- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Csaosztok! Végig csináltam én is. Nekem az lett a vége, hogy oda mentem a kivánság tevöhöz és azt kivántam legyek gazdag. Ekor kieset egy csavar a vas szerkezetböl és aranynak látta a tag. Aztán elkezdett hullani az egész menyezet aztán meg leszakadt a födém a hösömre
Elég tré befelyezés. -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! A jobb sarokban mi az a kanál és a villa meg a töritt pisztoly?
-
Balancee
aktív tag
Nekem is 2 g ramom van és kilépésnél azt irja ki, hogy kevés a virtuális memoria. Ezt miért particionként 1024 mega van + a 2x1024 ddr2. Nem értem
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Kiprobáltam/játszom már a játékkal. Jó az, hogy nem, lehet málházni az emberkénket a végtelenségig.
Lene viszont 2 kérdésem:
1. Van néhány feledat amit megcsináltam és nagyon vissza kell mennem. Ez az egész játékra jelemzö lesz, hogy a játék eleéig a (kereskedö vagy ki a p és más karakterek) vissza kell menni?
2.A jármüveket hogy lehet használni ha lehet(1hsz) ? Moddal?
3. Ez lenne a ráadás. VAn az egyik alagutban valami szörny ami magához rántogat . Azt nem lehet kicsinálni valahogy? VAgy lesznek ilyenek akik elöl inkább a futás?
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Egy SP demo linket nem tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest