- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Medvelászló #20468 üzenetére
Pont annyit kell. Alapjáték-AMK-Patch-Magyarítás
A gamedata mappát kell az alapjáték főmappájába áttenni és a többit is ugyanoda, amelyekkel felülírod a már behelyezett állományokat.(#20458) rétisün
A mocsárban kezdőként olyan drága minden, hogy még F6-repeszgránátra sem futotta. Inkább a ruhámat, maszkomat, fegyvereimet javítottam és fejlesztettem tovább egy kicsit.
Az egyik kínkeservesen megszerzett elektromos képződményért olyan keveset adnának (3000 rubel körül), hogy inkább el sem adom.
lett 4 darab matracom, abból hármat a vadász bajtársaknak és Kalgánnak adtam el, többet adtak érte (720 rubel/darab), mint a kereskedők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest