Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7214 üzenetére
Menni fog, csak el kell találni a beállításokat.
-
sheep
addikt
válasz
Heroes fan #7214 üzenetére
De, szerintem ha mindent leveszel alapra (dx9), akkor menni fog.
-
shield
őstag
válasz
Heroes fan #7149 üzenetére
Reméljük.
-
Dhampir
félisten
válasz
Heroes fan #7119 üzenetére
Addig hallgassunk egy kis pop muzsikát az ukrán női bandától.
-
PeL
addikt
válasz
Heroes fan #7096 üzenetére
A lényeg hogy dynamic render-t hanyagold ha rosszul fut, fél-statikus vagy statikus renderrel jól fog futni szerintem, közepes beállításokkal. Meglepően jól futott nálam a Call of Pripyat anno egy 64MB-os Radeon 9500-ason egy AMD Sempron 3100+ és 1GB RAM mellett is ami azért nem igazán mai darab
Dynamic DX9 renderen megfeküdt (valszeg kevés volt a 64MB VRAM), amint levettem static renderre szárnyakat kapott.
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7094 üzenetére
Lost Alpha-nak épphogy elég lesz. Processzor szenvedni fog az alacsony órajel és IPC miatt, VGA 1280-as felbontásra elmegy, de nem a legjobb.
Ha van legalább 4GB rendszermemória (RAM) akkor mennie kell, 3GB necces, 2GB nem elég. -
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7091 üzenetére
Ha leírod miféle gép akkor tudunk rá mondani valamit.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Heroes fan #7079 üzenetére
Ez így nem kicsit félrevezető először idetévedők számára. A 9 éves gép az Core 2 proci 4870-nel. Ezen garantálom, hogy nem fog neked futni 1080p 60 fps értékekkel magas beállításokkal. A "gagyi gépigény" minimum ezt jelenti, bár nekem ez a szóösszetétel furcsa.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Heroes fan #7081 üzenetére
Az RNG-je vetekszik a WOWShipével, de így is messze élvezetesebb annál.
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7079 üzenetére
Mert egy 10 éves játék módosított változata.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Heroes fan #7037 üzenetére
Nem értem, úgy tudom, az 1.3003-nál tartanak...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Heroes fan #7035 üzenetére
Lost Alpha premier??? Valamiről lemaradtam?
-
válasz
Heroes fan #7033 üzenetére
Máshol offoljatok.
-
PeL
addikt
válasz
Heroes fan #7028 üzenetére
Nem tudom hol nézted ezt, de ilyen kártyája nem sok embernek van. 4K-hoz lehet ez a minimum, amúgy sokkal barátibb a gépigénye ennél:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23302&game=Project%20CARS%202
-
MATEO6600
őstag
válasz
Heroes fan #7028 üzenetére
Nem akarok
-
Dhampir
félisten
válasz
Heroes fan #7017 üzenetére
Köszi, hogy szóltál.
2017-ben egy rakás nagy sorozat lesz 10 éves, gondolok itt a Witcherre, a Crysisra vagy a BioShockra. Az első szülinapos a sorban azonban a S.T.A.L.K.E.R., amelynek első, Shadow of Chernobyl című epizódja sok csúszás és nehézség után végül 2007. március 23-án jelent meg, kizárólag PC-re. A program igazi kultjáték lett, máig vannak rajongói, a két mellékágat azonban nem követte számozott folytatás, mi több, a fejlesztőkre is alaposan rájárt a rúd. A PC Guru csapata azonban úgy gondolta, ideje kideríteni, mi lett a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel, így felvettük a kapcsolatot a GSC egyik volt munkatársával, és elbeszélgettünk vele a széria múltjáról, jelenéről és jövőjéről – az eredmény egy 8 oldalas anyag, amit elsősorban a Stalker-széria szerelmeseinek ajánlok.
De rovataink és extráink között találhattok egy gondolatébresztő cikket az Early Access üzletmodell állapotáról, megjelenése előtt próbálhattuk ki a Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut változatát,...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest