-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Tekagi #36677 üzenetére
Jól tetted, de nem az én oldalam, mindez Dodopek, Shield és tzsweb érdeme.
(#36678) Tekagi
Detektort venni lehetséges, de már nem emlékszem rá, hogy kitől, talán a kereskedőtől. A Svarog és a Veles is meglegyen, mindkettő jól fog jönni, ha nem tévedek.
Érdemes lehet visszaolvasni a fórumkereső találatait.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tekagi #36672 üzenetére
Lesz majd egy ilyen, innen idézve:
Fontosnak tartom még megemlíteni azt is, amennyiben DX10-ben, vagy DX11-ben játszunk és elérjük az Underground-ot, ott kénytelenek leszünk DX9-re visszavenni a grafikát, különben nem fogunk továbbjutni összeomlik a pálya végén a játék). Ismert hiba, sajnos nincs rá javítás.
-
-
shield
Topikgazda
válasz
Tekagi #31827 üzenetére
Ezek szerint nézd át a fájlokat. Javítás és eladás.
bad_cond = 0.0
buy_item_condition_factor = 0.0
Ezeket keresd a fájlokban és így írd át őket 0.0-ra. Esetleg lehetnek eltérően a fájlok, ezért a környezetben keresd ezeket. Remélem tudtam segíteni.Javítási kondició levétele az elhasználódott eszközök javíthatóságáért
....configs\misc\engineer\stalkers_upgrade_info.ltx
bad_cond = 0.0
-------------------------------------------------------------------------
Eladási kondició levétele az elhasználódott eszközök eladhatóságáért....configs\misc\trade\trade_generic.ltx
trade_zat_b30_stalker_trader.ltxbuy_item_condition_factor = 0.0
(SGM Braz 1611....configs\misc\trade\trade_generic.ltx
\trade_jup_b202_stalker_barmen.ltx
\trade_zat_b30_stalker_trader.ltx....configs\misc\trade\order_traders\ --minden kereskedőnél)
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30788 üzenetére
az árusokat a gamedata\configs\misc\trade mappában található fájlokbapiszkálással lehet jobb belátásra téríteni, ha az adott cuccnál no trade van, akkor nem foglalkozik vele, ha olyan számokra cseréled, ami a többi árunál van, akkor olyan arányban fogja adni-venni.
a javításhoz valahol korábban (pár éve
) már egyszer kibogarásztam, mit kell átírni, megpróbálom megkeresni.
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30785 üzenetére
nem kell mindig telepítgetni a másik modot, elég ha átnevezed, amit éppen nem használsz. egy CoP mappában simán lehet pl. egy gamedata_enot meg egy gamedata mappa, ha a gamedata az sgm-hez tartozik, az sgm fog indulni. ha enotozni akarsz, átnevezed gamedata_sgm-re, a másikat gamedata_enotról gamedatára, és máris van egy enotod.
csak a mentéseket ne keverd össze. -
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30783 üzenetére
a komlett fegyvert, vagy csak a 'távcső-nézetét'?
dehogyisnem, ha benne van az sgm-ben is, akkor elég csak a fegyver config fájlját átírni, hogy azt használja. persze előbb a sniper gamedata mappájában meg kell keresni, melyik fájl tartozik ahhoz a nézethez, megkeresni az sgm-ben, benne van-e, ha nincs, beletenni, és hozzárendelni ahhoz a fegyverhez, amelyiknél azon a távcsövön akarsz kukucskálni
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30778 üzenetére
ha elmész a szkodovszkra (vagy amelyik pályán vagy, a 'központba') és nem lett az összes mindenki piros, meg nem támadnak rád, akkor nem gond. de a stalker játékok már csak ilyenek, sietni kell a cuccért
(#30777) Riot Gin: őszintén szólva, én nem nagyon követem, mikor milyen mod jelent meg, de ha kijött volna a CoC-ból valami sztoris mod, itt valószínűleg lett volna, aki belinkeli.
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30774 üzenetére
a sevcsenko-n van, igaz nem mindig exo van a batyuban, nálam az első 2 alkalommal az volt, utána már nem. lehet, elkezdem még egyszer, már csak kiváncsiből is, most mit találok, bár a legutóbbi sniper verzióban lehet már nincs is benne.
mod: nem is a sniperből, az enotból jött ki valami újabb verzió, abban amúgy sem volt ott a batyu.
-
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30768 üzenetére
na itt ilyen választ nem fogsz kapni, én legalábbis még nem találkoztam ilyennel, pedig több mint 10 éve vagyok ide beregisztrálva.
de jó eséllyel ki is tennék a moderátorok, aki ilyen hangnemben válaszolna.aztán meg hogyan kérdeznék azután, hogy így válaszoltam valakinek? márpedig a stalkereknél, főleg az olyan modoknál, ahol a sztori se a 'gyári' bizony elkél a segítség.
-
SaGa59
őstag
válasz
Tekagi #30751 üzenetére
Ráadásul baromi messziről kiszúrnak. De egy jó távcsövessel le lehe szedegetni őket olyan távolságból, ami még nincs az ő akciórádiuszukban. Zatonon egyszer majdnem elkaptak, de szerencsére közéjük gázolt egy kisóriás valahonnan, és amíg azzal voltak elfoglalva, addig közelebb tudtam kerülni és aki maradt (az óriást kinyírták), az már nem volt ellenfél.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30732 üzenetére
"snipert szeretnék mellé szerezni"
a sniper verzióban azzal kezdesz. utána egy géppiszolyt vagy sörétest könnyebb szerezni (elvenni a hulláktól) mint ebben a verzióban sniperhez jutni.
amúgy ha előbb nem, jupiteren a mozdony tetején (ami a keleti alagúttól induló sínen áll) szokott lenni egy, bár úgy emlékszem csak mosin-nagant.
-
rétisün
veterán
válasz
Tekagi #30722 üzenetére
jó régen játszottam már vele, de azért az rémlik, hogy (nálam, mert ugye mindenkinél más) egész jól ment, amúgy sztem a legjobb sgm 2.2 lapú mod.
azért az simán előfordulhat, hogy régebbi mentést kell visszatölteni, illetve a modoknál ajánlott jó sok mentést csinálni. nem quicksave-t, hanem menüből, illetve nem árt az automatikus mentést kikapcsolni. ezt most így hirtelen nem tudom, miért, de van, hogy a játék nem szereti az auto-mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest