- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
TSL16b
csendes tag
Ahogy cheatergs írja, valamikor a DC kiadása táján egyebek mellett az összeg 10000 rubelre változott az angol szövegben (és remélhetőleg a tranzakciót végrehajtó szkriptben is), ám ez a változás valahogy elkerülte a ·f·i·gyelmünket. Javítjuk, de elképzelhető, hogy az 1.4005-ös patch megjelenéséig nem gyűrűzik be a hivatalos szövegbe, lehet, hogy csak a következő frissítésben javul meg.
-
SaGa59
őstag
Az első leesésig számold a lépéseidet, de szigorúan "gyalogló" módban. Azaz ha be van kapcsolva a mindig futás, akkor a megfelelő gombbal lassíts le. Végig. Ha megvan milyen hosszú az első szelete a villámnak, akkor a többit már a rajzon ki lehet számolni, mert arányos. Azt hiszem az első szakasz 6 vagy 7 "normál lépés" hosszú, de nem biztos.
Emellett segít, ha figyeled a növényzetet és keresel megfelelő viszonyítási pontokat. Nekem 3 nekifutással sikerült végig menni. Kifele kettő kellett, mert elsőre elszámoltam magam.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
Ha a magyarításban nincsenek script fájlok, vagy ltx-ek, csak a text alatti mappa, akkor azt kell beírni, amit az angol verzióban kellett. A beírt szövegeket scriptekben lehet/szokás ellenőrizni és ha a fordítók abban nem írták át, akkor nem lesz jó magyarul. Azaz, vagy benne kell legyen a megfelelő *.script fájl is a magyarítás csomagban vagy nem jó a magyarul megadott jelszó.
A Spectrum projectben is volt ilyen, ahol át kellett írni fordítás miatt az ellenőrző rutint is a scriptben. Elég macerás megtalálni az ilyen "elrejtett" hivatkozásokat.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
törölt tag
Szerintem ez a "grass shadow" és a "sun shadow" de azt javaslom hogy próbáld ki és amelyik beállítás/kombináció jobban tetszik azt tartsd meg.
nekem így "tetszik": AA off, grass off, sun on, és a fű mennyisége is vissza van véve 1/3-ra.(#4784) Free04 :Lehet egy hangtompítós kora 919 az agroprom melletti katonai bázis szállásának tetején lévő rejtekhelyen(03-as patch). kb.: mint magnum revolver csak sokkal gyorsabb tárazni.
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
Szia Duracellm...!
A 4669-ben kaptam tőled VGA-ra és hozzá kapcsolódó beállításokra, ezügyben újra kérdeznék. Lecseréltem a hét éves konfigomat, tegnap jött mega az új, ld. adatlapom. Kb. 3. lépésben fel is raktam az LA-t az utolsó patchel és magyarítással. Egyelőre Kordon elején vagyok és nappal. Grafika full hd, minden felhúzva és bepipálva és simán fut (egyelőre) és álomszép!
Olvastam korábban, hogy egykét opciót ajánlatos kikapcsolni, mert az igazi erő konfigokon is beszaggat vagy becrashel a játék (valamelyik árnyék?). A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlatos kikapcsolni.
Köszi: sinick
-
törölt tag
Játék motorja elég rakoncátlan, nem mindig használja ki a GPU-t, van hogy csak 60%-on jár.
70-150FPS között van nappal nyílt terepen, persze vannak szituációk amikor visszaesik 40-50-re.
bekapcsolt napsugarakkal, élsimítás nélkül "max" grafikán. (780 folyamatos, 1006Mhz-es, boost-al)
VGA Driverből sosem a legújabb van fent, így nem tudom milyenek az aktuális problémák.Szerintem mindegy melyiket válaszod hozzá
-
cheatergs
senior tag
Jól gondoltam, mert a recoilnál rendre accuracyt ír, miközben a kék csíkok változatlanok, és tíz méterre nem találni el a célt a 230%-os recoillal. Én mindig accuracyra gyúrok, mert a 1-es lövést preferálom, spórolandó a nem túl gyakori karabélylőszerekkel.
A tooltip alatti álló számok össze-vissza zöldek-pirosak, sokszor nincsenek is, vagy nem azt fejlesztik, amit a szöveg ír.
Mellesleg úgy átírtam néhány fájlt, hogy pár perc után hibaüzi nélkül kivág desktopra (biztonsági mentés meg minek ), úgyh új install, aztán remélhetőleg túléli a fájl, amíg nem jön a patch az új kezdéssel.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
remington2
senior tag
Ah, így már értem.
BTW a google mapsen maga Csernobil már utcanézetben bejárható, és frissültek az erőműről készült műholdfotók is. Nekem újdonságként hatott, hogy az évek óta húzódó és folyton emlegetett új szarkofág már nem csak papíron, de a valóságban is létezik, egy eleme teljesen elkészült, a másodikat meg építik . . .
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest