Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CJ4567 nagyúr válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetéreNincs modbeállítás menü. Lehet az AtmosFear 3 fixet fel kell raknom hozzá, úgyis sokat ad a játékhoz, SGM-nél amikor Uncle Yarral kellett a zsoldosokat kitisztítani Kopcacsiban, úgy hogy éjszaka volt köddel, olyan durva hangulata volt, ráadásul szinte a zsoldosokat se láttam, az alapján tudtam őket lelőni hogy láttam mikor lőnek és honnan  Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom. Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom.Azért akarom kikapcsolni, mert szerintem valósághűtlen, eddig se tört ki újra az atomerőmű.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- World of Warships
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom.
 Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom. shield
 shield