- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #34602 üzenetére
Elolvastam. Olvasás közben villant be, hogy már olvastam egyszer, akkor, amikor fölraktad ide a fórumba. Már akkor is tetszett, sok jó ötlet van benne.
Szerintem lehetne benne valami pálinkafőzős feladat is (ha már kolbász van), ahol a sugárvédelmi kisüsti főzéséhez össze kell szedni a lepárló darabjait különböző helyekről.
A mod megvalósítása persze iszonyat nagy munka, és főleg csapatmunka, de ezt úgyis tudod.Más. Egy mentésben, visszaérkezve az erőműtől, megnéztem Kósza kínálatát Pripjatyban, mert többször említetted, hogy nála is lehet vásárolni. És tényleg!
Majdnem akkora kínálata van, mint a csaposnak volt! Csak persze tök fölösleges. Ha nem hagynánk el Csernobilt hamarosan, és még lehetne kószálni a pályákon, akkor volna értelme. De kb. 5 percre vagyunk a befejezéstől... -
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #34602 üzenetére
Köszi a linkeket, este elolvasom a sztorit.
Azon mosolygok magamban, hogy a képet először én tettem föl itt a fórumban, akkor csaptál rá, hogy milyen jól illik a készülő játékodhoz...Ezek szerint tényleg tovább vitted a dolgot. Picikét máris hozzájárultam a modhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- eladó MSI Alpha 17
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest