Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - One mobilszolgáltatások
 - iPhone topik
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

PeL
addikt
válasz

üzenetére
						Pályahibákkal személy szerint még nem nagyon találkoztam, lehet nem figyeltem annyira vagy nem jártam azokon a helyeken ahol hibák vannak. Talán 1-2 helyen mintha láttam volna olyat hogy ki lehetett látni a textúráknál vagy illesztéseknél a pálya alá. Az AI alapból hülye az összes Stalker játékban, nekem ebben semmi újdonság nincs, max annyi hogy itt néha hajlamosak beakadni tereptárgyakba. Hangok nagy része ugyanúgy vanilla SHoC-ból van. Borzasztó szinkron és animációkkal egyetértek veled, de gondolom nem voltak rá megfelelő emberek akik tudtak volna normális szinkronhangot adni hozzá vagy fizetni kellett volna nekik érte, így ők maguk mondták fel a szöveget 0 beleéléssel. Az animációk valóban viccesek pár helyen, de én nem vettem annyira komolyan, a mondanivalójukat néztem nem a minőségüket. A 8GB szemétről nem tudok nyilatkozni, sosem boncolgattam a fájlokat. Amúgy milyen szemétről van szó konkrétan? Nem lehet hogy készülő, még be nem került tartalmak?

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - World of Warships
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kuponkunyeráló
 - Hálózati / IP kamera
 - One mobilszolgáltatások
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Autós topik
 - Házimozi belépő szinten
 - További aktív témák...

- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
 - Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
 - 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest