- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
op.erik #19760 üzenetére
Durvább, mert 100 megatonnás volt, csak lekorlátozták olyan 50-60-ra.
Nekem ez az egyik kedvenc klipem atomos témában.
Illetve nagyon ajánlott film: "Trinity and Beyond - The Atomic Bomb Movie" (a klipben is az összes robbanás ebből van).
Ráadásul most fejeztem be "Az atombomba története" című könyvet is, az is nagyon érdekes (a Manhattan-terv az első kísérletektől Nagaszakiig). -
genndy
addikt
válasz
creasy99 #19355 üzenetére
Pontosan ugyanazokat kell föltenni, különben fagyik.
Btw, a mentésből nem lehet kiolvasni valahogy, hogy mi lett föltéve? (a fájlok neve ami be lett másolva a gamedata-ba, vagy ilyesmi). Oblivionnál, Skyrimnél lehet ilyemit, bár ott saját nevű modulokat kapcsolsz ki/be, itt meg csak fájlmásolás van...
-
genndy
addikt
válasz
Terminator17 #18657 üzenetére
Az ablak a hibával nem a log. Az valahol a játék könyvtárában egy fájl.
-
genndy
addikt
válasz
RetepNyaraB #17901 üzenetére
Dx9 / 11 átállítgatás nem oldja meg? (és asszem ki is fogytam az ötletekből)
-
genndy
addikt
válasz
RetepNyaraB #17899 üzenetére
Patchet neki.
Illetve játékon belül lehet-e állítani hogy mire küldi ki a hangot? Azt is nézd meg. -
genndy
addikt
-
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #15941 üzenetére
F1 gránát. A NATO-fegyverek cső alatti gránátja ha jól tudom.
-
genndy
addikt
válasz
Antonius1978 #15695 üzenetére
Erőmű az inkább Power Plant.
Inkább valami hordozható energiatároló egység lesz a Power Unit, mint mondjuk egy akkumulátor. -
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2 #15150 üzenetére
Akkor mondjanak mások is valamit, mert a DRM-eket annyira én se vágom.
Elég rendesen állok át Steamre, cd-pörgetés megoldva, DRM megoldva, patchelés megoldva.Elég egy no-cd patch is, azt eredetire is ráteheted. Vagy mini-image, de az lehet hogy CoP-hoz pont nincs. -
genndy
addikt
válasz
GypsFulvus2 #15143 üzenetére
Egy Oblivion kapun keresztül átugrottál a Zónába?
Tudtommal nincs rajta revoke-t igénylő DRM. Esetleg próbáld meg megnézni a dobozt, vagy a kézikönyvet, említ-e ilyet. Ha minden igaz, Starforce és Tages DRM-űek lehetnek a dobozos példányok, de hogy ebből melyik lehet revoke-t igénylő, fogalmam sincs. Szerintem egyik sem.
CD is kell neki, pörgeti az elején, vagy utána már megy anélkül is? -
genndy
addikt
válasz
ViZion #15103 üzenetére
Jó helyen vannak amúgy a mentéseid? A játék könyvtárán belül az fsgame.ltx -ben meg tudod nézni, hol keresi őket ($app_data_root$ sor; akár át is tudod írni, én is azt tettem, utálom hogy alapból a C:-re pakolná).
dodopek, Baltoafarkas: nem a warez/nem warez a fő gond, megvan neki eredetiben, csak a lecsendesítés (no-dvd patch) után nem látja a mentéseket.
-
genndy
addikt
válasz
ViZion #15103 üzenetére
Több verzióhoz is van, próbálkozz. Nem mindegy ugye a játék verziója, lehet hogy a mentéseid még a régebbivel készültek. Vagy szedj le hozzá mini image-t (ha van).
Bár kezdünk ingoványos területre tévedni, mert ezzel lehet szépen warezolni (és azt ezen a fórumon nem szabad), azoknak meg nem akarok segíteni. -
genndy
addikt
válasz
ViZion #15098 üzenetére
Értjük mit írsz.
Akkor nem cibálná a korongot, ha Steames lenne. De nem az, és nem is lesz az, mert ahhoz aktiválni kellene a Steamen kóddal. Akkor lenne letöltés+install, ami igazából neked kellene ahhoz, hogy ne ellenőrzze a cd-t.
Amit te tudsz így csinálni, hogy a Steamen belül is meg fog jelenni a parancsikonja. Slussz. Ugyanúgy fog indulni, ugyanúgy fogja kérni a cd-t, mintha az Asztali parancsikonnal indítanád.szerk.: na, megelőztek. Nem baj.
-
genndy
addikt
válasz
ViZion #15067 üzenetére
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
S.T.A.L.K.E.R.: Call of PripyatComplete+Atmosphere tudtommal megy együtt, de soha nem próbáltam. Weapon HD gondolom megy, legfeljebb berakja olyan fegyverek textúráit is, amik nincsenek a CoP-ban.
Complete+Absolute tuti megy együtt.CS-el is érdemes játszani, nekem bejött. Complete-t ráteszed, bugok jó részét orvosolja.
-
genndy
addikt
Tegnapi hír a Magyarítások Portálról: elindult a .f.i. csoport honlapja!
http://blog.ficsoport.hu/Örömteli dolog, főleg shield kolléga számára
-
-
genndy
addikt
válasz
M@trixfan #13898 üzenetére
Szintén azért, mert a ShoC csalt, a COP-ban meg valósághűbben csinálták meg. A valóságban Pripjaty ~5 km-re van az erőműtől (nem is nagyon látszik maga az erőmű, inkább csak a szálló tetejéről), és nem is délre attól, hanem észak-nyugatra. A ShoC-ban meg tök szomszédos volt a két terület.
-
genndy
addikt
válasz
Dhampir #13129 üzenetére
Persze: Metro 2033 topik
-
genndy
addikt
válasz
dodopek #13095 üzenetére
Szerintem menne. Tudtommal csak a saját könyvtárát és a mentés könyvtárát használja, tehát ha azt jó helyre másolod, mennie kell.
Arra figyelj, hogy a játék könyvtárán belül az fsgame.ltx-ben van megadva a mentés helye. Tehát az új gépen pontosad ide tedd a mentéseket, beállításokat, vagy ha máshová teszed akkor azt az útvonalat írd be az fsgame.ltx-be. -
genndy
addikt
válasz
Hubba12 #12636 üzenetére
Alapjátékra az alap magyarítást, amit a Magyarítások.hu-ról szedtél le?
Mert az egy egyszerű .zip fájl, nincs telepítője. A benne lévő gamedata mappát kibontod a CoP főkönyvtárába.
Tehát valahogy így kell kinéznie: Steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\gamedata (ez nálam pont a Steames verzió). A gamedata az új mappa, amit a .zip-ből bontottál oda.
Illetve az lehet még a trükk, hogy a játék könyvtárában lévő fsgame.ltx fájllal is kell babrálni. nyisd meg mondjuk Notepaddal, keresd meg ezt a sort, és írd át hogy így nézzen ki:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ -
genndy
addikt
válasz
Medvelászló #12290 üzenetére
Dehogy magától! A folyóban élő radioaktív mutáns halak böködték!
STALKER 2-ben lesz majd ilyen küldetés is: 'hozz 10 halpikkelyt'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged