- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bali27
addikt
100% hogy nem a grafikai mod miatt van. Ugyanis amikor kivettem akkor is rossz volt. Meg külföldi frumokon utánnanéztem. Rengetegen mondták hogy bnekik bevált. És ha utánnanézel akkor magyar fórumokon is irták hogy bevált. MOndom nekem is bevált.. Amig ott vagyok lent az első pálya elején a kereskedőnél ott lent olyan gyors mint az álom. MOndjuk highon nyomtam eddig is 7600gt vel akadás mentesen ment.,NEm az a magyaritás ami neked van... Majd megnézem azzal.
-
1. a magyarításhoz szükségeltetik az ''1.sok0 1''-es patch.. gondolom ezt feltetted meg a magyarosítást és azóta csinálja... valszeg a magyarosítás jól el''olyanmintamalacfarka'' a játék fájljait és ezért...
(de majd vki tapasztaltabb segít ha tud)
2. ott minden valószínűséggel megöltél egy olyasvalakit, akit nem igazán kellett volna hidegre tenni... lehet hogy nem láttad, mikor lelőttél véletlenül egy havert (pl egy nagy csatában)... de mivel azt mondod hogy egyik load után változott csak meg, erre azt tom mondani, hogy mikor lelősz valakit nem biztos hogy rögtön megváltozik a reputation-öd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest