- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
LA 1.40002, fi-magyarított, Sötétvölgy. Bányából banditaruha megvan, találkozom a monolitos besúgóval, aki ahhoz, hogy elvonja a főnököt, kér tőlem 1500 rubelt. Van vagy 8000, de mégis azt írja, hogy nincs elég pénzem. Újra párbeszéd, de még dolgoznom kell rajta. Ld. [kép].
(Majd visszamegyek, főnök irodájából, az asztalról ellopok valami szigorúan bizalmas doksikat, erre jön a hadsereg és legyak mindenkit én meg lebuktam és keressek járművet. Korábbi LA-ban valahogy úgy rémlik, hogy mindez megvan, de mintha a besúgós küldi nem bukna illetve tényleg hívja a főnököt.)
Hogy van ez?
-
sinick
senior tag
válasz Balathruin #7338 üzenetére
Azt hiszem valami "x-ray valamis" pendrájvot kaptam tőle (amit "use"-oltam magamnak).
-
sinick
senior tag
Sziasztok! 1.40002-vel újrakezdtem. Az elején a faluban segítettem Proverb-nek (?) két mutánsvadászatban, majd később az anomália mocsárban láttam meghalva. Később kell(ene) ő még nekem vagy nem számít?
-
sinick
senior tag
Vidéken a "csak a bátor jut át" budit hogyan lehet elérni? Nálam térképen jelöli, térkép megvan, de az istennek se tudom kisakkozni az villámalakú útból már az első kanyart se! Ugráltam, lépést számoltam, guggoltam... Valakinek valami jó taktikája?
-
sinick
senior tag
Szia Duracellm...!
A 4669-ben kaptam tőled VGA-ra és hozzá kapcsolódó beállításokra, ezügyben újra kérdeznék. Lecseréltem a hét éves konfigomat, tegnap jött mega az új, ld. adatlapom. Kb. 3. lépésben fel is raktam az LA-t az utolsó patchel és magyarítással. Egyelőre Kordon elején vagyok és nappal. Grafika full hd, minden felhúzva és bepipálva és simán fut (egyelőre) és álomszép!
Olvastam korábban, hogy egykét opciót ajánlatos kikapcsolni, mert az igazi erő konfigokon is beszaggat vagy becrashel a játék (valamelyik árnyék?). A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlatos kikapcsolni.
Köszi: sinick
-
sinick
senior tag
770/780 GTX illetve MSI R9 (290 GAMING) vagy hasoló kaliberű tulajokat kérdezném, hogy a stalkerekhez melyik a stabilabb/jobb/ajánlottabb VGA kártya? Ha jól emlékszem, az AMD VGA-kal több gond van, főleg a driver miatt (???) illeve azok melegebbek is.
Köszi: sinick
Régi 7 éves gépen nem bírja már az izmosabb modokat, ráadásul döglődik is, ezért cserélném egy I5 4590-esre és hozzá kéne egy VGA. Konkrétan ASUS vagy MSI 770 GTX illetve MSI R9 290 GAMING, amit egy FPS 550 PRO táp hajtana. Hőleadás sem mindegy, mert egy mATX házba menne!
Ui: A kérdést átdobom a Milyen vidókártyát? topikba is.
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
válasz batman91 #3764 üzenetére
Úgy tudom a SOC első verziója vagy verziói is bugosak voltak. Én eleve 1.0003-ra patchelve kezdtem.
Szerk.: A Lost Alpha-t tegnap fejeztem be. Van vagy száz mentésem. Crash legzavaróbban a Generators pálya nyílt részein, az X2-ig volt legtöbbet. A többi pályán elvétve volt... azt mondanám, hogy minden játérórára jutott 1 CTD. Kb. 2 gyorsmentésem bugzott be, de a sok mentés miatt nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
válasz cheatergs #3703 üzenetére
Ne vedd készpénznek, azt hiszem a recoil (visszarúgás) fejlesztése esetén elsütéskor a fegyver kevésbé ugrik el a célról, accuracy (pontosság) fejlesztése esetén nagyobb eséllyel kapsz pontosabb találatot. Van röppálya laposság is (angolul nem ugrik be, talán "flatness"?), azt nem használom. Ezeket csak távcsövessel, távoli célpontokra fejlesztem, közelharca tűzgyorsaságra megyek.
-
sinick
senior tag
válasz remington2 #3611 üzenetére
Azért mert Csernobil város a járás székhelye. A járás neve is Csernobil.
-
sinick
senior tag
A Construction Site-on kaptam egy melléküldetést, hogy keressem meg az Merc bázison a tetőn az RPG-t (az egyik épület mellett van egy műszaki építmény, amin van egy hátistash, de az nincs térképen jelölve, így üres... de ezt nem neveznél tetőnek), majd robbantsam fel a benzines hordókat (mindenhol hordókat, tárolókat, csöveket látok... mégis melyiket?). A jelszót megvettem a stalkeretől, a bázison bent vagyok, de nem találom az RPG-t. A térképen nem jelöli sem az RPG-t, sem a benzines hordókat, csak a térjek vissza a stalkerhez van jelölve.
Hol a viharban van az az RPG és hol vannak a robbantandó hordók?
(VAn saját RPG-m is, azzal hiába lövöldözök, gondolom nincs ráscriptelve az esemény!)
-
sinick
senior tag
A jelenlegi gépemet - ld. adatlapomon: E8200 és 8800GTS (G92) - a Stalker SOC miatt vettem 2007-ben és úgy látszik most ugyanez a játék fogja nyugdíjba küldeni. Új gépet kell vennem, csak staticba tudok vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest