- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
Kaszas1990 #6836 üzenetére
Most volt időm játszani.
Köszönöm!
Másodiknak mentem oda le...hátha...akkor nem fogadta el, ezért nem is gyanakodtam, hogy netán sorba kell menni...ez volt a bibi.
A 2. videót meg sem néztem, nem volt nehéz, főleg h írtad is.
Volt benne 50.000 RU. Azt hittem komolyabb dolog lesz.
Van miért folytatni a játékot? Eddig 2 csávó adott egy lehetőséget, hogy nyerhetek 10.000 RU-t, ha megfelelő gyógyszert választom ki a haverjának. Meg segítettem egy banditának elhozni a fegyverét, majd vérszopóvá változott. (Ez szerintem csak kihagyott mellék küldetés.) Egy kontrollerrel is beszéltem.
Van értelme még erőlködni vagy már csak az alap, öld meg a vadkanokat és egyéb teremtményeket XY helyen meg hozd vissza az xy artifactot küldik maradnak?
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Kijátszottam a játékot és találtam 1 pda-t, amibe az áll, hogy keressem meg a séf kódjait.
Első kettő megvan, de a farkasok laknak ezen a környéken résznél elakadtam.
Azt hittem a vagonba kell mennem, de nem nyert.Tudnátok segíteni?
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balathruin #6765 üzenetére
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balathruin #6752 üzenetére
Erről a stalker soup módról tudnál/tudnátok írni pár sort, hogy röviden miért érdemes belevágni? Mitől több, mint a többi mód. 56 map van, ez izgalmasan hangzik, de ne attól legyen több a játékidő, mint a Lost Alphanal, hogy A-D-be meg vissza kell sétálni...
Nagyon jó játék, de zavaró ez az apróság.
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Lost Alpha-ba (Legújabb frissítéssel) hol találom, a börtönbe zárt duty-s kiszabadításához szükséges kulcsot. Meg a Banditafőnök séfkulcsát kinél keressem?
Segítséget előre is köszönöm!
-
szabog4
aktív tag
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kijátszottam és a végén a játék elejére dob, ahol találok egy hullánál 1 rejtvényt! 3 számjegyet kell megkeresni. Mi történik, ha megvan mind a 3? Érdemes vele foglalkoznom? Mit találhatok?
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Elakadtam és segítségre lenne szükségem.
Beosontam bandita (fekete) ruhában a (monolythosok?) bázisára, beszéltem a besúgóval, aki elhívta a parancsnokot, akinél ott volt a számomra fontos dokumentum. Ezután megtámadott a hadsereg én közben lebuktam valamitől (kifutottam meg vissza, de nem jelentkezhettem be). Megtankoltam az UAZ-t (aminek rettenet az irányítása...ilyet kiadni), elmenekültem nagy nehezen át a másik pályára ott bementem 1 vasúti alagútba, ahol azt mondták keressek bejáratot a bányába. Ide beléptem és mondták, hogy nagyon haragszik rám 2 frakció nem javasolják, hogy mélyebbre menjek. Lemegyek és, amikor elfogadja azt, hogy "menj beljebb a bányába", akkor mintha leütnének, szédelgek, elájulok és GAME OVER.
Mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest