- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
Üdv. Itt sem voltam már vagy 3 éve. Azért látom sokan kitartottak
Milyen módok a menők mostanság? Ahogy látom az SGM 3 sem jön ki Stalker 2-ig, utána meg már a kutyának sem kell majd
-
Physicist03
senior tag
Üdv Sztalkerek
Jó rég nem jártam errefelé. Mi újság? Ahogy látom már nem pörög annyira a topic mint régen. Van valami új érdekes mod amit érdemes kipróbálni? Most az SGM 2.2-őt kezdtem el újra grafikai modokkal, jó rég nem játszottam azzal sem.
-
Physicist03
senior tag
válasz
marked one94 #18222 üzenetére
Semmi, egyszerűen eltűnik, tőbbé nem látod sehol, majd csak a játék záróvideójában. Pedig valamelyik modban igazán csinálhattak volna valamilyen hozzá kapcsolódó küldetéseket ha már az alapjátékban nem volt.
-
Physicist03
senior tag
Újabb kisebb SGM 3.0 infók (de tényleg csak kicsik):
- Ismét lesz a modban freeplay;
- Lesznek új fegyverek nem csak az alapjátéból valóak;
- Visszatér a SOC-ban megismert Arena új harcokkal (én mondjuk ezért nem voltam oda a SOC-ban sem, valaki örül ennek?);
- Bár terület benépesítve (Szolgálat);
- Rosztok terület benépesítve (Zsoldosok);
- Yantar benépesítés alatt (Tudósok);
- Új "gyógyszer" Jetpack (nem végleges név!) - nagyobbat lehet ugrani a használatával.
- Ismét lesznek Fantomok. -
Physicist03
senior tag
válasz
Balathruin #18053 üzenetére
Fúúú ezt most nem tudom neked megmondani, nem mostanában volt ilyen VGA-m. Próbálgatni kell, van hozzá valami program (régi) mert ugye az újak már nem jók hozzá.
Dehogy ON is legyek: SMG 3.0-val kapcsolatban a hétvégén várhatóak újabb infók ha minden igaz akkor a fegyverarzenállal kapcsolatban.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Balathruin #18051 üzenetére
Néha megengedhető egy kis off. Értelmetlen már az ilyen régi VGA-kat húzni mert semmi nem fog látszani a játékokban belőle (max a régiekben minimális szinten). Valamikor nekem is volt ilyen VGA-m úgyhogy tapasztalatból beszélek.
-
Physicist03
senior tag
válasz
shield #17965 üzenetére
Ááá a mostani játékok szinte egytől-egyig hulladékok, legfőképp a CoD sorozat, az nálam a MW-al ért véget. A Stalker hangulata kiváló és utánozhatatlan, nálam egy játék sem közelíti meg.
Szerk.: 7770-el nem megy fullon? Az hogy lehet? Pedig néztem teszteket róla és elég jó FPS számokat produkált CoP alatt.
Szerk2.: Bár ott újabb CPU volt a gépben.
-
-
Physicist03
senior tag
válasz
Balathruin #17816 üzenetére
Ez mondjuk igaz
-
Physicist03
senior tag
válasz
Balathruin #17814 üzenetére
A Lost Alpha-ban elméletileg minden benne lesz. Persze csak ha megjelenik egyáltalán
-
Physicist03
senior tag
Vannak egyébként kisebb infók ismét az SGM 3.0-val kapcsolatban.
Az előző verziókból már jól ismert 9 területen kívűl megtalálható lesz az új modban "Bár", a "Rosztok gyár" és a "Szeméttelep" is. Tervbe van még véve Yantar a laboratóriummal együtt és Radar is, de ezek még nem biztos, hogy benne lesznek. Ez a mod is az RPG vonalat próbálja majd egy picit jobban erősíteni, rengeteg tanulható dolog lesz benne. Néhány új tárgyról is szó esett, mint például a GNSS konduktor (ez olyasmi lehet mint a GPS konduktor, viszont ez már nem csak egy területen belül teleportál,hanem más területekre is), újfajta személyes hátizák, amelyeket ha elhelyezünk különböző területeken, akkor a bele rakott cuccok mindegyik területen előrhetőek lesznek (gondolom ennek sokan örülnek majd, mivel speciálisan a játékosok kéréseire lesz a modban), artifakt scanner, amit az anomáliákban lehet elhelyezni és ha artifakt jelenik ott meg akkor kapunk róla üzenetet. A 2.2-vel ellentétben itt már lesznek új fegyverek is, nem csak azok amelyek az alapjátékban voltak. Egyelőre ennyi új infó van, de később lesznek ismét.(#17811) shield: Akkor nincs jobb ötletem
-
Physicist03
senior tag
Sajnos egyelőre nem tudni mikor érkezik. Sok megvalósításra váró dolog van még hátra és új tagokra is szükségük van a fejlesztéshez. De most már legalább a hivatalos oldalon létre lett hozva egy külön téma, ahol az új híreket megosztják. Ha minden igaz nemsokára a fő történetszálról is megtudhatunk új infókat, mivel az teljesen új lesz.
-
Physicist03
senior tag
Üdv Sztalkerek!
Végre információk érkeztek az SGM 3.0-val kapcsolatban.A mod neve SGM 3.0: Vörös október.
A kezdő terület Sötétvölgy lesz, néhány kép:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép10
Kép11
Kép12Végül egy rövid videó az utolsó képeken látható anomáliáról:
Egyelőre 9 terület van adaptálva a modba, viszont nem tudni, hogy a végéig ez bővülni fog e még vagy esetleg csökkenni. Küldetésekkel egyelőre 3 terület van megtöltve.
-
Physicist03
senior tag
-
Physicist03
senior tag
válasz
Physicist03 #15402 üzenetére
Igazából van egy-két kisebb infó, épp ránéztem a mod oldalára. A fegyverek artifaktok, páncélok száma erősen le lesz csökkentve, kb 15-15 lesz mindenből. Igazából ez lehet valaki számára rossz, de ha AS Val lesz benne (szinte biztos), akkor én már elégedett vagyok. Másik infó: az Árnyak Völgye map nagyobb lesz mint Zaton és lesz benne egy erdő amiben még akár el is lehet tévedni
-
Physicist03
senior tag
válasz
shield #15319 üzenetére
Ilyen hibát még nem láttam, gyanítom az lehet a baja, hogy nem időben másoltad vissza az említett fájlt. Azért kell visszamásolni, mert ha újratelepíted, akkor valamilyen szinten változik a mentés metódusa és pont ezért nem tölt be nélküle semmilyen mentést. Esetleg egy régebbi mentést próbálj meg, mert ezzel amit most próbálsz betölteni nem fog menni. Máskor figyelj, hogy másold vissza a mod_parameterst időben.
-
Physicist03
senior tag
válasz
shield #15301 üzenetére
Megnéztem. Mindig csak a fájl legvégéről kell a FATAL ERROR utáni sorokat ide bemásolnod. Jelen esetben ez a hiba nálad:
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ...k.e.r._s.n.i.p.e.r\gamedata\scripts\sgm_utils.script:108: attempt to compare number with nilEz azt jelenti, hogy újratelepítetted a játékot és nem mentetted el előtte a mod_parameters fájlt (helye: gamedata\configs\mod_parameters) és aztán nem raktad vissza a helyére. Így volt?
-
Physicist03
senior tag
válasz
Dhampir #15234 üzenetére
Fekete Angyal. Ez egy frakció, de a módban csak a fentebb említett harc erejéig lesznek benne.
Grat egyébként az avatarhoz
(#15235) ViZion: Pedig kénytelen leszel gyűjtögetni ha olcsón akarsz javítani/fejleszteni, mert a technikusok mellett megjelent a módban egy nagy doboz, amibe a használt cuccokat kell pakolni. Amikor eléred a 80 alkatrészt kapsz majd egy bónuszt, ami miatt nagyon olcsó lesz a fejlesztés/javítás. (példa: bónusz nélkül 80000 egy fejlesztés, bónusszal 2000).
-
Physicist03
senior tag
válasz
Medvelászló #15212 üzenetére
Ha jól emlékszem, az nem egy külön küldetés, hanem a hajnal raktárak feltöltéséhez tartozk. Az egy jó hosszú küldetés
nem akarom elspoilerezni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
ViZion #15202 üzenetére
Közben látom, hogy az ez előtti hozzászólást szerkesztetted:
ěŕęńčěŕëüíűé âĺń, ďđč äîńňčćĺíčč ęîňîđîăî čăđîę ďĺđĺńňŕĺň äâčăŕňüń˙ -> максимальный вес, при достижении которого игрок перестает двигаться -> maximális súly, amely elérése után a karakter nem képes mozogni
Szóval semmi különös. De lehet amúgy, hogy a minimumot is annyival kell növelni mint a maximumot és akkor jó lesz. Így nem próbáltad? -
Physicist03
senior tag
-
Physicist03
senior tag
válasz
hubai1979 #15177 üzenetére
Ott túl sok fölösleges dolog van. Innen töltsd le és abban a sorrendben telepítsd, ahogy írom:
1. Alapjáték
2. SGM 2.0
3. Geonezis Addon for SGM 2.0Viszont ez az addon nagyon bugos, szóval nem tudom, hogy érdemes e vele bajlódni...
-
Physicist03
senior tag
Emlékszem voltak itt olyan gondok, hogy: 1. A befogadásra váró monolitosokhoz viszed a szabadságot/szolgálatot és elkezdik őket lőni, 2. Ha sikerült befogadni őket, a vezérük Kósza bepirosodik. Nem tudom volt e ezekre megoldás,de ha nem akkor most leírom, mert megtaláltam az orosz fórumon:
Az első hibára:
Akkor jelentkezik ha valamelyik monolitos meghalt vagy megsérült. Alaphelyzetben úgy van megírva a logikájuk, hogy ne lőjenek senkire, de ha egyikük megsérül vagy meghal, akkor ez a logika kikapcsol. Megoldás:
Megnyitjuk a gamedata\scripts\ui_main_menu.script és keressük a következőket:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F5 then
self:mod_options()
Alá hozzáadjuk a következő sorokat:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F7 then
set_faction_to_faction_relation("monolith","dolg","f")
set_faction_to_faction_relation("monolith","freedom","f")
Ezután a játékban Esc-F7-Esc és utána visszük a szabadságot/szolgálatot.A második hibára:
A hiba oka ismeretlen. Néha az is okozhatja, ha beállunk egy frakcióhoz. Megoldás:
Megnyitjuk a gamedata\scripts\ui_main_menu.script és keressük a következőket:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F5 then
self:mod_options()
Ha a szolgálatnál van Kósza, akkor a következő sorokat írjuk be alá:
elseif db.actor~=nil and dik == DIK_keys.DIK_F7 then
local id, obj, kto
for id=0, 65535 do
obj = level.object_by_id(id)
if obj and IsStalker(obj) then
kto = obj:character_community()
if (kto == "dolg") then
obj:force_set_goodwill(5000, db.actor)
end
end
end
Ha a szabadságnál van Kósza, akkor viszont a következő sorokat írjuk be alá:
elseif db.actor~=nil and dik == DIK_keys.DIK_F7 then
local id, obj, kto
for id=0, 65535 do
obj = level.object_by_id(id)
if obj and IsStalker(obj) then
kto = obj:character_community()
if (kto == "freedom") then
obj:force_set_goodwill(5000, db.actor)
end
end
end
Ezután a játékban Esc-F7-Esc. Itt viszont arra kell figyelni, hogy ezt csak akkor csináljuk meg amikor visszük Zuluhoz és indulunk is Pripyatba, mert ez a dolog nem menthető el! (Ha mentünk miután megcsináltuk és visszatöltjük akkor ugyanúgy ismét piros lesz). -
Physicist03
senior tag
-
Physicist03
senior tag
Az összefoglalóban benne van az első rész (Смерти вопреки. Сага. Глава первая. (In Spite of Death)). Én nem játszottam vele, mert most nincs játékra alkalmas gépem, de Aarpok kolega kipróbálta és azt mondta, hogy jó. Annyi a baj vele, hogy csak orosz nyelv van hozzá.
-
Physicist03
senior tag
válasz
McTuja #15127 üzenetére
Jöttek új infók/képek az In Spite of Death 2-ik részéből
Árnyak völgye 3 új kép (új map):
Új menü/ablak a kereskedelemhez (kategóriákra lesz bontva: külön ablakok a fegyvereknek, töltényeknek, páncéloknak, stb, stb.):
Új anomália: fekete angyal (fontos szerepet játszik majd a fő történetszálban):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Új maszk hud (kikapcsolható lesz!!!):
(#15128) ViZion: Szólok nekik mindjárt
-
Physicist03
senior tag
válasz
McTuja #15124 üzenetére
Igen, de már ne azt a fixet tedd rá, mert van újabb is: Enot Fix 01.03.13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest