Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
CJ4567
üzenetére
Te, nem tudnam megmondani, az az igazsag. En valoszinuleg mindent a minimumra tettem, es eldocogott rajta minden.
Ha nem tudsz donteni hogy Enot vagy Geonesis, akkor valaszd az AMK2 Devolutiont, azt is megtalalod
Tenyleg nem tudom mit mondjak, mivel mindketto fasza, de vigyazz, a Geonesishez is jar egy fix, talan MusicKing-nel megtalalod, mintha.Anelkul neki se kezd a Geonesisnek, mert kb a jatek 2 vagy 3/5-enel bajok lesznek, van egy leiro tablazat, amiben nem fer el annyi karakter, bit, ilyen hulyeseg, mint amennyi kellene, es akkor jonnek a mentes - betoltes, palyalepes fagyasok.NE FELEDD A GEONESIS FIX-ET !!!!!!
Ha hogy a fenebe nem lehet ? akkor nincs otletem, en mar nem tudom honnan szedtem le, sajnos.
Saga59, MusicKing, Shield, Dodopek,Pel, LeoDelux oldalarol akkor valoszinuleg, de mar nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield