- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34554 üzenetére
Ne abba a lepcsohazba menj, amelyikben az anomalia van, hanem a masikba, fel a legfelso emeletre, es kesz, asszem ugyanaz a lepcsohaz, amelyikben te laktal.
Abban igazad van, hogy unalmas, ha sokat kell koricalni, ezert is nem tetszett annyira a Lost Alpha, sokat kellett csatangolni egyik palyarol a masikra (habar a valosagban is ilyen lenne), es en sem szeretem a sok fejtorot, meg az idetlen kuldeteseket...Az egyemeletes epulet meg az, amit forditottam, nem allja meg a helyet (de az angolban igy volt), es en elfelejtettem atirni, tobbek kozott azert, mert akkorjaban nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg erthetoen, mostmar egyszeruen Kozponti Aruhaznak kell hivni azt az epuletet, es kesz, mert a falu kozepen van, es jo nagy is, igy nem okoz gondot kitalalni, hogy hova kell menni.
Csak a szovegeket meg itt-ott javitani kell, es most nincs gepem, amin jatszani tudnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest