- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Nekiduráltam magam a Fotograf modnak, eddig tetszik is, főleg, hogy már magyarul is tud, így legalább értem, hogy mit csinálok (a tanácstalan bolyongás helyett, amit első alkalommal, nyelvtudás híján produkáltam, gyorsan abba is hagytam). Viszont elakadtam. Az Ipartelepen és az erdőben kellene 2 zsoldoscsapatot megtalálnom, majd csendben likvidálnom. A csapatok helyét a szöveg szerint piros kör jelzi majd, de semmi ilyet nem látok a térképen. Az Ipartelepen osonkodva egyszer egy dombtetőn távoli alakot láttam a távcsövemmel, aki engem távcsövezett, de amint közelebb mentem, eltűnt egy teleporton át. Előtte találkoztam Lukashsal, odaadtam neki a ládikát, elfoglaltuk a hangárt, likvidáltuk a katonai erősítést, állítólag megkaptam az erdőbe vivő átjáró helyét a térképemre, de az csak a Bár felé mutat utat. Ha meg átmegyek arra, akkor bukom a zsoldoslikvidálós feladatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest