- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Köszi mindnekinek a segítséget!
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok! Szeretném megint elkezdeni az Sgm 2.2-t,valaki be tudná linkelni ezeket?
1 SGM 2.2
2 2.2 fix 19.03
3Guns addon
4 Guns addon patch
5 Absoluth nature 3 lite
6 Atmosfear 3
7 Athmosfear 3 skyfix
8 AF3 merge pack
SGM magyarításKöszi!
-
Medvelászló
senior tag
Helló Sztólkörök!
Épp videjókari vásárlás előtt állok és nyomulnék a zónában nagy képernyőn az SGM 2.2-vel de nem tudom honnét szedjem le,nem találom sehol.2. SGM_2.2_fixed_19.03
3. Add_Fix_SGM_2_2
4. 2,2 guns
5. 2.2 guns patch
6. 2.2 English transVégül a hab a tetejére!
7. Absolute Nature 3 Lite
8. Atmosfear 3
9. SGM 2.2 Adaptation
Nagyjából ezek kellenének. -
Medvelászló
senior tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden Kól of Piripócs rajongónak!
-
Medvelászló
senior tag
Boldog Karácsonyt és sok képződményt a fa alá minden sztókörnek!
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok Sztókerek!
Szeretnék ismét nyomulni az Sgm 2.2-vel,Atm3,Merge pakk new weapon addon etc...,valaki tudna dobni egy linket ahonnét letölthetném?Még egy kérdés...4magos procimban van integrált videjó vezérlő 512Mb-vel, amit szeretnék bővíteni egy jobb videókarival és egy bazi nagy monitorral de nem tom hogy kell leállítani a prociban lévő videóvezérlőt.
-
Medvelászló
senior tag
Asszem nálam eltévedt a célmappa kicsomagoláskor,valaki linkelje be legyen szíves miket kell az alapra telepíteni az AMK 2.0 hoz
pöcss,agyarítás stb...bitte bitte plíízzzzzzz
-
Medvelászló
senior tag
válasz
rétisün #20447 üzenetére
Köszi a választ!
Átírtam a hit power-t de semmi sem történt.Most azon vacillálok lehet valamit rosszul telepítettem-ha megnyitom a gamedata mappát-config-weapon mellett van még egy gamedata mappa amiben szintén van weapon mappa,tehát kettő gamedata és weapon mappa létezik.Mindkettőben megváltoztattam az eredeti számokat de semmi sem történt.
Én is fent vagyok faszbukon.
-
Medvelászló
senior tag
Ló estét mindenkinek!
AMK 2.0Kaptam egy küldit a felcsertől(Szkadovszk-Janov)hogy kell neki valami fura növény minta(tortúra,torta vagy mi
)a mocsárból, én már 2szer körbe futottam detektorral és nélküle is de nem találtam.Tudja valaki hol találom?
-
Medvelászló
senior tag
AMK 2.0
Alfák vannak a gémben?
-
Medvelászló
senior tag
Szasztok!
Valami hiányzik a Reszketeges fejbelövős doki küldiből-miután elmeséltem Szakállnak a törpénteket beszélek Gontával is hogy ki volt a tettes-viszont ha jól emlékszem a küldiben még vissza kell menni a darukhoz a faházhoz valami Pda-ért valaki ártatlanságát bizonyítani,na ez hogy van? -
Medvelászló
senior tag
Sikerekben és anomáliákban gazdag,zombi mentes Új évet kívánok minden STALKER fannak!
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
AMK 2.0Hol lehet belepiszkálni a fegyók tulajdonságaiba?
-
Medvelászló
senior tag
Na közben kiderült hogy bug volt.Még egy kérdés,a vadászbázisra csak kísérővel lehet bejutni vagy van bejárata is valahol?
-
Medvelászló
senior tag
válasz
janinitez45 #19995 üzenetére
Mindkettőt felvettem(először egy részleges szerszámos dobozt a szivattyú áll.tetején,másodikat meg valami tanyán utána Sanyával visszamentünk a vadász bázisra de Zsinór nem fogadja el csak köszön és semmi!Lehet hogy bugosodott amiatt hogy küldetés közben csináltam pár mentést mint az Sgm 2.2-ben?Lesz valami mellékhatása ha kihagyom ezt a küldit mert már átmentem zatonba?
-
Medvelászló
senior tag
Amk 2.0
Játék elején a mocsárban felvettem egy szerszámos ládát amit Zsinórnak kell leadni a vadász bázison,oda megyek hozzá de csak annyit mond hogy szevasz.Vagy nem jól csinálok valamit vagy bug?
-
Medvelászló
senior tag
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves Stalker fannak!
-
Medvelászló
senior tag
Szevasztok!
AMK 2.0-hoz valaki működésdre tudja bírni Atmosphear 3-at ami az Sgm 2.2-höz volt használatos?Hiányolom belőle a fosatós felhőket és a finomhangolást is. -
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
Amk 2.0
Gém eleje:Úttörő többször hanyatt vágja magát a (géptelep?)felé!Watt a dák?
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Valaki ajánljon egy frankó modot(Sgm 2.2-t kivéve) amiben vannak új felszerelések és küldik és van hozzá magyarítás is és stabil,nem fagy ki 2 percenként!Grafikai tunninng nem kell mert nem bírja a videóführerem. -
Medvelászló
senior tag
Sziasztok Sztókerek!
Van valami frankó új mod a Kól of Piripócshoz ami újra írja a sztorit van hozzá magyarítás és fagyás nélkül játszható?Legyen benne még sok új fegyó és jó sok zokni amiket le kell hentelni... -
Medvelászló
senior tag
Ha jól láttam még nincs teljes magyarítás a véj tu piripócshoz,meg várom míg elkészül addig sgm 2.2.Juhééé....
Ebben vannak spéci fegyók meg jó sok Alfa?Érdekelne még mi változott az Sgm 2.2-höz képest!?
-
Medvelászló
senior tag
Szevasztok Sztókörök!
Kicsit vissza olvasva látom akadt valami új mod a Kál of Piripócshoz...valaki összefoglalná(letöltési linkek)hogyan lehet telepíteni?Ha jól láttam van már 2/3-os agyar-ítás is hozzá.Valaki homályosítson fel miket tartalmaz ez a mod! -
Medvelászló
senior tag
Sgm 2.2
Néhány üzenet nem jelenik meg a bal alsó sarokban,van erre valami megoldás?
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
Sima Sgm 2.2
Valaki írja le legyen szíves mik az utolsó küldik a Hajnal,Zsoldosok és a Monolith frakciókban!
Valakinek ötlet a vörös erdőben lévő cirkusz análmániára? -
Medvelászló
senior tag
Ló estét!
Épp vörös erdőben bóklászok,most sikerült felfedeznem a másik felét is(magasvasút etc...)látok egy olyat hogy cirkusz anomáliához-ezt hogy lehet használni?Ha belesétálok akkor vagy leég a bőröm vagy a szél kettészaggat a közepén.Ezzel az análmániával lehet valahogy teleportálódni,nem igazán akarok bóklászni az erdőben mert komolyan bef.sok.
-
Medvelászló
senior tag
Yakut papírjai....meg van a 3 darab de most van olyan hogy döntenem kell,mit kell most csinálni?
-
Medvelászló
senior tag
Melyik küldi után kapom meg?A zsoldosoktól elhoztam a laptop-ot de nem ad egyenlőre újabb melót...
-
Medvelászló
senior tag
Helló Skacok!
Most adta a küldit egy ejnstejn hogy vizsgáljam meg a rendellenes területet fejlett detektorral(svarog a hűtőtoronynál)Ki adja majd a küldit a 3 velős detektort vigyem Zatonba?Annyira belekeveredtem már a játékba hogy azt sem tudom mit csináljak megTelda:nálam már szolgálatosok vannak az előőrsnél,banditákat megfingatták épp most vettem fel a bél-íz-t.
Más:Hogy lehet az hogy banditák könyökölnek az asztalokon Sztókerekkel együtt a zatoni krimóban?(jelenleg bandita vagyok)de ilyet még nem láttam....
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Physicist03 #14479 üzenetére
Az a nagy helyzet hogy nem küldiben vadásztam rájuk,arra jártam és gondoltam felszedem.Van rá valami gyógymód?Azon agyalok hogy hagyom a francba a bárkás fos holmiját,az alkesz meg bek@ph@tj@...talán nem siklok ki a főszálról?!
-
Medvelászló
senior tag
Hali!
Most kezdek bezizzenni,ma délelőtt megtaláltam Vicces? csontvázát a fenyőtölgynél a talált holmikat lepasszoltam az alkesznek és a kereskedőnek.Közben megcsináltam 1 csillió darab küldit,most járok a leégett farm alatt a barlangban mondván felveszem Bárkás cuccait de sehol sem találom.Ez most bug lesz vagy én vagyok vak?Ha bug lesz az ég kegyelmezzen a gépnek mert belevágom a fejszét...
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
válasz
#90933760 #14451 üzenetére
Igen gitár és egy harmonika is volt nála.Ez az alap Sgm 2.2 és a Noé bárkája közelében álldogált.(bárka mellett van egy magas fal)Én is most találtam először pedig most kezdtem el kb 4szerre vagy 100szorra.
Aarpok
Az alfásoknak hevi metál koncertet fogok adni(gitár+harmonika) 2 üveg házikozák után és össze fogom törni a gitárt rajtuk mikor a hangulat a tetőfokra hág!
-
Medvelászló
senior tag
Hali!
A mai nap találtam 1 gitárt,1 harmónikát és 1 darab fejlámpát egy fejbe lőtt banditánál közel Noé bárkájához és pár perce a hídon Leon zsebében 1 darab vókitóki-t(wukitoki?).Mire lehet használni ezeket a holmikat azon kívül hogy semmire? -
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Aarpok #14200 üzenetére
Előző gépemen amiben 1GB-os videjókari volt meg 2GB DDR3 volt azon gyakorlatilag fagyások nélkül futott,most Atmosfear meg Absolute pakk nélkül megy ismét fagyások nélkül igaz csak 512Mb-s vezérlő van a prociban.A sima 2.2 egyike a játszható mod-oknak,leszámítva pár bugot jól játszható gém.(nálam)
A te gépeden nem tudom mennyire működött,nemrég volt róla szó hogy sokaknál nem igazán működött. -
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
Boldogságos és radioaktivitásban gazdag nyulat kívánok minden kedves Sztóker kollégának!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
dodopek #14064 üzenetére
Erről az optiizéről nem tudok mit mondani,csak egy egyszerű elhasználó vagyok!
A 2.2 nálam is stabilan futott fagyások nélkül,az előző gépemben volt 1 Gb-s videjókari azon az Atmosfear is szépen futott,most 512 Mb-s van a prociban így az most felejtős amíg nem lesz egy hárdkór videóvezérlő a gépemben. -
Medvelászló
senior tag
válasz
fpeter07 #14057 üzenetére
Első kérdésed nem igazán értem mi akar lenni.
Második:elméletileg bármilyen ruhában bele lehet gázolni az análmániákba de nem biztos hogy ki jössz belőlük.Anomáliákban való barangoláshoz használd a lehető legjobb tudományosságos ruhát fullra fejlesztve+különböző artikkal kiegészítve!A detektort se feledd!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Aarpok #13866 üzenetére
Azt sajnálom legjobban hogy nem lehet csatlakozni az Alfa osztaghoz,tök jól néz ki a pizsijük és szívesen lőnék pár ződfülü sztókert,Monolitot netán pár "kopter" banditát!
Nekem is nehézségbe ütközött az első attak,de elő került az Rpgaztán később rájöttem hogy ez elnagyolt csapás volt ezért átváltottam a finomabb megoldásokra,éj leple alatt cserkelni maxra húzott sznájperrel.sállááááláá
-
Medvelászló
senior tag
válasz
galaktikus #13858 üzenetére
A Seva inkább a tudományosságosság és a golyóállósságosság ötvözete akar lenni (ha nem így van kövezzetek meg
)de én azzal úgy vagyok mint a 4 évszakos gumival(nem a legjobb),inkább használok 2 félét.Nekem a lila pizsi nagyon bejött és remekül véd némi artival felturbózva(például elektromos anomáliskában kb 4 villámot kibír)Ha rambózni támad kedvem felrántom az Exo kollekcióm valamelyik darabját és már mehet is a hentelés.'Hard fokozaton igyexem elkerülni a kamikáze támadásokat főleg az Alfával szemben mert hamar balul üthet ki a dolog
Immortal comrades -
Medvelászló
senior tag
válasz
galaktikus #13856 üzenetére
Szerintem érdemes gyűjteni rá és utána kimaxolni mert nagyon jól véd a különböző análmániákban de nem a végtelenségig és lehetőleg ne nagyon ugorj a golyó elé!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Plazmacucci #13375 üzenetére
Hol találkoztál a rakétavetős zoknival?Én a katonai raktáraknál vagyok de úgy döntöttem hogy már nem vállalok több "LŐDD LE" küldit.Nálam is nehézkes volt az előre jutás,ezért az Rpg és Eliminator kombit használtam.Dec.elején kezdtem a játékot most itt a vég.Kicsit pihentetem amíg kidobják az új SGM-et.(ha lesz belőle valami)
-
Medvelászló
senior tag
Alfa osztag mentes de képződményekben dúskáló gazdag Új évet kívánok minden kedves Sztalkernak!
-
Medvelászló
senior tag
válasz
Carasc0 #12631 üzenetére
Szerintem elérted a fényűző rangot!
Más: Készülök a kivonásra Piriből de vacillálok hogy csináljam-e vagy sem a rangom miatt,jelenleg 2738/411 ha jól tudom elvesztem a kivonás után úgy mint a felszerelésem.
Lenne még 1 kérdésem-ad-e még valamilyen rangot 2700 illetve 411 fejlövés felett?
Van még letétben kb-7-8 milla szűkösebb esztendőkre10 millánál is lesz olyasmi mint a tehetős ügyfél vagy ilyesmi?
-
Medvelászló
senior tag
-
Medvelászló
senior tag
válasz
rétisün #12577 üzenetére
Nálam is volt ebben a küldiben bug ha felvettem Nazartól és elindultam az állomáshoz,mikor közelbe értem csináltam mentést(nem gyors),onnantól fagyott ill..nem adta meg hogy a hajnalos dokit vissza kell kísérni a bázisra.Tehát újra nekiláttam már mentés nélkül és szépen meg tudtam csinálni a küldit.
-
-
Medvelászló
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest