Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7214 üzenetére
Menni fog, csak el kell találni a beállításokat.
-
sheep
addikt
válasz
Heroes fan #7214 üzenetére
De, szerintem ha mindent leveszel alapra (dx9), akkor menni fog.
-
shield
őstag
válasz
Heroes fan #7149 üzenetére
Reméljük.
-
Dhampir
félisten
válasz
Heroes fan #7119 üzenetére
Addig hallgassunk egy kis pop muzsikát az ukrán női bandától.
-
PeL
addikt
válasz
Heroes fan #7096 üzenetére
A lényeg hogy dynamic render-t hanyagold ha rosszul fut, fél-statikus vagy statikus renderrel jól fog futni szerintem, közepes beállításokkal. Meglepően jól futott nálam a Call of Pripyat anno egy 64MB-os Radeon 9500-ason egy AMD Sempron 3100+ és 1GB RAM mellett is ami azért nem igazán mai darab
Dynamic DX9 renderen megfeküdt (valszeg kevés volt a 64MB VRAM), amint levettem static renderre szárnyakat kapott.
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7094 üzenetére
Lost Alpha-nak épphogy elég lesz. Processzor szenvedni fog az alacsony órajel és IPC miatt, VGA 1280-as felbontásra elmegy, de nem a legjobb.
Ha van legalább 4GB rendszermemória (RAM) akkor mennie kell, 3GB necces, 2GB nem elég. -
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7091 üzenetére
Ha leírod miféle gép akkor tudunk rá mondani valamit.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Heroes fan #7079 üzenetére
Ez így nem kicsit félrevezető először idetévedők számára. A 9 éves gép az Core 2 proci 4870-nel. Ezen garantálom, hogy nem fog neked futni 1080p 60 fps értékekkel magas beállításokkal. A "gagyi gépigény" minimum ezt jelenti, bár nekem ez a szóösszetétel furcsa.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Heroes fan #7081 üzenetére
Az RNG-je vetekszik a WOWShipével, de így is messze élvezetesebb annál.
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7079 üzenetére
Mert egy 10 éves játék módosított változata.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Heroes fan #7037 üzenetére
Nem értem, úgy tudom, az 1.3003-nál tartanak...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Heroes fan #7035 üzenetére
Lost Alpha premier??? Valamiről lemaradtam?
-
válasz
Heroes fan #7033 üzenetére
Máshol offoljatok.
-
PeL
addikt
válasz
Heroes fan #7028 üzenetére
Nem tudom hol nézted ezt, de ilyen kártyája nem sok embernek van. 4K-hoz lehet ez a minimum, amúgy sokkal barátibb a gépigénye ennél:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23302&game=Project%20CARS%202
-
MATEO6600
őstag
válasz
Heroes fan #7028 üzenetére
Nem akarok
-
Dhampir
félisten
válasz
Heroes fan #7017 üzenetére
Köszi, hogy szóltál.
2017-ben egy rakás nagy sorozat lesz 10 éves, gondolok itt a Witcherre, a Crysisra vagy a BioShockra. Az első szülinapos a sorban azonban a S.T.A.L.K.E.R., amelynek első, Shadow of Chernobyl című epizódja sok csúszás és nehézség után végül 2007. március 23-án jelent meg, kizárólag PC-re. A program igazi kultjáték lett, máig vannak rajongói, a két mellékágat azonban nem követte számozott folytatás, mi több, a fejlesztőkre is alaposan rájárt a rúd. A PC Guru csapata azonban úgy gondolta, ideje kideríteni, mi lett a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel, így felvettük a kapcsolatot a GSC egyik volt munkatársával, és elbeszélgettünk vele a széria múltjáról, jelenéről és jövőjéről – az eredmény egy 8 oldalas anyag, amit elsősorban a Stalker-széria szerelmeseinek ajánlok.
De rovataink és extráink között találhattok egy gondolatébresztő cikket az Early Access üzletmodell állapotáról, megjelenése előtt próbálhattuk ki a Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut változatát,...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest