- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok #28518 üzenetére
Megtapasztaltam
Levettem az ugrást, nem OP a Vintorez annyira.
De Szakáll nagyon durva lett... Potom pénz a Vintorez meg minden más, még az Artifactok is olcsók, és nagyon drágán el lehet adni neki, tehát egy kis bug: megveszek olcsón sok artifactot, majd eladom neki drágán... Már milliomos vagyokÉs maxos F2000, Vintorez, maxos katonai páncélruha de fejlesztetlen sisak a szerszámkészlet hiány miatt, maxos Lynx SVD, és picit tuningolt egyedi SPAZ12... Felraktam Masterre hogy egyensúlyozzam, az Iránytű artifactnál elsőre reagálni nem volt időm, másodjára nem beszéltem hanem Vintorezzel mindenkit ledaráltam
Tetszik hogy élőbb a Zóna, éjszaka megtámadott egy macskaraj + valami háromfejű snork csak nagyobb és nem volt orrmánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Fűnyíró topik
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest