-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Gúten Ábend!
Lenne pár kérdésem-
Meg csináltam a Hajnalosoknak az 5 hátizsák feltöltést Abakan stb...+ a dokinak az ördög virága(Kátrány-Cirkusz-leégett tanya)küldiket.Ezek után már Nazar nem ad munkát,várjak pár napot vagy ennyi volt?2.-előtte Zsoldos voltam,azonban asszem náluk sem fejeztem be a küldiket,az uccsó amit csináltam---valami alkatrészt v szerszámokat kellett elvinni a zsoldos górénak a Jupiterből az alagsorból.Na szóval az után mentem Hajnalozni és azt akarom kérdezni ha felmondok Nazarnál,beállhatok megint Zsoldosnak mert nem állnak velem szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest