Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Te, nem tudnam megmondani, az az igazsag. En valoszinuleg mindent a minimumra tettem, es eldocogott rajta minden.
Ha nem tudsz donteni hogy Enot vagy Geonesis, akkor valaszd az AMK2 Devolutiont, azt is megtalalod
Tenyleg nem tudom mit mondjak, mivel mindketto fasza, de vigyazz, a Geonesishez is jar egy fix, talan MusicKing-nel megtalalod, mintha.Anelkul neki se kezd a Geonesisnek, mert kb a jatek 2 vagy 3/5-enel bajok lesznek, van egy leiro tablazat, amiben nem fer el annyi karakter, bit, ilyen hulyeseg, mint amennyi kellene, es akkor jonnek a mentes - betoltes, palyalepes fagyasok.NE FELEDD A GEONESIS FIX-ET !!!!!!
Ha hogy a fenebe nem lehet ? akkor nincs otletem, en mar nem tudom honnan szedtem le, sajnos.
Saga59, MusicKing, Shield, Dodopek,Pel, LeoDelux oldalarol akkor valoszinuleg, de mar nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield