- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Medvelászló #35064 üzenetére
Amúgy innen is leszedheted, a skyfix is elérhető.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #35068 üzenetére
[link] Talán innen elérheted itt is full pack van de gondolom maga a mód telepítője is benne van akárcsak dodopek-nél az összefoglalóban.
-
rétisün
veterán
válasz
én egyszer azért kezdtem újra (már nem emlékszem hányadszor
) mert a gun addonnal túl könnyű volt. egyrészt túl jó fegyverekhez lehet jutni már az elején (alpha csapattól, pl.) másrészt ezekért a fegyverekért olyan sokat fizetnek a kereskedők, hogy nincs kihívás a játékban. nagyon gyorsan fullos exokat, fegyvereket vehetsz mert egyszerűen annyi pénzed lesz, hogy nem is tudod mire költeni.
viszont egy gun addonnal kezdett játékból már nem tudod utólag kivenni a gun addont.
-
Aarpok
őstag
válasz
"Egy fullos SGM2.2: SGM 2.2+ fix, guns add on+ fix, Absolut sctructures pack, Absolut naure pack, Athmosfear 3.0 SGM 2.2+Merge pack, SGM 2.2 magyarítás by PeL& LeoDelux, + pár apróság Leotól. (Nano hud, több pénz a hulláknál, gyors pack, fény beállítás a fejlámpához, minimap, és még sok minden más. dodopek-től."
Ez az összefoglalóban van
Egyedül a skyfix hiányzik belőle.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #33740 üzenetére
Nyisd le az összefoglalót ott talász egy fullos SGM2.2 Dodopek-től részt azt szed le és meg lesz minden.
-
Dhampir
félisten
válasz
Medvelászló #29915 üzenetére
Képződött egy Béres Calcium, ami hasznos ajándék. Csak azt nem tudom, hogy melyik anomáliából származik, mert zöld színű tablettákból áll.
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #25101 üzenetére
nem kell leállítani, ha a videokártya kimenetére van kötve a monitor, akkor automatikusan arra fogja küldeni a képet a windows.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #22847 üzenetére
Sziasztok!
Kösz mindenkinek a gratulát. Sajnos valszeg sosem tudok majd elhelyezkedni benne, de ez van. Nyáron lapátolni, az még mindig jobb, mint mondjuk aszfaltozni a 35 fokban...
... Fejenállva... :-D -
op.erik
aktív tag
válasz
Medvelászló #22847 üzenetére
gázálarcban...
-
Dhampir
félisten
válasz
Medvelászló #20468 üzenetére
Pont annyit kell. Alapjáték-AMK-Patch-Magyarítás
A gamedata mappát kell az alapjáték főmappájába áttenni és a többit is ugyanoda, amelyekkel felülírod a már behelyezett állományokat.(#20458) rétisün
A mocsárban kezdőként olyan drága minden, hogy még F6-repeszgránátra sem futotta. Inkább a ruhámat, maszkomat, fegyvereimet javítottam és fejlesztettem tovább egy kicsit.
Az egyik kínkeservesen megszerzett elektromos képződményért olyan keveset adnának (3000 rubel körül), hogy inkább el sem adom.
lett 4 darab matracom, abból hármat a vadász bajtársaknak és Kalgánnak adtam el, többet adtak érte (720 rubel/darab), mint a kereskedők.
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #20445 üzenetére
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #20166 üzenetére
Csak itt zsoldosok. De nagyon hasonló a hozzá(d)állásuk....
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #20163 üzenetére
melyik mod? AMK? abban valamiért ez a pda-keresős-bizonyítós rész kimaradt, egyből elhiszik, hogy reszketeg volt, aki eltüntette a stalkerokat. (vagy stalkereket?
)
-
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #20159 üzenetére
Köszönöm, viszont kívánom!
Múltkor volt szó a Stalker Dialog Helper-ről, nektek hogy sikerült működésre bírni? Nálam már a fájl megnyitás sem megy. Sem a 4.2-vel, sem az 5.0-val.
Egyáltalán fordított valamit értelmesre? Nekem most oroszból kellene segítség. -
op.erik
aktív tag
válasz
Medvelászló #20093 üzenetére
gamedata/configs/weapons mappa
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #19997 üzenetére
A halászfalu mellett van egy teleport, jelöli is a térkép. És egy ugyanolyan van a bázis mellett, kifelé.
-
janinitez45
tag
válasz
Medvelászló #19993 üzenetére
Sya !
Ha felvetted a ládát sanyával még elkell menned a tanyára ott a másik doboz , ezzel a kettővel meny vissza a szerelőhöz . -
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #19847 üzenetére
Csak ott, nekem még sehol máshol nem állt le.
AF3 effektek benne vannak, de finomhangolni nem lehet őket. Ahogy most is, légyszi szólj, ha elírást, vagy pontatlanságot találsz. Köszi! -
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #19842 üzenetére
Ez a bajh! Párbeszédben kéri, hogy adj neki gyógyszert, nem?
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #19838 üzenetére
A töltőkép tényleg fura először, de csak a mocsárban csinálja.
Komolyan kérdem, adtál neki gyógyszert? Kér az elején.EGY FONTOS INFÓ! HA A KITÖRÉS A VADÁSZ BÁZISON KAPNA EL, ROHANJ ÁT A TELEPORTON A HALÁSZFALUBA, MERT A BÁZISON KIFAGY A KITÖRÉS VÉGÉN. HA ÁTÉRTÉL, VÁRD MEG, HOGY A SCRIPT TELJESEN LEMENJEN, SÜSSÖN KI A NAP, UTÁNA MEHETSZ, AHOVA AKARSZ.
PDA térképen angol, vagy magyar az átjárók neve?
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #19835 üzenetére
Adtál neki gyógyszert? Sebesült az a szerencsétlen. Patchet feltetted?
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #19821 üzenetére
Kb 15 perc múlva töltheted innen, addigra megy fel. Telepítés a szokásos. Alapjáték 1.6.0.2., amk devolution, amk patch, magyarítás. Mivel új játékot kezdesz, légyszi majd nézd meg a térképen, hogy mi a neve az átlépő pontoknak. Pl Az Alföldre/To the Lowland To Zaton/Zatonba Acces base/bejárat a bázisra.
Mod
Patch
magyarítás
Saját szerver, gyorsabb, mint a nyilvános dolgok... -
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #19821 üzenetére
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #19819 üzenetére
AMK 2.0, frissen elkészült (hibajavítási céllal még tesztelendő) magyarítás van hozzá.
(#19816) Dhampir: el kell vigye, én a laptopon 630M-el játszok 1600x900-ban.
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #17840 üzenetére
braz: én torrentet töltöttem innen, ez telepítős, tudtommal javítás nincs hozzá (nagyon nem is kell, nem nagyon fagy, meg crashel) magyarítás a fentebb linkelt oldalról.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #17840 üzenetére
Way in pripyat:
Alapjáték 1.6.0.2, oldalamról, letöltések/direkt letöltésekből leszedni az all in one verziót, alatta lévő magyarítást, szokásos módon összepakolod, játszol...
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #17837 üzenetére
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #15919 üzenetére
Ha az all in one pakkot használod, akkor nem kell utána semmi más, csak a magyarítás.
Antonius! Feltöltheted ide is a képeket, vagy emilben is küldheted, esetleg privátban is jöhet.Mindegy.
Ha elakadok, majd szólok, hogy milyen képet nem tudok beszerezni.
Nem tudom elégszer megköszönni.
Én most indulok a kórházba. Már ha lesz rá időm...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Medvelászló #15915 üzenetére
Nalam mukodik, de DirectX10-re tedd a kep beallitasokat a jatekban.A CPU Control sem art melleje, mondjuk nem biztos hogy szukseges.Nekem olyan siman fut DX10el, hogy nem is hittem el hogy a Stalkerrel jatszom
DODOPEK : nem tudom meddig haladtal a jatekkal, nekem minden kuldetes megvan, vissza kell menjek az elozo palyakra...de most ott epp kifagyott, ahogy lattam a virusirtom frissitett, es az XEngine bekrepalt.
Most probalom ujra betolteni, de lehet hogy valami bibi lesz magaval a mentessel is...
Csinaltam neked FRAPS-el jopar kepet, a kuldetesek kapcsan... -
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #15917 üzenetére
Nazdarovnye!
Ha nem érnéd el a all in one oldaláról, akkor próbáld meg innen. -
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #15915 üzenetére
Nekem bajos volt, de pl Antonius kollégának kifogástalanul ment vele...
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #15913 üzenetére
Nem változott a 2.2-höz képest. Tök más! Más pályák, más lények, más küldetések... Az alapjáték pályáiból, és küldetéseiből csak Pripyat maradt meg, küldetés meg egy sem. Szerintem teljesen játszható a magyarítással. Csak a scriptek nincsenek magyarítva, de azok nem is lesznek, illetve a fegyverek leírása, de az meg mellékes.Minden más magyar.
Ha rászánod magad, használd az english all in one verziót, mert abban minden fix, és extrák is benne vannak. Ja, és a magyarítás is csak azzal megy hibátlanul...
-
ViZion
félisten
válasz
Medvelászló #15891 üzenetére
Hello! út piripócsra [link]
ez jó, le kellett nyúlnom...
Minden infó az oldalon. Mit tartalmaz a mod? Szörnyek, fegyók, véééér, szörnyek, zombik, skulók, stalkerek, szörnyek, nagyobb szörnyek, sugárzás, szörnyek, vonat, híd, növények, szörnyek, anomáliák, kitörések, szörnyek...
Kb. ennyi. -
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #15212 üzenetére
Ez teljesen más küldetés ebben nem lesz harc az angyalokkal
Spoiler:
Ezt a küldetést Gonta adta neked és most a 3 hely vizsgálata után beszélned kell vele.Ez után várni kell majd 1 - 2 napot míg jön infó és értesít a játék majd beszélni kell ismét Gontával.Találkoznod kell egy hajnalossal akit elkísérsz majd a kör-antenna közelében lévő többi társához és ott nem angyalokkal hanem 7 v 8 bloodsucker - el kell harcolni (4 - ből nálam 1 maradt életben szerencsére az akinek kell).Ez után követni kell a PDA a jelét és megtalálod Hornst - ot beszélni kell vele és bepirosodik le kell lőni és visszamenni skadovsk - ra jelentést tenni Gontának.Az angyalokkal való harc: az utolsó hajnal raktár feltöltése után érkezik egy értesítés hogy meg kell vizsgálni egy helyet (PDA - t kell megtalálni és mutatni fogja hova kell menni).Ez után még 3 pontot kell ellenőrizni és a harmadik ellenőrzése után fognak megjelenni az angyalok és ekkor harcolhatsz velük.Legyőzésük után beszélned kell a hajnalosok vezetőjével.
Remélem tudtam segíteni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Medvelászló #15212 üzenetére
Ha jól emlékszem, az nem egy külön küldetés, hanem a hajnal raktárak feltöltéséhez tartozk. Az egy jó hosszú küldetés
nem akarom elspoilerezni.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #15168 üzenetére
Hajnal: a rejtekhelyek feltöltése után 3 hely vizsgálata és küzdelem egy alfa (fekete angyal) csapattal.
Zsoldosok: Kisóriás megölése és a vezérnek egy kis doboz visszaszállítása
Monolith: Alf (technikus) részére 3 dokumentum megtalálásaVörös erdőre nincs tippem
-
ViZion
félisten
válasz
Medvelászló #15066 üzenetére
Köszi má'!
Kérdeztem: pl. complete + atmosphere + weapon HD modokat lehet egyben, vagy hogy?A Clear Sky-nak is van külön topik, vagy itt nyaggassam a népet? Nálam az játszhatatlan... minden rohadt bug előjön, megoldott küldetések "visszajönnek", nem tudtam tovább haladni ezért... Érdemes azzal foglalkozni, vagy CoP a jobb amúgy is?
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #14631 üzenetére
ez így most nem rémlik, mikor/hol van ez? a szabadság bázisán, sötét völgyben?
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14623 üzenetére
Szerintem a Morgan - os (erdőgazdaságnál bandita-szolgálatos fegyverüzlet meghiúsítása) küldetés után adnia kellene.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #14619 üzenetére
Bagoly küldd el Jupiterre, hogy vigyél 3 velest a tudósok technikusának. Miután leadtad, vissza zatonba, ott meg majd jól el kell simítani a Szultán, és Szakáll nézeteltérését...
Az semmi, hogy bandikák! Nekem állandó fenyegetés van a hajón, mert Szultán valamiért fúj rám.Olyan piros, hogy szóba sem áll velem...
Aarpok! Te voltál a gyorsabb...
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14619 üzenetére
Bagolytól tudod felvenni a 3 veles küldit.Amint meglesz mehetsz jupiterre Novikovhoz (tudósbunker).
Nálam az ellenörzőpontnál szabadságosok települtek be a banditák maradványainak eltűnése után.(#14621) dodopek Ez nálam is előfordult az összes banditánál (Szultán - nál is) közellenség lettem és nem tudtam rájönni,hogy miért.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14611 üzenetére
Jó volna ugye
Sajnos nem tudom már honnan kapartam le és akkora traumát okozott,hogy inkább kitöröltem még az emlékezetemből is ne hogy még egyszer ráakadjak.Torrenteken nézelődj.
-
törölt tag
válasz
Medvelászló #14561 üzenetére
Meg az alaszkai lakatlan szigetek robbantgatása atommal. Az se semmi, egy komplett sziget megemelkedik métereket, majd ugyanannyit összeroskad.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Medvelászló #14561 üzenetére
Hopp. Semmi. Ezt be találtam nézni...
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14487 üzenetére
Kipróbáltam mind a 4 - et (sima,enot,nano,sniper) és összességében az alap (sima) tűnt a legjobbnak.Most ott tarok,hogy a zsoldosoknak megcsináltam mindent és készülök a Vörös erdőbe.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14484 üzenetére
Tudom nem vigasztal,de nekem meglett mindkettő.Viszont pórul jártam a nanoexos verzióval pripyatban megbolondult és nem tudtam meggyógyítani.Mérgembe le is töröltem.Letöltöttem az sgm 2.2 all -in-one verzáját.Egész jó szép is,megy is,de a kitörést elbaltázták (nincs az a szép felhő az elején).Ja meg sokszor van köd nagyon sűrű szinte semmit se látok (szerencsére az ellenfelek se).
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #14484 üzenetére
Így járás...
-
Physicist03
senior tag
válasz
Medvelászló #14480 üzenetére
Teljesen mindegy, ha az egyik cuccait felszedted, akkor minél hamarabb meg kell találni a másikat is. Gyógymód nincs rá ha jól emlékszem
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #14480 üzenetére
nekem sincs meg a pasi.A csontit simán megtaláltam, de a barlangi troll eltünt...
-
Physicist03
senior tag
válasz
Medvelászló #14478 üzenetére
Nálam is volt ilyen, ha sokáig halogatod a küldetést akkor eltűnik a hulla
-
shield
Topikgazda
válasz
Medvelászló #14456 üzenetére
Én is úgy jártam, hogy két egyforma kalibrálót találtam. Át kell menni Jupiterbe, ott is van kettő készlet.
Most Nitrónak kell, de a megmaradt kalibráló addig semmit sem ér míg nincs meg az egyszerű és a finom készlet. Most gyorsan át kellene néznem Pripyatba. -
törölt tag
válasz
Medvelászló #14454 üzenetére
Én is azzal toltam és soha nem találtam ilyet.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14446 üzenetére
Játszd el rajtuk az ukrán himnuszt az alfa csapatnak lehet megkedvelnek egyből.
-
törölt tag
válasz
Medvelászló #14446 üzenetére
Gitár? Én nem találtam. Melyik mod ez?
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #14411 üzenetére
Gun addonnal? Úgy könnyű...
-
fpeter07
veterán
válasz
Medvelászló #14255 üzenetére
Én még ilyen régi-módi vagyok. Már meglett, sokkal jobban használható, mint az eddigiek. Viszont az egyik mutáns megizzasztott. Alig maradt lőszerem a harc végére. Egyébként nem kellett volna megölnöm, csak hát jó ötletnek tűnt.
-
fpeter07
veterán
válasz
Medvelászló #14240 üzenetére
Azt már a 3 Veles detektort már leadtam, csak valamiért a csomag nem érkezett a meg a címzetthez.
Kordonon már jártam, csak az a problémám, hogy az az első részben volt.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14231 üzenetére
Igen és úgy indultak az ember felé mint valami sportkocsi iszonyat gyorsak voltak.
-
sinick
senior tag
válasz
A Nivákat még megértem, de hogy a BTR-70-es csapatszállítókat is megborították rendesen.
-
nem_tom
őstag
válasz
Felborították? Az hagyján, engem kocsistúl szó szerint az égig repítettek.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14206 üzenetére
A bugok még oké akadozik ez is rendben (gyenge gép),de hogy maga se tudja miért crashel azt már nehezebben tolerálom.Mondja meg xy fájl,script, stb nem oké
Nem rég voltam a mocsárban a templomot elfoglalni.Annyit tettem elmentem a háta mögé löném a banditát crash.Nézem a logot paraméter nem megfelelő (mi az hogy nem jó helyen vagyok v leakarom puffantani a banditát,mert ha nem akkor ő megteszi).Nem akarom én bántani ezt a módot toltam vele eleget csak arra reagáltam hogy stabil.Lehet csak nekem nem,de úgy emlékszem nem én voltam az egyetlen akinek fejfájást okozott néha.
Rétisün Itt egy kép hogy nem kell detektor az artihoz amit a kereskedő kér Cordonba:
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14198 üzenetére
Stabil SGM 2.2?Most csak viccelsz ugye olyannal én még nem találkoztam
(#14197) nem_tom Realisztikus akar lenni a mód.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14160 üzenetére
Zombi nyulat már láttam,de sugárzót még nem
Neked is és persze minden kollégának boldog húsvétot.
-
nem_tom
őstag
válasz
Medvelászló #14160 üzenetére
Meg képződményekben gazdag.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #14063 üzenetére
Nem játszottam a 2.1et, mivel híresen rossz az optimalizáltsága. Mint az 1.7 volt. Kollégának is inkább a 2.2-t javasolnám, ha nincs még nagyon mélyen az old verzióban. Sőt, akkor is...
Up: Visszaolvastam, majdnem a végén jár...
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #13867 üzenetére
Aha főleg a vezéren volt jó ruci (hiába kapcsoltam be a ruhalopást nem tudtam lekapni róla).Jól mondod jó lett volna legalább egy pár küldetés erejéig csatlakozni hozzájuk és utána megint lehetett volna az ellenségeskedés.
ui: az enotban vog-25 - el lőttem őket azt se birták sokáig.Volt még egy 6 táras mg203 gránát ment bele és távcső is volt rajta (nem tudom a nevét a fegyvernek) azzal is lehetett aprítani őket.Meg persze sniperrel is.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #13865 üzenetére
Az alfa csapat elég kemény tud lenni nyílt terepen semmi esélyed ellenük mire megijesztenéd őket már rommá lőttek.Persze csak addig nehéz velük a harc amíg nincs jobb felszerelés illetve a rangod is a béka segge alatt van.Amint megvannak a jó cuccok és a rang is fogy a lelkesedésük (ez csak vicc volt soha nem adják fel),de azért könnyebben megy a harc ellenük az biztos.Én legalább is így tapasztaltam az első harcokban elég rosszul szerepeltem sokszor kinyírtak.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Medvelászló #13857 üzenetére
hát nemtudom (háttal nem kezdünk..) a mostani Seva-mon van +10% gólyóállóság fejlesztés, és berakva az artifakt rekeszbe egy +5%-os kevlár lemez és slussz.. és így is nagyon balfasznak kell lenni ahhoz, hogy agyonlőjenek (egyedül az alpha csapatnál lehet probléma
). Ennek a lila védőruhának pedig alapból 50%-os a golyóállósága.. és akkor ezt még tuningolni.. a többi tulajdonságáról meg ne is beszéljünk. Minden közel maximumon van..
Most látom csak.. ilyen új féle
análmániába nem szeretnék menni. Ha az ellen is teljes védettséget ad akkor tuti gyűjtök rá -
válasz
Medvelászló #13378 üzenetére
Rakétás a monolith bázistól jobbra lévő objektumban volt. De aztán lehet, hogy csak a helikopterek távozása utáni kitöréstől lett az. Egyébként érdekes volt, hogy volt sok barátságos mono katona, és egy pár akik támadtak. De senkit nem zavart, hogy legyilkoltam párat.
Nekem kimaxolt military armorom volt, valami nagy távcsöves hangtompítós gránátos géppuskával. -
Physicist03
senior tag
válasz
Medvelászló #13364 üzenetére
Sajnos semmi új hír
2012 végére volt beígérve, de hát még mindig nem jött ki. Ami nem baj szerintem. Inkább dolgozzanak rajta többet, hogy minél kevesebb bug legyen.
-
McTuja
tag
válasz
Medvelászló #12640 üzenetére
Tölds le a mapokat és menj el mindenhova én is ugy csináltam és ennyi
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12640 üzenetére
ide feltöltöttem régebben. ezeken a helyeken sincsenek meg mindig, de azért ált. 10-et össze tudtam szedni, mire átérek pripjatyba, enotban, sniperbn is.
-
Carasc0
őstag
válasz
Medvelászló #12632 üzenetére
Nekem minden STALKER körül van fény ahogy elnéztem. Lehet ez az ENOT verzió sajátossága. Viszont lenne a problémám:
Cordon mapon megtaláltam a banditák széfjét. Kérte hogy találjam meg a módját hogy ki tudjam nyitni. Nos én az ATP terület egyik sarkában találtam egy kék szinű táskaszerűséget de csak tolni tudom magam előtt, de felszedni nem tudom. Ez lenne a kulcs vagy máshol mást keressek?
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12632 üzenetére
Hogy ne jártam én már 5000 feletti rangon.10 millánál már szerintem nem ad semmit.(Nekem 8 milla volt a max)
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12586 üzenetére
Én is csináltam azt a küldit és már kifolyt a szemem a sok földbámulástól,de szerencsére meglettek.
(#12585) rétisün Az SGM 2.2 buherálás nélkül Cordonban kezdődnek,de van rá lehetőség az indulási hely megváltoztatására.Az is lehet,hogy csak eltévesztette a hely nevét.
A legújabb az Zatonban kezdődik,de az még cirill betűs nem hinném,hogy azzal játszana. -
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12586 üzenetére
volt, hogy azokat a doksikat 4 újratöltés után találtam meg
igaz, legutóbb már 3x-ra meglettek
volt itt már róla szó, talán képekkel, térképen jelölve hova teszi a játék, elvileg 6 helyet variál, de sztem vagy több van, vagy csak nem adja mind a 3-at, azért nincs meg elsőre (meg másodikra, meg harmadikra
)
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12458 üzenetére
A felsőbb szinteken lévőkkel kezd a halálosztást (mondjuk nálam itt volt Gauss azzal meg gyerekjáték).Utánna lépésről-lépésre haladj befelé.A társakra nem nagyon számíts mindegyik rambónak hiszi magát aztán persze lelővik őket.Nálam jó esetben 1 - 2 szokott életben maradni.
(#12459) rétisün Én mindig mondtam,hogy a raktárak egy mészárszék. -
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12458 üzenetére
"de majd rájövök valahogy."
nem egy nagy talány, át kell menned majd mindenképp, ahogy halad a sztori.
(az már csak az én véleményem, hogy azt a területet úgy, ahogy beletették a modba, kár volt.....ráadásul nekem annyiszor nem lépett ki a játék összesen amíg addig elértem, mint utána azon az egy területen. most meg mehetek majd vissza, ha összeszedtem a 3 doksit) -
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12456 üzenetére
akkor menj át a katonai raktárakhoz, ott aztán majd lövöldöznek mint az állat
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12449 üzenetére
Nem is kell vele foglakozni ha azt egyet kinyírtad akkor minden rendben.Mondjuk nem is értem miért kellett az a párbeszéd,mert ha előtte lenne akkor még oké,de utánna már teljesen felesleges.
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12449 üzenetére
hát menj oda az anomáliához, aztán ha van ott kiméra, lödd le.
én most a szabadságos dokumentumokat keresgélem az elhagyott bázison, de a f**z kivan, hogy megint nem bírja a játék mindhármat bespawnolni
el is megyek inkább sgm-ezni, vagy nézek valami filmet.....
(sgm-ben még nem tartok ott, hogy meg tudjam neked nézni ezt a kiméra dolgot)
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12447 üzenetére
nem emlékszem
nem lehet, hogy megint nem mutatja pda, hol kell lennie?
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12444 üzenetére
nem kell szó szerint venni a csalogatást, ha jól emlékszem, csak el kell intézni.....
-
törölt tag
válasz
Medvelászló #12437 üzenetére
Ilyen rövid. Semmi nem derül ki.
-
törölt tag
válasz
Medvelászló #12422 üzenetére
Másra. Ez egy SGM küldi, a Mosoda melletti magas épületben kell felmenni és a végén van egy szoba ahova bemész majd elájul és vérszopó hangokat ad. Ott kapod a küldetést az ellenméregre, ezt kell visszavinni neki. Ezután fog eltűnni a megölhetetlen szelíd vérszopó a környékről.
Próbáld meg levenni jó kicsire a grafikát, akár minimumra. Ha ott is ilyen hülyeségeket dobál akkor nem tudom.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12382 üzenetére
Nem kell
Menj vissza zatonba Kardán ad egy kártyát amivel a vaserdőnél lévő műhelybe tudsz bemenni.Ott keress dokumentumot.
-
válasz
Medvelászló #12382 üzenetére
Tudomasom szerint az egyik antennat le kell rombolni. De az lehet, hog a masik
Azt ami az ures hazban van. A masik ahol imatkoznak csak meg kell skubizni ha jol tudom.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12379 üzenetére
Menj vissza Kardánhoz Zatonba ő majd segíteni fog meggyógyítani a Gauss - t.
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12366 üzenetére
Добрый вечер (jó estét)
Szerintem már nem ad több munkát.
2. Már nem fogadnak visszaAddig kell a frakció tagja lenni amíg van munka.Zsoldosoknál az volt az utolsó egy kis dobozkát kellett visszavinni a vezérnek.
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #12345 üzenetére
Valami olyasmi, hogy Kard közli, hogy ismeretlen csapat van a Vaserdőnél, menj el hozzájuk, és beszélj velük, hogy mi a tervük a zónában. Persze a tervük igen 1xű, de nem árulom el. Beszéld meg velük...
(Tied volt az 12345 hozzászólás!
)
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #12343 üzenetére
1 Sok fontosat nem csinál. Ha van, kattogás mellett jelzi egy sávban a kép alján, hogy mennyire vagy sugárfertőzött. Nem nagy kaland, legalábbis Én nem találtam semmi különlegeset benne...
2 Ha eltünt, akkor már nem is fog visszajönni, legalábbis én úgy vettem észre. Én csak két küldetést kaptam tőle. A csináld ki a bandikákat után csak a csevegj el az alpha egységgel a vaserdőnél akció jött...Süni!
Szívesen, bár az érdem nem az enyém... -
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #12314 üzenetére
Azt nem tudom miért irja,de a lényeg az kísérd vissza a túlélőt és ennyi a meló.
(#12315) rétisün Még alfa csapatot sem csirkét meg főleg nem
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12314 üzenetére
az katonai szerszám, majd csak pripjatyban kell, de oda is csak akkor, ha katonai exo-t akarsz fullra fejleszteni. ami egyébként egy jó kis cucc, de a lényeg, hogy ezt időnként bedobja a játék (pl. a csirkénél szokta még) nem kell vele törődni, ez nem küldi, csak egy apró bug.
tényleg, pripjatyban talált valaki csirkét?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Medvelászló #12309 üzenetére
Hál istennek és a mentéseknek,leadtam ismét a papírokat most már jelöli a térképen a szarszámokat!
Köszi a helpet mindenkinek! -
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12304 üzenetére
annyi minden küldinél nem jelez nálad a pda, be van kapcsolva egyáltalán, hogy a mellékküldiket is mutassa?
-
rétisün
veterán
válasz
valami nálad nagyon nem jól működik
gondolom a detektorfejlsztéshez szükséges szerszámokat kellene neki elvinned, azt pedig mutatnia kéne a pda-n, hol vannak (legalábbis az sgm és a sniper modban is mutatta nálam, nemrégen csináltam én is ezeket a küldiket)
(#12305) Aarpok: nálam most mindkétszer abban a fura építményben volt, amelyiknek az alján a csőben lövész levele van elrejtve.
előtte viszont ott, ahol mondod. -
Aarpok
őstag
válasz
Egy szerszámkészlet kell neki,de ezt is mutatnia kellene (már mint a helyét).Nézz körül ott ahol azt a doksit találtad ami arról szól,hogy az alagutat feltöltötték gázzal.Ezt akkor találod meg mikor papírokat kell keresni a pripyatba vezető úthoz.
(#12306) rétisün Akkor lehet ennek sincs fix helye,de a lényeg hogy mutatnia kell hol van.
-
genndy
addikt
válasz
Medvelászló #12290 üzenetére
Dehogy magától! A folyóban élő radioaktív mutáns halak böködték!
STALKER 2-ben lesz majd ilyen küldetés is: 'hozz 10 halpikkelyt'. -
Antonius1978
addikt
válasz
Medvelászló #12273 üzenetére
Hat vegulis kuldhetsz, majd kiprobalom.
Habar annak idejen Retisun kuldott egy allast, ahol ki kellett szabaditani a titkosszolgalat ugynoket a zsoldosoktol.O kiszabaditotta, de nalam kiakadt a mentes.(Asszem az erzekeloket is felszedte nekem a rendellenessegekbol, amirol az elobb szo volt hogy nalad nem mukodik.) -
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló #12275 üzenetére
igen, a papírok ha jól emlékszem, ott lesznek, azokat el kell vinni novikovnak, ő pedig majd ad koordinátákat a szerszámokhoz, azt már mutatja majd a pda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged