- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
zuzu000 #34371 üzenetére
Bocsi, ez félre ment, Antoniusnak szántam!
Jaja, 90%-ban rendes mentést szoktam csinálni. Az F5 már több modnál megszívatott, így leszoktam róla, tényleg csak végső esetre tartogatom. Jut eszembe: az nem lehet, hogy túl sok mentést csináltam a játék kezdete óta, és ezért hajigál ki? Kitörlöm az első felét, aztán meglátjuk.
Ezért a megbízhatatlanságért lettem hűtlen a Stalker-modokhoz, akkoriban be is írtam ide, hogy ha van kis szabadidőm játszani, akkor játszani szeretek, és nem folyamatosan szívni meg dühöngeni a fagyások, bugok, kilépések stb.-k miatt. Ezért a modért is nagy kár, mert a kilépésekkel megkeseríti, elrontja a játékélményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest