- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
genndy #17910 üzenetére
megtalálja, csak nem nyitja ki. Amit írtam szinte tuti műxik, mert nekem is volt ilyen a torrent verzióval és még sokaknak. Van rá tyúbon pl. egy német 2 perces filmecske, rá lehet keresni (én lusta vagyok most ehhez
)
Este még életre kell lehelnem a büdös openAL problémámat is -
-
dodopek
addikt
válasz
genndy #15943 üzenetére
Nem....
F1 gránát Google képkereső -
GypsFulvus2
őstag
válasz
genndy #15149 üzenetére
Néha megkívánok egy kis wasteland hangulatot.
A stalkerek azon nagyon kevés fps játékok közé tartoznak, amelyeket nem unok meg fél óra után...
Asszem ez Starforce-os, és minden indítás után pörgeti vagy 20 mp-ig a CD-t, anélkül nem indul, és felugrik az a kulcsos ablak. De nagyon nem vágom ezeket a dolgokat, kevés játékkal játszom, azik is jobbára régiek. Ha az itteni népek aszondják, hogy sima uninstall, akkor megcsinálom.(Legfeljebb később, ha fennforgás van, akkor beszerzem a virágboltit is az eredeti mellé)
-
ViZion
félisten
válasz
genndy #15104 üzenetére
Jah, ez is úgy indult, h mittomén 4-5 óra játékidő fele újratöltés volt a bugok miatt, már kezdtem feladni, amikor mondták, h patch... OK, erre minden mentés ugrott... Sebaj, újra végigtoltam, többször is, volt, h elejétől, volt, h csak valami jó mentésnél "beugrottam" hentelni.
Már vagy fél éve -ha nem több- nem játszottam, lehet vmi helyreállításnál ugrottak. Warez engem nem érdekel, lehet én vagyok birka, de a max. "csalás" az a térkép, amit használok néha. Artifactokért is jó volt végigkujtorogni az egészet újra meg újra... eleje kicsit nehéz, de utána sztem nagyon jó a balansz, csak a küldi kevés sajnos, főleg Pripyatban.
-
ViZion
félisten
válasz
genndy #15096 üzenetére
Nem értitek egészen amit írok...
Megvan a dobozos, kóddal, stb. telepítve.
Steam kliens, balra fent: játékok. Itt van olyan lehetőség, h "nem steames játékok hozzáadása". Tehát nem letöltés+install, vagy ilyesmi. De majd rákérdezek Steam fórumon. Nekem csak annyi kellene, h ne cibálja a korongot, a hangtalan gépnél elég brutál a DVD "porszívó" hang, fene se kíváncsi rá.Call of Juarez volt fasza anno. Nem indult, mert a védelem szerint nem eredeti volt. Írtam nekik, az lett a vége, h keressek hozzá cracket, írták is mit kell... lol
Ohh, akkor kb. semmire sem jó, köszi a segítséget. Még van kis meló, utána modot felrakom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged