Hirdetés
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Gúten Ábend!
Lenne pár kérdésem-
Meg csináltam a Hajnalosoknak az 5 hátizsák feltöltést Abakan stb...+ a dokinak az ördög virága(Kátrány-Cirkusz-leégett tanya)küldiket.Ezek után már Nazar nem ad munkát,várjak pár napot vagy ennyi volt?2.-előtte Zsoldos voltam,azonban asszem náluk sem fejeztem be a küldiket,az uccsó amit csináltam---valami alkatrészt v szerszámokat kellett elvinni a zsoldos górénak a Jupiterből az alagsorból.Na szóval az után mentem Hajnalozni és azt akarom kérdezni ha felmondok Nazarnál,beállhatok megint Zsoldosnak mert nem állnak velem szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest