- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
caizzz
senior tag
-
vaki
aktív tag
válasz
Hun'reeth #1594 üzenetére
SEVA-t én Hawaii-tól vettem ha jól emlékszem - Bagolytól meg Exo-t. Elképzelhető hogy csak a pripjatyi út előtt adja be.
FT200-at meg találtam
Bóklászok a mocsárban és a pálya legelején ahol kezdesz, egyszercsak nagy lövöldözés, pár Duty-s Exo-s fickó összeakadt egy nagy horda mutánssal+zombikkal.
Szépen kivártam a végét, a szemtanúkat elintéztemaztán begyűjtöttem az összes cuccot.
-
Hun'reeth
őstag
SEVA -t még mindíg nem tudja senki hol lehet kapni?
Bagolynál "csak" exo meg Bulat van, vagy csak nekem nincs szerencsém?
Pedig SEVA párti vagyok.GP37-est már szerváltam de látom van akinek FT200-as van.
-
vaki
aktív tag
Próbálj meg felmászni a fára, és az egyik tízemeletesben talász egy artifactot. Tiszta Tarzan feeling, kár hogy onnan nem lőttem screenshotot. De lehet hogy visszanézek, úgyis bóklászok még egy ideig, most fel akarom fedezni egész Pripjatyot.
Akad egy csomó érdekesség pl. az óriáskerék is ott van, csak nem elérhető helyen:
-
caizzz
senior tag
-
vaki
aktív tag
Megszállott Stalkereknek ma este 23:45-kor az Animal Planeten Csernobil: élet a holt zónában c. dokumentumfilm.
Bár kétlem hogy a pszeudokutyák és a vérszopók benne lesznek
-
emre
veterán
-
zH.
senior tag
Nemigaz.. nemtudom ezt a rohadt ugrást megcsinálni NEO-nal. Van ,hogy zöld tűzikon van ,vagyis biztos helyen állok ,de akárhova lépek rögtön besárgul. :SS
Pedig tetszene a game.. -
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy miért nem tudom object dinamic lighting-nál feljebb állítani a beállításokat? Ha megpróbálom feljebb állítani, akkor el sem indul többet a játék, a program hibát észlelt üzenetet dob azonnal. A SOC és a CS is ment full dinamic lightinggal is.
-
caizzz
senior tag
válasz
7600 GS #1578 üzenetére
Nem elgépelés? Daemon Toolst kapcsold ki, különös tekintettel az emulátor részére. El kell fogadnia a keyt.. Ha mégsem, akkor írj a supportnak. Sajnos a magyar forgalmazó CNG egy utolsó szemét banda, de hátha. Hivatalos GSC support form pedig itt. (írd bele a mostani serialt, forgalmazót (CNG HU), a vásárlás helyét, etc.)
Amúgy totig kollegánál is volt hasonló probléma, ott a win x64 miatt nem ment a dolog. De neki küldtek pl. új keyt.
CSAK végső esetben nocd-zd meg.
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal hogy beírtam a cd-key-t, és nem fogadta el? Igaz, én csak a kézikönyvön egy multiplayer key volt, az írtam be, de mást nem találtam. Egyébként akkor írtam be a kódot, amikor ez a Securomos micsoda volt.
Marci
-
caizzz
senior tag
-
SteeWe
aktív tag
Lehet tudni hogy a linkelt Optimalizált shader cucc mit is csinál kb.? Mert nekem nem jött át
A filefrontos linkért thx van egy két ígéretes közöttük:
- CyberVISION MOD
- AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
- XoBaR's Increase View Distance (1.0)mod:
Arra van már vmi megoldás, hogy a fű ne az orrod előtt rajzolódjon ki? Anisot felraktam maxra, de nem segített. -
caizzz
senior tag
válasz
redXIII #1566 üzenetére
Akkor ne dobd el... Minden bázison van egy privát láda (A szkadovszkon az alvós szobával szemben, Janovban is lent a pincében az ágyad mellett) pakold bele az értékes stuffot. Ha olyan sok cuccot akarsz elhordani, van egy bogyó (Herkules) amit ha megeszel 300mp-ig rengeteget tudsz cipelni -tán 20kg-mal többet- míg elérsz a ládához.
-
redXIII
senior tag
sziasztok)
Hol tudnám áttirni a súlyhatárt?salynálom eldobálni a jó kis fegyvereket meg a sok löszert. -
emre
veterán
kicsit nem jó a link, de ilyent még nem láttam
Remélem nincs sértődés nem leb@szásnak szántam
Stalker filefront -
caizzz
senior tag
Szerintem elég részletesek a textúrák... De itt nézz szét, hátha találsz valami neked tetszőt.
-
caizzz
senior tag
Na megnéztem jobban.
Ki kell előtte törölni az r2 és r3 mappát (saccra 200 mega, nem kell befosni nem lesz para - de azért mindenképpen csináljatok egy biztonsági másolatot az egész shaders mappáról!). Na miután ezeket kitörölted, be kell másolni az ebben a fájlban lévő r2 és r3 mappát.
Ezután játék elindít, és hopp, máris nyertünk jópár fps-t. A játék csúnyább nem lett semmivel. Egyéb modokkal nem utdom mennyire működik együtt a cucc, én alap 1.6.02-re telepítettem.
Emellett a vállalkozóbb szellemű kollegák tovább mókolhatják a \gamedata\shaders\r2\shadersettings.txt fájlt.
A CUSTOM_SHADOWMAP_RESOLUTION int(2048) érték módosításával (pl. 1024-re csökkentésével) tovább növelhető a sebesség.
-
-
caizzz
senior tag
Optimalizált Shaderek (csak be kell másolni a Shaders mappába)
-
muxi-muxi
senior tag
-
Hun'reeth
őstag
Nem rossz leírás bár a kontrollert én nem gránáttal intéztem el (nem is volt nálam) szóval lehet azt egyszerűbben is. Kés és pisztoly.
A törpét is akivel az egyik alagútban (a vasajtó mögé ott lehet bejutni, B205-ös? pont) összefutottam késsel intéztem el. Azzal a legkönyebb. -
Hun'reeth
őstag
SEVA rucit hol lehetne szerválni??? Vagy Bulatot? Mert Bagolynál csak Berill van annál jobb soha az exo-t meg még nem lehet futásra fejleszteni. Még az alap stalker ruhában vagyok mondjuk fasza sisakkal (katonai) de hát így sem az igazi.
A rendelésre meg CS-s zöld ruhát hoz Nimble pedig SEVA-t reméltem....(#1548) whitezo88: Nem értem mi gondod a talajjal, teljesen olyan mint a Soc vagy a CS nincs különbség.
Sajna az előtűnő növényzet probléma itt is fennál hiába tologatja az ember a látótávolságot maxra.
-
cserkosz
tag
Sziasztok a játék mentéseket hol találom Win7-ben????
-
Zorro555
tag
Olvasstam, hogy páran a Mityai küldetést nem tudják megoldani vérontás nélkül. Meg lehet, én megcsináltam, mint ahogy a Vánósat is, és megkaptam a diplomata eredményt.
Az a lényeg szerezzetek egy aranyhalat, (akár Mityai barátaitól), és kevés cuccal menjetek oda. Aranyhalat leadjátok, kiengedik Mityait. Utána egy másik csávó akar lehúzni, le is fog 2-6000 rubel körüli összeggel, utána elenged. Ha Vánó küldetése is vérontás nélkül végződik, akkor lesztek diplomaták és mindenki tisztelni fog a zónában. -
caizzz
senior tag
válasz
hülyegyerek #1457 üzenetére
Buborékot Pripyatban a szupermarket alagsorában biztos találsz. Tele van patkánnyal a levezető út (ahol amúgy a kalibrációs dobozka is van, szóval ha nincs meg, tedd be a tatyóba
), öld őket szívbaj nélkül. Ha leértél, ott lesz rögtön a buborék pár méterre.
-
caizzz
senior tag
válasz
hülyegyerek #1542 üzenetére
Az csak egy sima fegyvertár. Egyik melléküldiben kapod meg a keycardot előbbutóbb.
-
caizzz
senior tag
Menj Noéhoz, ő egy kis hajóban lakik egyenesen délre a Skadovszktól. [KÉP] Felismerni a hajóját, mert ki van díszítve minden szarral, valamint a tetején szélkerekek vannak. Bemész hozzá (rád fog lőni, de ne ijedj meg), tedd el a stukkert, beszélj vele. Elvisz egy helyre ahonnan le tudsz ugrani (animálja a játék, szóval szinte rögtön ott leszel) a helikoptertől pár tíz méterre. Odamész a helihez, tolsz egy F-et, megvizsgálja, és elmenti a kivonási pontokat a PDA-ba. Kb ennyi. (amúgy az emberekkel érdemes beszélni a játék elején, sokk mindent elmondanak, pl Noét is ők tanácsolják neked)
whitezo88: Magas HDAOval szebb lesz szerintem.
-
hülyegyerek
addikt
A vaserdő anomália mellett le lehet menni egy bunkerbe,de belépőkártyát kér az ajtó.Azt hol találok?
-
szinesz.bob
senior tag
Van alternatív befejezés?
-
whitezo88
nagyúr
van vmi mod arra hogy a környezet ( de legalább a talaj) ne úgy nézzen ki mint a hányás? a legelső stalkerben is mérföldekkel szebb volt... azért az optimalizálással ne essünk át a ló túloldalára.
-
zH.
senior tag
Hi!
Most kezdtem a játékot és még a legelején járok. Miután megvan a lezuhanási pont fel kéne menni a hegyre és meg kéne kérdezni a stalkereket. Nem lehet felmenni. Olvastam ,hogy vmeik hajóba kell menni ,de azt hiszem 3 van.
Valaki aki még ezen a pályán jár be tudná jelölni a térképen?Köszi.
-
emre
veterán
Elvtársak, meddig részeg ez a karakter?
Intézem Pripyat megszállását, ez a nyavajás meg leitat, no ezzel nem is lenne gond, de már a negyedik napot vagyok kénytelen átaludni, és mig mindig csak kóvályog a karakter.
Ugye nem lettem alkoholista? Pedig igyekeztem rövidre fogni az ivászatot.mod: A takarmányüzemnél volt olyan hogy egy helyről a pályán nem volt háttér. Szóval amikor kinéztem az épület északi oldalán levő alakon csak a csupasz világűr tekintett vissza.
A másik oldalon ( a terület belseje felé nézve) semmi gond nem volt.
Másnál hasonló jelenség előfordult? -
Jhonny06
veterán
válasz
juhasz.p #1532 üzenetére
Az a baj, hogy úgy van kialakítva a domborzat, hogy sehogy sem tudok megközelíteni 2, de inkább 3 helikoptert. Teljesen más helyen vannak ugyan, de nem megy. Eddig asszem 2 helit kutattam át, az egyik egy mocsár közepén volt, a másik meg ott, ahol ez az ajtó van, valami áramfejlesztő-féleségnél (egy része tele van anomáliákkal). Ez volt a két legközelebb lévő nagyjából.
Azt hittem, hogy az az ajtó a föld alatt elvisz valami olyan helyre, ahol tovább tudok menni, de ha nem, akkor hagyom. Csak akkor hogy tudok továbbjutni? Már megkerültem az egészet, de sehonnan nem tudok továbbmenni egy idő után.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Jhonny06 #1531 üzenetére
Ha jól értelek, akkor egy alagsorban vagy ami felett egy fegyver raktár van egy olyan vasajtóval ami csak belülről nyílik. Ha így van akkor még a házban találsz egy dokumentumot, amin van egy 4 jegyű kód. Ezzel a kóddal tudsz bejutni a kódos ajtón.
De ezzel csak az ajtón jutsz be, és ha jól emlékszem semmi köze a helikopterekhez. -
Jhonny06
veterán
válasz
Hun'reeth #1530 üzenetére
Erre valaki? Visszakerestem, de semmi.
Sorry, nem neked ment a válasz.
-
emre
veterán
válasz
hülyegyerek #1527 üzenetére
Én sem foglalkoztam velük, mégis jöttek harcászkodni amint eldördültek az első lövések.
-
emre
veterán
Egy érdekes probléma.
Elölről kezdtem a játékot, átértem jupiterbe, gondoltam a kellemeset összekapcsolom a hasznossal, és az anomália detektorok kihelyezésekor kiszabadítom Mityájt is.
De azok a nyavajás monolitosok állandóan jönnak segíteni, és Mityály is nekiáll tüzelni rájuk, aminek következtében elbukom a küldetést.
Kb. 3-4 alkalommal próbáltam a kiszabadítást, de nem jött össze. Most megpróbálom elöbb a monolitosok ügyét elrendezni, remélem Mityáj még életben lesz addigra. -
Angol, de aki erti annak hasznos lehet.
-
lavorka
aktív tag
Hello szakik!
1 kis segítséget kérnék. Már elég sokat olvastam vissza, de sehol nem találtam egyértelmű választ, hogy a hűtőtornyoknál lévő "gömböt" kellene megvizsgálnom valami továbbfejlesztett detektorral. De az a detektor az hol van? Vagy kitől kéne megkapnom? -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Még az elején vagyok, amikor át kell kutatni a helikoptereket, de egy bizonyos pontos sehogy sem tudok átkelni, asszem megtaláltam, hogy hol lehetne, de ott meg valami kártyát kér egy föld alatti járathoz.
Úgy el van kerítve, hogy sehol sem lehet átmenni. Asszem az 1-eshez kéne eljutnom, de a 3-asnál is ugyanez, valami régi áramfejlesztőben vagyok, ami tele van anomáliákkal, ott van ez a föld alatti járat is.
-
XP alatt tokeletes a game, pedig ugyanugy fent van a daemon, nemtom win7 alatt miert nem akarodzik indulni.
-
emre
veterán
Egy banditával beszélek és ezt a dumát még nem is olvastam eddig:
"Na áruld már el, hogy dugsz a kabátod alá egy vintorezt úgy hogy se egy dudor, se egy ránc...Kibaszott mágus...." -
lsc
nagyúr
válasz
westcoastog #1518 üzenetére
Valami ilyesmire emlékszem én is.
-
Zorro555
tag
válasz
Süni 1985 F #1500 üzenetére
Talán beszélned kéne a stalkerekkel, akik elmondják, hogy talán beszélned kéne Noéval.
-
emre
veterán
válasz
hülyegyerek #1511 üzenetére
Semmi kifogásom a dologgal, de azt sem tudom, hogy kit és hol kell lemészárolni.
-
-
emre
veterán
válasz
hülyegyerek #1506 üzenetére
Találd meg a szolgálat fegyver rejtekhelyét, és add át az információt a freedomnak, utána bizni fognak benned.
-
lsc
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1506 üzenetére
Valami más küldi lehet hogy kell még, más pda-ra nem emlékszem amit elfogadnak, mondjuk attól még lehet.
-
lsc
nagyúr
válasz
hülyegyerek #1504 üzenetére
Ha jól emlékszem oda a hűtőtoronynál lévő gömbből kizuhanó egyik hulla pda-ja kell.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
A monolithosok befogadtatása küldinél vagyok,de az a gáz,hogy morgan pda-ját még a játék elején eladtam (ha jól értelmeztem,akkor még a gamma elején az egyik mellékküldiből lehet megszerezni morgan pda-ját).Tudok még valamit csinálni,vagy veszett ügy innentől? -
virkir
veterán
válasz
Süni 1985 F #1500 üzenetére
Menj a kishajóhoz és beszélj a benne lakó kutyás fickóval.
Hun'reeth
Pripyat-ban vannak az utolsó szerszámok, csak a végére lehet az exot használhatóra fejleszteni. -
Hun'reeth
őstag
Kalibrációs szerszámok vannak minden területre?
Mert olyat nem találok az istennek se pedig az exo-ban futáshoz kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest