Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok
üzenetére
De érted, a kaja drágább mint egy medikit, pedig egy kenyér sokkal könnyebben beszerezhető, elkészíthető mint egy medikit

Olvastam éppen hogy a chimera vagy bloodsucker hús a legjobb, fertőződést ad de tápláló, csak éppen az a rossz hogy a karakterem RENGETEGET akar enni

És ez a rookie mod, a sérülés viszont tetszik, hogy én is de az ellenfél is gyorsan hal, meg nincs detektorom az elején hanem oda megy a lámpa, meg a kés a fegyver helyére megy, de ez a kajás dolog picit felhúzott
Ha nem válik be a mod akkor megyek Arsenal Overhaul + AF3-hoz.
AF3 nélkül viszont nem Zóna a Zóna már, a kitörés nagyon durva, főleg az utána lévő viharfelhő, a köd, az időjárások, a kitörés utáni vihar közbeni napsugarak effekt kihasználása, a grafikán döbbentem, a kihalt kinézet is illik a Zónára
Vagy ez import kaja lenne?
Olcsónak meg boar vagy flesht ajánlanak csak a boar több radot ad.
1500mSv-ig nem vesztek életet, és a chimera adja a legtöbb radot, tehát egyek mutáns kaját?
Viszont nálam Tremor kiverte a biztosítékot, még ő mondja hogy meg tud gyógyítani ezt ennyiért, majd utána hogy többit is megtudja de ahhoz még megint pénz kell hogy mást is gyógyítson

Ez tényleg szenvedés.
Ja, és nagyon lassan magától is eltűnik a radioaktivitás.
A nem egészséges kaja elvesz a HP-ból, ilyet valóságban nem láttam még

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield