot. Ez valahol hátul a terület /warehouse/ csücskében tanyázik. Itt a pseudo dog egy fehérszínű pitsbull-szerű kutya volt. Itt lehet találni az égésre való 30%-os artifactot is.
Küldikl csak a megjelölt területre vonatkoznak, ill. ott található az adott megszerzenő tárgy is. Pl ha flasheye kell, akkor a térképen lévő területrészen lelőttek közül lesz valamelyiknek. Ha kutyafarok kell, akkor színtén a térképen megjelölt területen lelőtt kutyák egyikénél lesz /kivéve, ha korábban véleltlenül bele nem botlottál egybe/
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
válasz
Grigorisz #721 üzenetére
Élvezni fogod a különbséget...
Ez a smile csak azé került ide mert tegnap letőrt az egyik fogam, és most pont igy festek... hát még hogy rajzolok... Viszont nálam 2Gb rammal ki van kapcsolva a virtuális memória, és ugyan röfög az XP hogy kevés meg miegymás, viszont megy minden mint a karikacsapás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest