Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló
üzenetére
A bugok még oké akadozik ez is rendben (gyenge gép),de hogy maga se tudja miért crashel azt már nehezebben tolerálom.Mondja meg xy fájl,script, stb nem oké
Nem rég voltam a mocsárban a templomot elfoglalni.Annyit tettem elmentem a háta mögé löném a banditát crash.Nézem a logot paraméter nem megfelelő (mi az hogy nem jó helyen vagyok v leakarom puffantani a banditát,mert ha nem akkor ő megteszi).Nem akarom én bántani ezt a módot toltam vele eleget csak arra reagáltam hogy stabil.Lehet csak nekem nem,de úgy emlékszem nem én voltam az egyetlen akinek fejfájást okozott néha.Rétisün Itt egy kép hogy nem kell detektor az artihoz amit a kereskedő kér Cordonba:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem rég voltam a mocsárban a templomot elfoglalni.Annyit tettem elmentem a háta mögé löném a banditát crash.Nézem a logot paraméter nem megfelelő (mi az hogy nem jó helyen vagyok v leakarom puffantani a banditát,mert ha nem akkor ő megteszi).Nem akarom én bántani ezt a módot toltam vele eleget csak arra reagáltam hogy stabil.Lehet csak nekem nem,de úgy emlékszem nem én voltam az egyetlen akinek fejfájást okozott néha.
shield