Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok
üzenetére
Megtapasztaltam
Levettem az ugrást, nem OP a Vintorez annyira.
De Szakáll nagyon durva lett... Potom pénz a Vintorez meg minden más, még az Artifactok is olcsók, és nagyon drágán el lehet adni neki, tehát egy kis bug: megveszek olcsón sok artifactot, majd eladom neki drágán... Már milliomos vagyok
És maxos F2000, Vintorez, maxos katonai páncélruha de fejlesztetlen sisak a szerszámkészlet hiány miatt, maxos Lynx SVD, és picit tuningolt egyedi SPAZ12... Felraktam Masterre hogy egyensúlyozzam, az Iránytű artifactnál elsőre reagálni nem volt időm, másodjára nem beszéltem hanem Vintorezzel mindenkit ledaráltam 
Tetszik hogy élőbb a Zóna, éjszaka megtámadott egy macskaraj + valami háromfejű snork csak nagyobb és nem volt orrmánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hollow Knight és Silksong
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Levettem az ugrást, nem OP a Vintorez annyira.
És maxos F2000, Vintorez, maxos katonai páncélruha de fejlesztetlen sisak a szerszámkészlet hiány miatt, maxos Lynx SVD, és picit tuningolt egyedi SPAZ12... Felraktam Masterre hogy egyensúlyozzam, az Iránytű artifactnál elsőre reagálni nem volt időm, másodjára nem beszéltem hanem Vintorezzel mindenkit ledaráltam
shield