- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthRevan
tag
Még mindig az eredeti gáma másolásvédelméről:
Volt szerencsém kipróbálni a játékot egy másik gépen. Telepítés előtt megszakítottam az internetkapcsolatot. Simán felment a játék, még futkároztam is egy kicsit Zatonban utána. A játékot többször is elindítottam, és soha nem panaszkodott arra, hogy "usgyi aktiválni, különben nem játszhatsz!"
Szóval itt a végső következtetés:
A CoP egy lemezbe integrált Disc Key-jel működő StarForce másolásvédelmet használó játék, mely kizárólag a lemezt hitelesíti, semmiféle aktivációs szerverrel nem veszi fel a kapcsolatot. Utólag logikusnak is tűnik - ezért nem találtam semmiféle aktivációval/deaktivációval kapcsolatos opciót a programban, még mutatóban sem. Az az egy kulcs amit a játékhoz adtak pedig csak és kizárólag a multiplayer kulcs, ahogy az oda is van írva. Ergo a szerencsétlen magyar kiadó (akik egyébként elmehetnek melegebb éghajlatra, mert a levelemre lassan egy hónapja sem képesek válaszolni) valószínűleg a Securomos verzió borítóját és kézikönyvét fordították, ott reális a netes aktiválás.
A Magyarországon kiadott S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nem tartalmaz netes aktivációt, csak a lemezt csekkolja!
-
qdak
addikt
Süni 1985 F, emre kösz a segitségeket megcsináltma a helikoptereset, de vmiért ujra fel szeretnék menni de másodszorra már nem visz oda
megköszönném a printet h hol van ez a hej ( mert hulye voltam és akkro enm néztem meg :S )
LÓL most h nézem az oldalt amit linkeltél uygérzem megint ujra kéne kezdeni :I
a fgegyvereket kinél tudom eladni ? nincs vmi mappa ahol ezeket megtalálommeg kellene 1 "málhás szamár" mód sajan a trainer nem megy az én verziommal
-
qdak
addikt
eddig oké de nem csinál semmit pedig a verzio stimml,ha mást pl nagyugrást benyomom meg kifagy uyg ahoyg van
közben ujrakezdtem
pontosan a térképen hol van az a hej ahol fel tudok menni a helikopterhez ? mert 1x megmutatta az öreg de mos tmegint fel kéne menniköszi elöre
-
emre
veterán
Uppsz, hát ez meg mi a szösz?
Holnap megnézem, csúnyán néz az asszony ideje lefeküdnöm...Thnx, megpróbálom úgy is, már most is inkább átírtam a mod localization.ltx fájlt, és csak a szövegeket másoltam be, de úgy nem volt beállítások menüpont.
Meg komolyabban meg kellene figyelni a játékot, most hogy nem-e valamelyik fegyver hangja okozza a gebaszt. -
emre
veterán
Lehet hogy ez a gond.
Most felülirattam a teljes magyarítással, és az első próbálkozás sikeres volt.
Viszont így meg lehet megint fagyni fog. Ezt most tesztelem.Köszi a segítséget!
Viszont most nem pakolja tele a sörétest az összes nálam fellelhető 12-es golyóval mint eddig.
-
bsh
addikt
nekem volt olyan, hogy már végigjátszottam a játékot de még maradtam a játékban kicsit gyűjtögetni, és utána minden kitörés után egyre durvább mutánsok jelentek meg. pl. yanov környékén úgy mászkálnak a controllerek, byurerek, chimerák, bloodsuckerek, hogy öröm nézni... volt olyan, hogy egy controller odajött az állomás bejárata elé, és kintről baszkurálta az agyamat, én meg csak lestem, hogy mi van... a többi stalkert nem zavarta persze
ki kellett mennem egyedül és fejbelőni gaussal, hogy hagyjon már aludni.
-
priti
addikt
Lehet nem arra gondolsz én annyira tüzetesen nem néztem át a környéket, lehet nincs másik és egyre gondolunk, de ez végülis nem a farm alatt van, ha délről mész a farmhoz, akkor a térképen a farmtól jobbra van a bejárata, a közút alá van fúrva, ha nincs a kitörés szerintem meg se találom.
-
Szerintem is. XP-n az elso inditas ota a lemez se kell neki, pedig nem trukkoztem vele semmit.
(#1733) hülyegyerek Nalam az elindult xp-n es win7-en is, csak az osszes quickloadnal porgette valamiert a lemezt, igy azt is hatastalanitanom kellett.
(#1734) Csepe Nekem a cdgalaxisbol jott a game es starforce.
(#1739) gizmo20 Persze hogy az, kamukero az egesz.
Mar a cs-nel is mondtam ugyanezt.
-
Csepe
aktív tag
Rosszul mondjátok.
Az orosz verzióban volt Starforce védelem, a 2010-es angol pedig Seecurom védelmet használ.
Hivatalos fórumon ajánlották, hogy ha valakinek gondja van az angol verzió elindításával, az töltse le a hivatalos Securom eltávolító programot, és futtassa le. A legtöbb galibát ez okozza, mást nem lehet egyelőre tenni ellene. -
Clear sky tenyleg gyilkos volt, mar elcsoppent a tapkabel a gtx-en meg mindig csak 25 fps volt maxon, ott valami nagyon el volt kurelva.
Mondjuk ez az 1.6-os motor is eleg pocsek, ha ennyire hullamzik az fps, de talan itt mas is bejattszik, mert ezt csak dx10-ben tapasztaltam. Most vagy ez a resze kaka a motornak, vagy a win7 bolondsaga, de gyanitom inkabb az elso lesz.
Nezem a videot.
-
A zseblampa fenyet meg nem lattam, de baromi nagy lol, hogy meg most is csak ezek a kulonbsegek a dx9-hez viszonyitva.
Vegulis a pozitiv oldalat is nezhetjuk. Itt legalabb van lathato kulonbseg. A cs-ben ezt csak a fraps mutatta, 80 helyett 30 fps, a latvany szinte total ugyanaz.
Nekem gtx280 van, szerintem ott nincs 10.1.
Amugy az is fura win7+dx10-ben, hogy egyszer 70fps van, aztan betoltve ugyanazt a mentest mar csak 30, ez valami bug vagy mi lehet?
-
Eleg szomoru, hogy az ember kiperkalja a lovet es tobbet sziv vele mint a letoltottel. Telepit, kiut, game.
En is erosen gondolkodom, hogy visszaterek a regi jol bevalt szokasomhoz, inkabb nem ecsetelnem mire gondolok.
Amugy meg az eredeti is ugyanolyan bugos, clear sky is es ez is. Most is ott a naparnyek, pedig ez mar 1,6,0,2, rohej. Nem Te irtad veletlen blogba, hogy hogyan lehet eltuntetni?
-
vaki
aktív tag
Próbálj meg felmászni a fára, és az egyik tízemeletesben talász egy artifactot. Tiszta Tarzan feeling, kár hogy onnan nem lőttem screenshotot. De lehet hogy visszanézek, úgyis bóklászok még egy ideig, most fel akarom fedezni egész Pripjatyot.
Akad egy csomó érdekesség pl. az óriáskerék is ott van, csak nem elérhető helyen:
-
SteeWe
aktív tag
Lehet tudni hogy a linkelt Optimalizált shader cucc mit is csinál kb.? Mert nekem nem jött át
A filefrontos linkért thx van egy két ígéretes közöttük:
- CyberVISION MOD
- AtmosFear for S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
- XoBaR's Increase View Distance (1.0)mod:
Arra van már vmi megoldás, hogy a fű ne az orrod előtt rajzolódjon ki? Anisot felraktam maxra, de nem segített. -
emre
veterán
kicsit nem jó a link, de ilyent még nem láttam
Remélem nincs sértődés nem leb@szásnak szántam
Stalker filefront
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest