- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekagi
tag
Sziasztok kellemes Karácsonyt
Pripyat pályát újra kezdem, gondoltam 10 zsoldossal elbánok, ovatosan cserkésztem be őket, s végén róka fogta csuka sztori lett
Ötven zsoldos volt, s utolsó mentésem hogy kuporgok egy ház legfelső szobájában ajtóra szegezett fegyverrel
-
Tekagi
tag
Pripyat-ba vicces sztori történt
Ott rohangáltam városban, egyik épületből kijött egy fickó s elkezdett sétálni előttem, piros volt célkereszt rajta, közelebb loholok, de csak sétál, állok, hát mondom csak nem lövöm hátba
de csak sétál, mögé álltam sétálok mögötte de nem zavarta
Végén meguntam s megkéseltem, lehet süket volt a zsoldos
-
Tekagi
tag
Kiderült hiba. Vettem hadseregnél hátizsákot elneveztem 1-nek s onnantól behalt minden töltés, mentések se működtek
-
Tekagi
tag
Behalt a mod
Katonai raktáraknál
-
Tekagi
tag
Már kezdtem menőnek érezni magam szervó páncélba s belefutottam egy falka vaddisznóba
-
Tekagi
tag
Én a the way to pripyat moddal játszom, Druganov valahogy ott se jön be. Valószinű javitom és eladom, gondolkozom a 2 kombináción, mesterlövész puska+sörétes vagy gépkarabély+ pisztoly.
-
Tekagi
tag
Sziasztok, átirtam kereskedők árait modban, vagyis lőszer árakat
Katonai bázison nem volt pénzem fegyverre, páncélra. Egy bug van játékban, küldinél Cordonnál megöltem 5 zsoldost, s mindig mikor átnézem őket adják pénzt
Mármint ha ingázok 2 pálya között. Szervoruhát szeretném megvenni
Meg fegyvereken filozok, melyik kéne (sörétes marad).
-
Tekagi
tag
Imádom ezt a modot
egyenlőre atom stabil, Vasárnap lesz időm tolni s kipörgetem
-
Tekagi
tag
Nahát....visszamentem megölni irányitót, bázison adták melót, s belefutottam 3 zsoldosba
lenyomtam őket, csak meglepödtem. Még mindig tétovázok melyik fegyvereket hurcoljam
sörétes az marad. Csináljak gépkarabélybol mesterlövész fegyvert?
-
Tekagi
tag
válasz
rétisün #36680 üzenetére
Stalker bázison főnök adott detektort, de küldi után visszavette
(irigy dög
) Még mindig fegyvereken problémázok, sörétest, mesterlövészt viszem, tuti, de gépkarabélynál sok lett választék hirtelen. Páncélt germánt megvehetném, de 45ezer, jobban járnák a megjavitanám kezdőt kb 8 ezeré?
-
Tekagi
tag
Amúgy detektort honnan a fenéből szerezzek?
-
Tekagi
tag
Dhampir nagyon jó az oldal(ad) mentettem is
-
Tekagi
tag
Imádom eddig ezt a mod-ot
pláne hogy kaptam segitséget küldikhez
-
Tekagi
tag
válasz
Dhampir #36674 üzenetére
Köszi
Lett rengeteg jó fegyverem, újra kezdtem s irtó mázlim volt, most vergődök melyik fegyvert is tartsam meg. (katonai ellenörző pontnál volt 4 zsoldos, ők harcoltak csomó húsival, 2 ormányosal, én meg távcsővön át néztem
1 zsoldos élte túl harcot, ő meg tőlem kapott egy sorozatot) Sajna páncéljukat nem lehetett leszedni
-
Tekagi
tag
Kutyák ellen milyen jól bevált a késelés
(mondjuk lőszerrel soher is vagyok)
-
Tekagi
tag
Lehet szólnak érte h hsz vadászat de nagyon szépen köszönöm RétiSün+Dhampir a sok segitséget. Egyenlőre bitang jó, semmi kidobálás
-
Tekagi
tag
válasz
Dhampir #36670 üzenetére
Képzeld Stalker bázison kaptam feladatott h gerendaházbol, katonáknál hozzak el egy laptopot, lelkesen mentem is, s massziv sortűzet kaptam, valami kommandós osztag oda beűlt
Pedig először csak pár húsi volt, mikor benéztem találok e valamit, meg katonai holttestek (akiket kifosztottam) amúgy itt nincsennek rejtekhelyek?
-
Tekagi
tag
Nem találom sisakot, de egy olyan agy zsibbasztó havert találtam katonai helyőrségnél, mellette barlangban
Volt is futás
-
Tekagi
tag
De azé köszi tippet sisakrol
-
Tekagi
tag
Feladom Sniper-t, 11x töltöttem be újra s kidobál, kiprobálom The way in Pripyat -ot. Azt dicsértétek
-
Tekagi
tag
Ez a mocsár meghülyit ( irom ezt úgy mintha normális lennék
)
-
Tekagi
tag
nah végre, mocsárba értem
de kezdek aggodni honnan vegyek új páncélt+ lőszert mesterlövész fegyverhez
-
Tekagi
tag
Köszi szépen
Jó ez a forum, volt egy kis technikai hiba inditásnál (hang volt, kép nem) de olvastam itt megoldást
-
Tekagi
tag
Jav: 25 perc után indult el telepitő
Szóval este ha hazaértem melóbol goooo zona)
-
Tekagi
tag
Elkiabáltam, fél órája tölti telepitőt s nem indul
-
Tekagi
tag
Megvan
a kulcsszó Fantom pack volt
Ha jól emlékszem ez volt legstabilabb verziók egyike, s volt pár poén is benne
Pl mikor alfások betaláltak s csetepaté után mentem kifosztanni testeket, mire odaértem, már 2 pofa szedte fel cuccaikat
fel is háborodtam
-
Tekagi
tag
Sziasztok, valaki tudna segitenni hogy Sniper mod-nak (teljes játék) mi a pontos neve?, Egyszerűen nem találom sehol
-
Tekagi
tag
Bevan kapcsolva persze, csak azt hittem van megoldás h ne néha találjak lehuzható páncélt hanem bárkiről
Mind1 is, rendelek kotró hajón a fickótol egyett ha lesz pénzem.Következő pályára nem megyek amig nincs exo páncél
-
Tekagi
tag
üdv, egy nagyon aljas tipp kéne
Hogy lehetne bárkiről lehúzni páncélt? Csak mert alfások főnökének páncélja jól jönne
(pláne h enyém már sárga)
-
Tekagi
tag
Köszi szépen
Mients átérek hajóhoz, átirom, most csak rohangálok aknakereső küldivel
Még szerencse h emberem nem tud kimerülni.
-
Tekagi
tag
Űdv
Szóval Snipernél nem lehetne átirni valahol h szerelők ne koppintsannak le, mondván túlságosan szétment fegyver,páncél.Fegyvereknél amúgy elvagyok kavarodva milyen legyen. Most mesterlövész puskával, géppisztolyal rohangálok
Majd valószinű az Alfa haverok kisegitennek fegyver ügyben
Na de értittek, azokbol se kell mind.
-
Tekagi
tag
Sziasztok, én ismét feltettem Sniper-t
Többé-kevésbbé stabil, csak hangot mikor beállitanám, nemes egyszerüséggel memoria hibával kidob
Na de ez legyen legnagyobb baj
Meg valljuk be Sniper mod kezdd legbarátibban, legjobb felszereléssel
Úgyhogy alfa osztagok rettegjenek
Mondjuk (emlitettem már) a potyalesőkkel volt bajom csak
-
Tekagi
tag
RétiSün köszöntem szépen tanácsot
2 kérdésem lenne, Zatonban kereskedőnél (mindegy melyiknél) hogy tudom feloldanni h minden féle lőszert áruljon? A másik kérdés, szóval sgm-ben tetszik hogy bal felső sarokban irja sebzést, lőtávot kézben tartott fegyvernél, ezt sniperben hogy lehetne előhozni? Lesz nekem gondom kordonnál az árussal? Mert képzödményt istennek se találom neki, bejártam egész pályát
Jah meg javitásnál kicsit rosszabb a cuccom már elküld a szerelő, ezen a hozzáálláson mivel változtathatnák?
-
Tekagi
tag
válasz
rétisün #30779 üzenetére
Nem megyek megnézni, feltettem gun addon-t s kinyirta snipert
Ehh nem vergödök sgm 2.2+gun addon az nem dob ki meg megy szépen. S legalább pénzem is lesz
Megtudná irni valaki m14-t venni fogom Zaton-on vagy el van rejtve? Most egy fantasztikusan jó ak-val rohangálok. 41-es tár és olyat sebez mint egy géppuska
Még elég pontos is.Megjegyzem a multkori összedolgozott modom nem volt tökéletes, pl első pályán nem volt meg a szokott helyén a képzödmény az árusnak. Sniperből csak a kezdő fegyvert sajnálom nagyon.
De valamit elnyomtam igy is, mert kivan kapcsolva npc-nél gránát és vigan dobálják
-
Tekagi
tag
Lesz abbol gond ha legyilkolok 4 stalkert??? Mert végeztem egy alpha osztaggal, jó messziről távcsőves fegyverrel, rohantam oda h fuh micsoda cuccokat szedek össze, odaértem és 4 jómadár már ott fosztogatta őket
Stalkerek voltak, nem banditák.Azé ez nem szép dolog tőlük....
-
Tekagi
tag
Képzeljétek, bejutottam az összemodolt Sniper-el Zatonba, addig talán ha 2x kidobott. Átléptem Zaton, ejj mondom felteszem trade modot legyen a hajón mesterlövész töltény eladó, kilépek, modolok, játék inditás,elindulok hajó felé 17x dobott ki hajóig ugy hogy még bárba be se jutottam
Bakker, mondom nehéz ügy skulot venni
Ennyire zavarhatná a trade? Visszatudom cserélni fájlokat szerencsére
Most szervoruhára gyűjtök) RétiSün hsz-át nem találtam ahol irta hol találta ruhát
-
Tekagi
tag
válasz
CJ4567 #30770 üzenetére
Jah én nem aggodok pénz miatt, Sniper mod van az meg irto könnyitetten kezd. Spécizett páncél, mesterlövész fegyver, meg egy iránytű
Sgm 2.2- vel eljutottam alfásokig, az ő fegyvereikért meg már nagyon jó pénzt kaptam
1 kérdés, nem lehet sniper modban beállitanni h bal felső sarokban mutassa fegyver sebzését?
-
Tekagi
tag
válasz
rétisün #30767 üzenetére
Köszi szépen
működik jól eddig, bár még Kordonnál emberkedek sniper fegyverrel
Alfások majd bizti megintenek sniperestől
Szeretek itt kérdezni, kulturáltak,türelmesek vagytok, köszönöm infokat mindenkinek
Pont ma láttam egy erélyes választ arra kérdésre hogy lehet pénzt szerezni játékban. Idézet:A Stalker az egy olyan játék ahol csalás nélkül kegyetlen nehéz pénz meg lőszereket szerezni, illetve csak akkor ha rengeteg időt feláldozol rá. Válasz: Mert egy nagy senki vagy. Meg anyukád is az volt mikor megellett, hogy egy alap játékban is csalsz. Töltsd le a misery-t ott sírjon a szád nyomorék takony. Ilyen senkiknek nem gép előtt kellene ülniük hanem vagy a sitten amiért volt pofád megszületni vagy valami speciális iskolában ahol megtanít valamelyik türelmes tanár, hogy hogyan menjél halkan és csendben anyukádba. 10 éves szarok írni nem tudtok....
Aztán az ember merjen kérdezni)
-
Tekagi
tag
Sziasztok, kicsit trükköztem modokal, mert xp-t feltettem (légyszi ne fikázzátok h vacak) feltetem snipert s meg se nyekkent, nem indult, feltettem sgm 2.2-t a telepitős verziot. Aztán a feltelepitett sniperből bin+ gamedata mappát átmásoltam
el is indult, szerintetek beválik ez igy?
-
Tekagi
tag
Nah királyság, az egyik legfontosabb dolog LA-ban, mindig legyen elem a lámpához
Most mehetek vissza kordon h vegyek
-
Tekagi
tag
válasz
Dhampir #30760 üzenetére
Én állandóan azt szeretnék, mindig gyűjtögetek
Most kicsit hűtlen leszek cop-hoz, kiprobálom Lost Alpha-t
iszonyú mennyi mod van a részekhez és egyet se probáltam ki.Vicces szitu volt, hidnál volt 6 katona, 5-t kilőttem, felmásztam vasúti kocsikhoz 6-ik ott aludt, hát nem volt egy idegbeteg tipus hogy mit lövöldöznek hid alatt
-
Tekagi
tag
Köszi Dhamphir de nem kokányolom már gépet, még pár honapig birja ki és cserélem. Nah kérdezni szeretnék, nagyon sunyi kérdés
Szidorovics pincéjébe sima sgm 2.2-be nem lehetne bejutni?
Ott az a sok sok holmi...)
-
Tekagi
tag
Lehet, nem is modokkal van baj hanem windows-om nem ok
már stalker shadow is kitesz engine hibával.
-
Tekagi
tag
-
Tekagi
tag
Nah találkoztam Alfákkal asszem, annyit figyeltem meg hogy irtó jó a felszerelésük és piszok pontosan lőnnek, aztán újra töltöttem mentést
-
Tekagi
tag
Csak fegyver,páncél játszik azoknál ládáknál? Lőszer,gránát nem?
-
Tekagi
tag
válasz
rétisün #30743 üzenetére
Abakan a fegyver neve, már távcsőves
ehh most mocsárba mászkálok azt a katonai csomagot keresem, kerestem. Meglesz csak türelmetlen vagyok
Már van bulat páncélom is
Úgy értem hogy a fém detektoral mászkálok, a 6 katonát megtaláltam
Jó kis mod ez eddig
A pályák között mászkálhatok? Kordonba sok sok lőszert tettem el, későbbi fegyverhez.
-
Tekagi
tag
válasz
xFreex #30741 üzenetére
Köszi
este már aknakereső miatt rohangáltam, találtam egy rpg-t is, cipelem lelkesen, de asszem megy majd ládába vagy eladom. Viszont megvan egyik kedvenc szovjet gépkarabély,Obokaan asszem a neve,mocsárba minden csöves bandita ezzel rohangál
Azokra alfásokra leszek kiváncsi, mostmár jöhetnek, igy ez jó fegyverzet ami van)
-
Tekagi
tag
válasz
Balathruin #30739 üzenetére
Köszönöm szépen
most sgm 2.2-vel játszom, az hiba benne h kikapcsoltam aknákat és mocsárba mégis bekovályogtam valami aknamezőre? Kicsit utána olvasok ennek a mocsár pályának, jó lenne az az égbolt brigád bent lenne, alig van már mentőládám
-
Tekagi
tag
Nahát... a 3-ik képen mennyi fehér pötty van térképeden
Ez mod? Melyik ha nem titok? Csak ne azt ird h Sniper
kikapcsoltam automentést is mégis dobál ki betöltésnél.
-
Tekagi
tag
válasz
Habugi #30726 üzenetére
illetve nem árt az automatikus mentést kikapcsolni....
Köszi, de hol tudom kikapcsolni? Snipert visszatetem, elvégre elfér, atm bázisnál elkezdte hogy betöltésnél hibát talál,kilép, feltettem egy fix-et aztán el se indult, még szerencse hogy nem később csináltam ezt a zseniális megoldást
Most telepittem újra
-
Tekagi
tag
-
Tekagi
tag
válasz
rétisün #30725 üzenetére
Letöröltem, elöször sgm-t probálom ki, volt egy kis gikszer vele de újratelepités után megy remekül
Egy szovjet oldalrol szedtem le, install exe-s sok szovjet nyelvű pakk-al (gamedata-k) csomagban.Mindet fel se tettem, sgm-t, 2 nem tudom mit
meg a fixet de remekül műkszik.Fegyverekel is elégedett vagyok, a kinálattal. Nagyon vicces volt mondjuk h falu megtámadásánál egy stalkert követtem akinél nagyon jó sörétes volt) Most az a kedvenc fegyó, snipert szeretnék mellé szerezni.Páncélt meg passz honnan szerzek. Utolag is kösz a forditást és a forumon lévő sok hasznos infot
-
Tekagi
tag
Letöröltem sniper moddal való játékot, nagyon könnyitett verzió. Forumon olvasgattam, sgm mellett döntöttem hogy feltelepittem, dicséritek
Még elején bogarászok az elfoglalt falúba, rejtekhelyeket keresgetem
Az mondjuk nem hátrány hogy nincs 800féle fegyver.Az már inkább h nem találok jó páncélt, nah de majd kialakul)
-
Tekagi
tag
Sziasztok, én miután végig vittem StalkerCoP-ot elkezdtem mod-al probálgatni. Kezdetnek Sniper moddal játszom, hááát..az alapjáték van összekalapálva moddal
De tetszik eddig, talán 2x ha kidobott (még csak most mentem át mocsárba) szóval aki játszott vele, megirhatná hogy végig ilyen jól működik e
Azt hiszem sgm alapjára készitették, jópár extrával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest