- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Na a végére értem, nem volt rossz.
Iszonyat munka lehetett ezt így összehozni a srácoknak, le a kalap előttük.
Viszont két bug is van amik miatt nem tudtam volna végigjátszani: az egyik az x10 labban volt (asszem), amikor az egyperzselőt kell kikapcsolni, utána nem tudok kimenni mert az ajtó zárva van, és nem találtam más kiutat.
A másik a játék vége amikor beszélni kell Ghost-tal a temetőben és jönne a végső videó, ott szomjan halok pedig tele van a puttony vízzel
De amúgy a jó befejezés frankó lett, nagyon tetszett. -
sheep
addikt
A Pripyat csatorna egy agyrém, ezt sürgősen át kellene gondolniuk a készítőknek.
Csak csalással tudtam továbbjutni annyira nehéz (és ahogy olvasom a neten nagyon sokan vannak így).
Bolyongsz az útvesztőben a föld alatt, félpercenként 3 elágazás, mindenhol erős sugárzás. Ha nincs nálad 30 medkit és 30 sugárzás elleni fecskendő akkor esélytelen. Aztán ha túljutsz mindenen, elhasználtad az összes cuccod és elérsz a kijárathoz, közli hogy menj vissza keresd meg a kódot hozzá.
Aha. Keresse meg akinek két anyja van.
(boldog anyák napját amúgy -
sheep
addikt
A Half-Life kikacsintás nem volt rossz
Az endurance viszont biztos hogy bugos: van nálam 2 snowfalke (+60 endur.), a ruha felpimpelve +8 endurance visszatöltésre, 60 gk -ból 40 van nálam és kb 100m-t tudok futni. -
sheep
addikt
Azt tudja valaki hogy a fáradtság mitől függ? Sokszor nem enged aludni mert kiírja hogy nem vagyok fáradt, és azt is észrevettem hogy néha kétszer olyan gyorsan fogy az állóképesség pedig nincs nálam több súly.
Most megint átmentem sétaszimulátorba pedig eddig jól működött. A terhelhetőségem több mint 60 kg, van nálam 40 kg de alig tudok futni. Aludni nem enged, étel - ital rendben van. Pár métert futok és lemegy a teljes állóképességem. -
sheep
addikt
válasz
cheatergs #7283 üzenetére
Skillpontokat az elvégzett küldetésekért kapsz majd, és a pda fülön alul lesz egy player skills opció. Ott mutatja az elérhető skilleket, rányomsz mellette a + jelre és ennyi. Pl. a cipelhető mennyiséget tudod növelni, ilyesmik. Elég ritkán ad pontokat amúgy.
Viszont honnan van usb-d? Nálam nem volt az új verzióban és nincsenek is skilljeim. -
sheep
addikt
válasz
cheatergs #7277 üzenetére
Ja értem, akkor én azért nem találkoztam ezzel az opcióval mert csak néhány fegyvernél elérhető.
Én a Thundert meg egyéb fegyvereket szoktam tuningolni, az AK eddig kimaradt. Általában 2 különböző kaliberű fegyver van nálam meg egy pisztoly, így azért mindig marad lőszer valamelyikhez.
(lekopogom de eddig sosem volt lőszer gondom, bár ehhez az is kellett hogy felnyissák a szemem itt a fórumban hogy ki kell tárazni az eldobott fegyvereket) -
sheep
addikt
válasz
Kaszas1990 #7259 üzenetére
Igen, én úgy látom hogy ezt az advanced grafikai fülön a HDR csúszka túl magasra állítása okozza. Vedd lejjebb kicsit. Viszont vigyázz mert ha teljesen leveszed akkor a játékban tök sötét lesz a kép.
-
sheep
addikt
Szóval nálad még élt akkor, ez pozitív azért
Én kiváncsiságból betöltöttem egy jó régi mentést még a játék elejéről és belestem a kerítésen de akkor is ott feküdt a bejárat előtt holtan.
De ez még a régebbi verzió volt, most felraktam az újat és újrakezdtem, remélem ebben már nem lesz ilyen probléma. -
sheep
addikt
válasz
cheatergs #7253 üzenetére
Sajnos lopakodni nem lehet a játékban, ezért én lelőttem ott mindenkit. Persze legkönnyebb fokozaton, de úgy is megizzadtam. Megpróbálhatsz sötétben visszamenni de ugyanúgy észrevesznek bármit csinálsz.
Vagy hagyhatod is az egész dolgot, a történet szempontjából nincs jelentősége.@ericdrawen74
nálam be van kapcsolva mindegyik, de nem tudom mi a jelentősége. -
sheep
addikt
Lehet aludni, de nem mindig sajnos. Amikor legjobban kéne éjszaka akkor kiírja hogy nem vagy elég fáradt és nem enged
Ja meg még az alváshoz: ha alszol 8 órát és előtte nem volt minimum 3/4-ig a "vízszinted", akkor simán kiszáradsz alvás közben és meghalszEzt egy kicsit túltolták szerintem.
@rétisün:
lehet hogy így volt, de alapból a lootolás adott minimum 30 db lőszert és így nem volt rá szükség. -
sheep
addikt
válasz
Balathruin #7239 üzenetére
Ezt nem tudtam, megnézem majd.
Csak az inventoryt szoktam nézni. Ha ez így működik akkor az egy jó pont részemről. -
sheep
addikt
Nos úgy tűnik a végére értem, sajnos találkoztam egy olyan buggal ami miatt nem lehet folytatni a történetet (Kruglov adná a következő küldetést de halott). Szóval röviden:
pozitívumok:
-stalker hangulat
-szép grafika
-sok újítás amelyek néha hasznosak, néha idegesítőek (lásd lentebb)
-új pályák
-kicsit eltérő történetnegatívumok:
-kihalt pályák, sem npc-k, sem tárgyak nincsenek sehol. Néha egy-egy katonai járőr vagy bandita bóklászik. Egyedül a szörnyek/kutyák kóborolnak falkákban. Nagyon frusztráló hogy sem töltény, sem fegyver, sem medkit, kaja, víz, semmi sincs, csak a tök üres házak/dobozok. A lelőtt ellenségnél pedig általában 1-2 töltény vanÁllandó lőszerhiányom volt, hiszen ha belekeveredsz egy csapat kutya közé akkor rossz esetben meghalsz, jobb esetben szinte az összes töltényed ellövöd.
-állóképesség: a legnagyobb hibája a játéknak hogy csak álló helyzetbe töltődik vissza. A mozgás úgy néz ki alapból hogy 10mp futás+10 mp helyben állás. Az össze skill pontomat az endurance képességre raktam, már 70 kilót tudok vinni, a suit-om fel van pimpelve hogy a regeneration töltődjön, van nálam 40 kilónyi cucc, de így sem tudok futni csak kb. 50métert. Ha legalább séta közben töltődne az sokat segítene. Ez így teljesen megöli a játékot számomra. Nem tudom hogy ezzel mi volt a céljuk a készítőknek, vagy hogyan lehetne ezen még javítani.
Egy kutyafalka elől pl. szinte esélytelen elfutni, ha lelövöd őket akkor meg egy csomó lőszer elmegy.Nem tudom hogy
-bár lehet módosítani a fegyvereket, mégis 2 fegyverrel nyomtam eddig végig. A nato fegyverek távcsöve bugos, csak a ruszki működik, azt meg nem lehet rájuk tenni. Hangtompító szintúgy nem kompatibilis.
-jármű használat nem a legjobb. Van ugyan sokfelé használható autó, de az UAZ egy tank benzint megeszik 2 pályán keresztül. Egy kanna meg 10 kiló, cipekedni mint mondtam nem lehet mert csak vánszorogsz. Szóval én inkább használtam a 'jump to level' cheat-et mert nem volt kedven fél óráig a kihalt pályán visszamenni.Szóval összegezve jó lesz ez, a játék most is teljesen jól játszható, sajnos nálam van ez a bug és nem tudok tovább menni. Erre mondjuk figyelni kellene ha az npc halála miatt a szkript nem működik, de reméljük majd javítják.
-
sheep
addikt
válasz
Heroes fan #7214 üzenetére
De, szerintem ha mindent leveszel alapra (dx9), akkor menni fog.
-
sheep
addikt
Nyomatom az 1.4 verzióval, nagyon tetszik az egész. Nem találkoztam bugokkal sem eddig, bár még csak az elején járok.
Mondjuk a gépigény durva, ha fullra rakok mindent akkor 30-35 fps, ahhoz hogy meglegyen a 60 eléggé le kell butítani. Maxon viszont eszméletlen szép még a mai mezőnyben is.
gtx970, i5 2500k, 8gb ram
Egy valmi nem tetszik, hogy a stamina hamar elfogy és csak állva töltődik vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest