- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #30727 üzenetére
Phejj, na ezért nem modoltam kb 5éve Stalkert.., egy ideje elfelejtettem már de most újra világos lett micsoda móka ez..
Pepitában laza egy nap után..
Remake aka EnhancedEnvironment minden verziója ha a ReShadet is használjuk belőle.., KUKA. Miért? ... Erről szólt a #30723.., sajnos.
Mélytöröltem az egész hóbelevancot, Steam újrainstall (+szűz COP biztonsági másolat..) és ráment az Absolute + AtmosFear.., nem fagy nincs CTD. Oké.., cserébe csúnya a Remakehez képest, gagyi AA, régi alap Armor/Weapon/NPC skinek.
Gondoltam egyet és kaptak harmadiknak egy SweetFX-et.., ollé, SMAA powa!Viszont.., textúrák ugye rosszabbak, a fegyó/armor/npc textúrák pedig még mindig gagyik..
Na gondoltam egyet és rátoltam a Remake aka EE textúráit.., itt egy csodálatos dolog történt, kín szenvedéses betöltés után olyan szintű hangrobbanással egybekötött CTD-t kaptam, hogy féltem h gajra ment a fejhallgatóm..Oké, ez így nem lesz jó konstatáltam..
Mélytörlés #2.., óóó nemgáz van mentésem..
Csavartam egyet a történeten.., elsőnek ráment a Remake aka EE de ReShadet töröltem belőle.
Próba megvolt szépen futott, zéró CTD viszont ReShade híján nuku AA, textúrák ugye pengék/újak különös tekintettel a feljebb többször kiemelt trióra de az egész játék színe valahogy totál vérszegény volt.Na.., nagylevegő, Remakere elsőnek ráment a SweetFX, SMAA powa #2 (
), szín még mindig viselhetetlen.., tesztelgetés, mentés/betöltés stb.., már elég jól tudtam mivel lehet kinyírni/CTD-be hajszolni, hibátlan, ok..
Harmadiknak Remake & SweetFX nyakába oda tettem az AtmosFeart is..
Annakvalószínűségétvalószínűtlenségét hogy ezt hosszútávon túléli a játék, még tetéztem egy FOV Switcherrel is..Most tettem bele egy órát és teljesen hibátlan.., megvannak az UHD textúrák, SweetFX nyomja az SMAA-t, minden másért pedig az AtmosFear felel..
Meg kell mondjam eszelősen jól néz most ki a játék, kíváncsi vagyok ezzel a hibrid megoldással/modolással meddig tudok játszani mire rámköszön egy megkerülhetetlen CTD, ami kinyírja a storyline folytatásának lehetőségét..
Jah igen.., így a végére egy slusszpoén.., a végtermék valami csoda folytán rámászik 3magra is amikor az első elérné a 100%-ot. Nem tudom, meg se kérdezd, viszont ezalatt az egy óra alatt nem láttam az első magot 100%-on, 90-95%ig felmászik és ott felébred téli álmából a második ill. a harmadik, egyszerre.
Ha tippelnem kéne a SweetFX/AtmosFear valamelyike váltja ki/bírja ilymódon működésre a CPU-t.. -
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #30724 üzenetére
Egy 2016 áprilisi verzió van most rajta.., ennél újabb?
Eszembe jutott még pár dolog, azokat még kipróbálom és ha egyik sem segít akkor ez a mod kuka és csekkolom azokat amiket linkeltél. Ezek egyébként elvileg részét képzik a mostaninak..
-
Habugi
addikt
válasz
CJ4567 #30720 üzenetére
SSD-n persze, Stalkert nem rakunk máshova..
Visszatérve kicsit a graf modra.., szép lenne, jó lenne, viszont tiszta egy merő bug!
Próbálgattam a Pabu által először majd másodjára linkelt verziót is, tiszta telepítésekkel.., az indításnál betöltödő MasterEffects ami az SMAA-ért és egyebekért felelős sajnos random kikapcsol.
Ott kezdődik hogy bármilyen Presettel csinálok egy mentés, majd ingame menüben valami minimális beállítást változtatok, pl DoF On/oFF vagy vsync On/oFF, nos akkor a mentés onnantól kuka, nem bírja a mod és XRengine hibával elszáll..Nem lenne gond egyébként.., beállít & nem babrál szinten sima ügy, viszont random kikapcsol a MasterEffects.., hol F5-re (quicksave), hol attól ha éppen vállhoz emelem az AK-t.., nincs hotkey amivel vissza lehetne kapcsolni..
Ha ilyenkor mentek, mondván majd újraindítom akkor restart után is kakukk, úgy tudom újra működésre bírni ha az egész modot újra rátolom a játékmappára..Ami azért nem gégé (azon felül hogy röhej lenne..
) mert a nélküle készült mentés betöltése = crash.
Olvasgattam kicsit, a készítő bármilyen crash esetén a beállítások visszábbvételét javasolja..a nagy textúrákra hivatkozva.., cirka ~3GB vRamot eszik amúgy amikor fullosan működik, nekem van 8GB a VGA-n de gondoltam teszek egy próbát ezzel, mondanom sem kell semmit nem ér sajnos..
user.ltx-et is próbáltam a hibátlan működés állapotában írásvédetté tenni, nem hozott eredményt.
Szóval ez így egyelőre kuka és kereshetek valami mást/köztes megoldást..
Btw.., megnéztem OSD/RTSS nélkül hátha arra háklis/amiatt kapcsol ki a ME, nem nyert.
Továbbá VGA OC nélkül, saját parancsikonnal rendszergizdaként, utána WinXP & 7 kompatibilitással, semmit nem értek. Avastot kilőttem, kivételekhez/nem buzera részleghez hozzáadtam az egész COP mappát, semmi eredmény..
Kiszedtem Programfilesból hátha jogosultság hiányban szenved, semmi eredmény..Steam Offline mode.., esetleges felhőben tárolt beállítások/mentések.., Gizinéni bozontos szemöldöke se kavarhasson be, zéró eredmény.
Most így hirtelen meguntam..
Szerintem nem is a mod/ME hibás, hanem szokás szerint ez a sz@rkupac Win10 boldogít..
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #30717 üzenetére
Rendben, így teszek.
(#30718) CJ4567:
Igazából fogalmam sincs, megszokás.
Nem-nem, semmiféle DoF..RAM.., ugye elvileg a híres Stalkerek féle egy-egy pillanatig tartó beakadásokért ez a felelős, még nem tapasztaltam de Pabu erősen érvelt szóval megkapja.
A mod ellenére is elég szépen fut, ettől persze még más pályákon simán lehet majd belőle 15fps.. -
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #30715 üzenetére
Elég hintaló volt hozzá leírás, kicsomagolva ~6GB lett, elvileg az összes létező textúrát felülírtam egyből.
Reshade mappát megtaláltam, az is ment a helyére de semmit nem írt felül. Elvileg minden megy.., elvileg.Baromi jó egyébként, próbálgattam az előző post után még cirka negyed órát, Zatonban feloszlott a köd és kisütött a nap, már láthattam is belőle valamit, eddig állati klassz!
FPS 80+, egyelőre..., itt, rosszabbra számítottam. vRamot eszi rendesen.Nem tudod véletlen a Steames COP-ban már javítva van hogy 3GB-nál több RAM-ot is kezelni tudjon vagy még mindig hax/mod kell hozzá? Amennyiben utóbbi, az még akkor hátra van.
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #30713 üzenetére
Kösz Pabu!
Ez egy fokkal élhetőbbnek tűnik most, még mindig nem LA de egyelőre alig láttam belőle valamit, lehet csak az kezdő map ilyen.
Magyar felirat boldogított, graf beállításokban a DepthofField = látószög.. -
Habugi
addikt
Üdv Stalkerek,
A segítségteket kérném.., az utóbbi 2-3évben hozzá sem nyúltam más Stalker játékokhoz csak a LostAlphát pörgettem ki párszor. Előtte természetesen megvolt a többi is, azok sem egyszer..
Gondoltam belekezdek megint egy CoP-ba, viszont.., szóval így két LostAlpha végigjátszás után elég lehangolóan buta a grafika, LA után konkrétan nagyon gáz.
Olvasgattam a topicban, az utóbbi időben volt jó pár mod ajánlás, továbbá az összefoglalót is átnyálaztam, ennek ellenére tanácstalan vagyok.Graf modot keresek, ami elsősorban a látványvilágon dob.
Látóhatár, fű árnyék stb.., esetleg fegyver textúrák.Tudnátok esetleg ajánlani nekem valamit?
Nem kell se új pályarész, sem új sztory sem semmi egyelőre. A natúr CoP-ot tolnám végig de lényegesen pofásabb köntösben. Steames verzió van meg, pontos ver. számot hirtelen nem tudok mondani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest