- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34383 üzenetére
Ez az a kuldetes, amikor atmegy ugymond a tulvilagra?
Ha igen, akkor ott egy csomot kell koricalni, az egyik banyaban megtalalod a szellemsztalkert akit keresel, es o utbaigazit, igazabol nem olyan nehez a kuldetes, de nehez majd a vegen megtalalni azt a pontot, ami visszavisz a rendes jatekba, videot kell nezni, maskepp nem igazan sikerul.
Viszont erdekes, hogy neked nincs Veles-ed, en ezt a szellemsztalker kuldit kihagytam az elso vegigjatszasnal, nem is tudtam rola, valahol elakadtam, neztem videot, es ott latom ezt az uj palyat, utanna aztan kiprobaltam, de tok folosleges dolog, semmi jutalmat nem kapunk ha jol emlekszem, vagy semmi olyat, ami fontos lenne.
Sztem Velest majd tudsz venni a Rostoki tudosoktol, csak teljesitsd nekik sorban a kuldeteseket, az elso asszem az, hogy le kell menj az X-mittudomen hanyas szamu laborba, ami gyakorlatilag mellettuk van.Nem is, az elso az a kuldi hogy nezz utanna az eltunt embernek, o egy szamzaras ajto mogott lesz, lebego tuzanomaliak kozott kinyiffanva.lelovod azokat a nyavajas repkedo uzeket, felveszed a PDA-t es kesz.
A neten keress ra a jatek cimere, es vegigjatszasra, a gepemet ujratettem, nincs mar meg az a link...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest